Telefontokok

Telefontokok


Ki ne ismerné azt a kellemetlen helyzetet, amikor a féltve őrzött telefon csupa karcos már a vásárlástól számított rövidke időn belül. Ezt akadályozza meg a telefontok és a fólia, melyeket az igazán óvatos tulajdonosok már az első pillanattól kezdve felhelyeznek a készülékre, elkerülve ezzel a későbbi sérüléseket. Kisebb karcokon túl a telefontokok megóvhatják nagy becsben tartott telefonunkat akár nagyobb ütődésektől is, ezért, ha hajlamosak vagyunk arra, hogy kicsúszik a kezünkből, gyakran leejtjük a készülékünket, érdemes az erősebb, ütésálló telefontokok közül választani.

Vízparti nyaralás vagy strandlátogatáskor sem kell lemondanunk a telefonunk használatáról, a nyaralás megörökítéséről, fotózásról, hiszen bár rengeteg telefon eleve vízálló, az ördög sosem alszik. Egy vízálló telefontok könnyedén megóvja telefonunkat attól, hogy visszafordíthatatlan vízkárosodást szenvedjen, egyes változatok pedig még abban is segítenek, hogy a víz felszínén maradjon a készülék.

Napjainkban már szinte önkifejezési formává vált a telefontokok használata, nincs olyan szín, minta, tematika, amiben még nem készült volna telefontok. Mutasd meg bátran a telefontok segítségével, hogy melyik a kedvenc állatod, együttesed, vagy éppen autómárkád, a rendelkezésre álló variációk száma végtelen. A telefontokok legnagyobb hányada általában strapabíró szilikonból készül, jól bírja a mindennapos használatot, és ezek a telefontokok rugalmasságuk miatt az ütődések energiáját is viszonylag jól elnyelik. Érdemes a kemény műanyagból készült telefontokok elkerülése, ugyanis bár ezek között is találunk jobb minőségűeket, ha leejtjük telefonunkat, a tok keménysége miatt nagyobb esély van rá, hogy elpattan. 

Választhatunk még stílusos bőr telefontokok közül is, ezeket akár variálhatjuk is az aznapi táska választásunk szerint, de a pénztárcánkhoz illő telefontok is ötletes megoldás. Amennyiben erősebb védelemre van szükségünk, akár ütésálló akár vízálló telefontok esetében, bár fontos tényező, mégis a külső megjelenés helyett inkább fordítsunk nagyobb figyelmet arra, hogy megbízható gyártótól és ellenőrzött minőségű telefontok kerüljön a készülékre.

Nézz szét a Yettel webshopjában található telefontokok kínálatában, ahol készülékek szerint tudsz válogatni a neked tetsző színek és minták között!