HONOR mobiltelefonok

A HONOR


A HONOR 2013-ban jött létre, és kiemelkedő nemzetközi vállalatként okoseszközöket kínál. Célja, hogy nemzetközi ikonikus tech márkává váljon, ezen keresztül pedig hozzájáruljon egy „okos élet” elterjedéséhez. Stratégiai hangsúlyt fektet az innovációra, a minőségre és a szolgáltatásra. Elkötelezett az olyan technológiai fejlesztések iránt, amelyek segítségével a felhasználók még többre lesznek képesek, mindezt K+F tevékenységen, jövőbe mutató technológiákon és innovatív termékkínálaton keresztül.

A HONOR számos, az iparágban úttörő technológiát valósított meg, és K+F tevékenységén keresztül támogatja okostelefon-kínálatának és egyéb okoseszközeinek fejlesztését.

Minden HONOR okostelefon szigorú minőségi ellenőrzésen esik át, több mint 400 terméktesztnek és 20 nemzetközi szabványnak kell megfelelnie, mielőtt forgalomba kerül.

A HONOR 3000-nél is több szervizközpontjával és 9 regionális call centerével magas színvonalú és hatékony támogatást biztosít ügyfeleinek a világ több mint 100 országában.

A különböző pénztárcákra szabott, kiváló minőségű okostelefonok, táblagépek, laptopok és viselhető eszközök széles választékát kínáló innovatív, prémium és megbízható termékei lehetővé teszik az emberek számára, hogy önmaguk jobb változatává váljanak.

A HONOR okostelefon-sorozatainak pozícionálása

A márka víziója, egy új, intelligens világ elérhetővé tétele mindenki számára, mindezt három termékvonalon keresztül valósítja meg.


HONOR X-sorozat: a hétköznapi kihívásokra gyakorlatias megoldást kereső fogyasztók számára ajánlott, akik számára a funkcionalitás, a megbízhatóság és a praktikum a legfontosabbak a kiegyensúlyozott teljesítmény mellett.


HONOR H-sorozat: stílusos kiemelkedő kamerafunkciókkal rendelkező telefonok, melyek innovatív megoldásokat kínálnak a középkategóriás készülékek piacán. Akik az élményt, a szórakozást, és annak megörökítését vagy megosztást keresik, mindenképp ezt a sorozatot ajánljuk.


HONOR Magic-sorozat: a vállalat legújabb innovációit megtestesítő termékcsalád. Mind megjelenésében, mind teljesítményében a prémium kategóriát képviseli. Kompromisszumok nélküli csúcstechnológia elegánsan stílusos kivitelben – ahol minden részlet számít.