Prémium készülékek

Csúcskategóriás mobilok


Olyan típusú vásárló vagy, akinek mindig mindenből a legjobb kell? Akkor jó helyen jársz! Összeszedtük széles kínálatunkból azokat a csúcskategóriás prémium telefonokat, amelyekkel nem lőhetsz mellé. 

Melyik a legjobb, felsőkategóriás telefon ebben az évben? Melyik a legjobb kamerás okostelefon? Melyik a legjobb ár-érték arányú telefon? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni a lentebb olvasható ajánlásunkkal. Sorrendbe nem állítjuk őket, hiszen a felhasználói igények függvényében a top lista sorrendje is változhat.

Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb telefon márka, szinte lehetetlen választ adni. Egyéni tapasztalataink, preferenciáink más-más sorrendet alkotnak ebben, így ezt olvasóinkra bízzuk. 

A Huawei pro modelljeinek egyedülálló Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple kamerás rendszerével és SuperZoom lencséjével a világ olyan szegleteit is alaposan megvizsgálhatod vele, melyekkel álmodban sem találkoznál. Ezt a tulajdonságát a 50 MP-es szuperfényérzékeny kamerájának és az ultraszéles látószögő lencséjének köszönheti. 

Az iPhone Pro telefonok OLED kijelzőjén nézve a legegyszerűbb kép is életre kel, lélegzetelállító látványt nyújtva. Forradalmi triplakamerás rendszerével felszerelt típusokkal pedig te is kiállításra illő fotókat és videókat alkothasz. Pro nevét akkumulátoridejénke és fantasztikus chipjének is köszönheti. 

A legújabb Samsung széria pedig játszi könnyedséggel ismeri ki napi rutinodat, vesz belőle mintázatokat, hogy a lehető legokosabban használd ki segítségével az alkalmazásokat és az akkumulátor-üzemidőt. Minden Galaxy Note20 és Note20 Ultra készüléket egy hozzá illő S Pen toll kísér. 

A Xiaomi Mi pedig a világ első 108 MP-es, ötkamerás telefonját is megalkotta! Hát nem elképesztő? Elérkezett a fotózás új szintje, légy te is a részese! Ha te is szeretnéd megörökíteni életed legemlékezetesebb pillanatait kristálytiszta képek formájában, ezt a felsőkategóriás telefont neked találták ki.