HONOR mobiltelefonok

Honor mobiltelefonok a Yettelnél

A Honor nemzetközi vállalat 2013-ban jött létre, ekkor kezdte el értékesíteni a kiemelkedő specifikációkkal ellátott okoseszközeit. Célja a kezdetektől fogva az volt, hogy ikonikus tech márkává váljon és kiaknázza az „okos” és digitális világban rejlő lehetőségeket – azóta is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az úttörő technológiák fejlesztésére és a szolgáltatások minőségére:

  • K+F tevékenységén keresztül támogatja az okostelefon-kínálatának és egyéb okoseszközeinek fejlesztését;
  • a Honor mobiltelefonok szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át: több mint 400 terméktesztnek és 20 nemzetközi szabványnak kell megfelelniük, mielőtt forgalomba kerülnek;
  • a vállalat több mint 3000 szervizközpontjával és 9 regionális call centerével magas színvonalú és hatékony támogatást biztosít ügyfeleinek a világ több mint 100 országában.

Emellett a Honor az okoseszközeinek értékesítési árait is igyekszik mindenki számára megfizethetővé tenni, legyen szó kiváló minőségű okostelefonról, táblagépről, laptopról.

Ismerje meg az Honor készülékeit!

A mobilpiacon a Honor készülékeknek három termékvonala létezik, amelyek között személyes preferenciák szerint bárki megtalálhatja a tökéletes telefont.

Honor X-sorozat

A Honor X-sorozatnak három kiemelkedő készüléke létezik: a Honor X6, X7a és X8a, amelyek ár-érték arányban kiváló élményt biztosítanak azok számára, akik a pénctárcabarát és profi megoldások hívei. A három telefontípus mind hosszú üzemidejű akkumulátorral készült, miközben a két új verzió - tehát az X7a és az X8a - 22,5 W-os szupertöltésre is képes. Emellett a mobilok kamerarendszere igencsak fejlett, már az X6 telefonok is biztosítják a mélységérzékelő és makro lencsék nyújtotta előnyöket.

Az X-sorozat okoseszközei között az X8a a legvékonyabb és legkönnyebb - mindössze 7,45 mm és 177 gramm -, ami nem csak esztétikailag fontos, de funkcionális biztonságot is jelent, amiért könnyen meg lehet fogni és tartani. Továbbá kijelzője is fokozza a felhasználói élményt, a 6,7"-es FullView képernyőnek köszönhetően több mint 93,6%-os képernyő-készülékház arányt biztosít.

A Honor mobiltelefonok X-sorozatát azoknak érdemes megismerni, akik a hétköznapi kihívásokra mindig gyakorlatias megoldást keresnek; akik számára a kiegyensúlyozott teljesítmény mellett a funkcionalitás, a megbízhatóság és a praktikum a legfontosabb fogyasztói érték.

Honor Magic-sorozat

A Magic a Honor vállalat legújabb innovációit megtestesítő termékcsaládja – a telefonok mind megjelenésükben, mind teljesítményükben a prémium kategóriát képviselik. A termékvonal két legújabb és legkiemelkedőbb készüléke a Magic 5 Lite és Magic 5 Pro, amelyek kompromisszumok nélküli csúcstechnológiát ígérnek elegáns és stílusos kivitelben.

A Magic okostelefonok azokhoz fognak közel állni, akiknek minden részlet számít. Ezeknek az eszközöknek színvonalon felüli az akkumulátor ideje, nem beszélve a tárhelykapacitásukról. Értelemszerűen a Lite verzió egy középkategóriás készülék - tehát minden specifikációjában gyengébb a Pro verziónál -, de még így is helyt áll a piacon, ráadásul megfizethető áron. Kiemelkedő előnye a készülékház vékonysága. 

Ezenfelül a Magic 5 Pro a különleges kamerarendszerével nyújt extra élményt, amely már megjelenésében, formatervezésében is egy új designt képvisel – a gyártó a Múzsa szemének keresztelte el az újhullámos kameraszigetet. Erőssége továbbá az ultraérzékelős lencse, a 100x-os digitális zoom, de a csúcskategória fogalmát az 5100 mAh-es akkumulátorral is maximalizálja.

Online éri meg igazán

A Yettel sokoldalú kínálatában a Honor mobiltelefonok is helyet kapnak. A fent említett készüléktípusok egytől egyig megtalálhatók a választékban, amelyeket sokszorosan érdemes a weboldalról rendelni. 

Amennyiben nem csak egy szuper telefon megvásárlása, hanem az extra kedvezmények és különleges ajánlatok bezsebelése is cél, válaszd az online vásárlás lehetőségét, mi pedig díjmentes kiszállítást és 14 napos cseregaranciát biztosítunk!