NetPajzs lakossági ajánlat

NetPajzs mobilra

Szeretnéd biztonságban tudni az adataidat?
Fontos, hogy megóvd saját és szeretteid mobil eszközeit a kéretlen tartalmaktól? 
Válaszd a NetPajzs biztonsági megoldást!

Segítségével szűrhetőek a kéretlen tartalmak, hatékony védelmet nyújt az adathalászó oldalak és a bot tevékenységek ellen.
A díjmentes első hónap után is csak havi 390 Ft a havidíj SIM-kártyánként.

Rendeld meg a Yettel Appon vagy keresd kollégáinkat az üzletekben


Melyek a főbb veszélyek, amelyektől meg kell óvnunk mobil eszközeinket?
 

Internet


 Adathalászat
Olyan internetes csalások, ahol a felhasználók személyes adatainak megszerzése a cél.

Voucher

 
Online shopping csalások

Nem minden az, aminek látszik, néha egy webshop nem rendes üzlet, csak drága tévedés.

Egyenleg


Csaló üzenetek

Mindennapos eset, hogy kéretlen sms-ben csaló linket kapsz, ami könnyen megtéveszt.
 

Prime csoport


Kéretlen tartalmak
A felnőtteknek szóló tartalmak nem válogatnak a felhasználók között, neked kell megvédened gyermekeidet a kéretlen tartalmaktól. 


Válaszd a Yettel NetPajzs szolgáltatást, aktiváld az egész családnak csak 390 Ft havidíjért SIM kártyánként! Az első hónap díjmentes.
 

NetPajzs díjmentes próbaidőszak ikon

NetPajzs 390 Ft havidíjért


Hogyan véd a Yettel hálózatán a NetPajzs?
 

 • A gyanús weboldalakat automatikusan kiszűri.
 • Az általad kiválasztott témájú tartalmakat blokkolja, pl. drog, alkohol, felnőtt tartalmak, így megvédheted gyermekedet is, ha a neten böngészne.
 • Kiszűri a botnet tevékenységeket, megakadályozza, hogy az eszközöd kiszolgáltatottja és része legyen hackerek által működtetett hálózatoknak.
 • A szolgáltatás eredményes szűréseiről, blokkolásairól riportot kapsz.
 • Ha nem a Yettel hálózatán vagy, pl. wifit használsz, akkor a Netpajzs nem véd meg, a védelemhez használd a Yettel hálózatát!
  Akkor vagy a Yettel hálózatán, ha az előfizetésedhez tartozó adatkapcsolaton keresztül csatlakozol az internethez, pl útközben vagy és a Yettel előfizetéseden van adathasználat. Ha otthon olyan wifire csatlakozol, ami nem Yetteles, vagy az, de nincs a NetPajzs védelem aktiválva rá, ill. a munkahelyeden wifizel  vagy esetleg útközben betérsz egy boltba / étterembe, és az ott elérhető wi-fi hálózatra kapcsolódsz, akkor elhagytad a Yettel hálózatot, így nem él a védelem.

NetPajzs mobil védelem

Az interneten a rengeteg hasznos információ, program, alkalmazás mellett számos veszély  - pornográfia, erőszak, személyes adatokkal való visszaélés, zaklatás - ia leselkedik ránk. Fontos az általános médiaműveltség, a médiatudatosság fejlesztése.
Töltsd le és olvasd el a kiberbiztonsági alapfogalmakat, legfőbb veszélyeket és védelmi megoldásokat tartalmazó anyagunkat.


Kiberbiztonsági alapfogalmak  (letölthető pdf) 


 

Yettel OtthonNet


Mennyibe kerül és hogyan tudom megrendelni a NetPajzs védelmet?
 

 • A díjmentes első hónap után is csak havi 390 Ft a havidíj SIM-kártyánként.
 • Nincs hűségidő, bármikor lemondhatod.
 • Személyre szabható a védelem, egyéni beállítások lehetségesek előfizetésenként.
 • A Yettel applikáción vagy üzleteinkben tudod megrendelni.
 • Egyszerű a beállítás, pár kattintás csak a Yettel applikáción, külön alkalmazás letöltése nem szükséges.

     Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy a Yettel applikációban elérhető legyen a NetPajzs és családtagjaid számára is meg tudd rendelni, nem elég, ha sms-sel lépsz be az appba.
  E-mail címeddel, jelszóval kell regisztrálnod és a telefonszámokat a négyjegyű azonosítóddal kell hozzákötnöd a fiókhoz. Ha esetleg nem tudod a négyjegyű kódodat nem baj, üzleteinkben vagy videochaten kollégáink segítenek.


 

Próbáld ki a NetPajzsot, az első hónap díjmentes! Rendeld meg kényelmesen a Yettel alkalmazáson keresztül, videochaten, vagy üzleteinkben.


Yettel alkalmazás

 


 Okos ügyintézés az appon

Töltsd le vagy nyisd meg a Yettel alkalmazást,

keresd meg a menüben a NetPajzsot és rendeld meg pár kattintással, egyszerűen! 

AppStore

 

Google Play

 


 

Gyakori kérdések

Az internetezés során védi a felhasználót az ártalmas oldalaktól, és az adatlopás ellen, valamint lehetőség van bizonyos tartalmak szűrésére is (social media, játék oldalak, felnőtt tartalmak, stb.), akár egyénileg, telefonszámonként is, a Yettel hálózatán történő internetezés során.

Mindenkinek, aki szeretné megvédeni magát az nternetes böngészések során elforduló veszélyektől.

A Yettel üzleteiben személyesen, vagy telefonon az ügyfélszolgálaton, vagy a Yettel applikáción keresztül Yettel azonosítóval történő belépés után.

A Yettel üzleteiben személyesen, vagy telefonon az ügyfélszolgálaton, vagy lakossági ügyfélként a Yettel applikáción keresztül Yettel azonosítóval történő belépés után.

A Yettel azonosító egy tíz számjegyből álló azonosító és a számlán, jobb felül kerül feltüntetésre.

A számlatulajdonos tudja a megrendelést és a fizetést is végrehajtani a megfelelő azonosítás után.

Igen, telefonszámonként állítható be a különböző védelem, amennyiben a Yettel NetPajzs szolgáltatás megrendelése megtörtént az adott előfizetésekhez.

A szolgáltatás csak a Yettel hálózatán történő böngészés során biztosítja a védelmet, idegen szolgáltató hálózatán / wifi hálózatán nem érvényesül.

A szolgáltatás csak a Yettel hálózatán történő böngészés során biztosítja a védelmet. Amennyiben otthon a mobilnet szolgáltatást is a Yettel biztosítja, azon a hálózaton is szükséges a szolgáltatás megrendelése. Amennyiben az otthoni szolgáltatást nem  a Yettel biztosítja, sajnos nem él a védelem.

Nem. Akkor vagy a Yettel hálózatán, ha az előfizetésedhez tartozó adatkapcsolaton keresztül csatlakozol az internethez, pl útközben vagy és a Yettel előfizetésedben van adathasználat.
Ha útközben betérsz egy boltba vagy étterembe, és az ott elérhető wi-fi hálózatra csatlakozol, akkor elhagytad a Yettel hálózatot, így nem él a védelem.

Igen, ebben az esetben minden, a wifi megosztáshoz kapcsolódó eszköz számára érvényes a védelem. Így a wifi megosztást adó eszköz beállításai fognak érvényesülni (kategória szűrés, engedélyezett oldalak, stb).

A korábbi beállítás sütibe tárolódott, ennek ürítése érdekében szakítsa meg a hálózati csatlakozást vagy egy repülőmód ki/be kapcsolással, vagy mobileszköze ki/be kapcsolásával.

A harminc napos díjmentes próbaidőszak lejárta után törtarányosan számlázódik a Yettel NetPajzs szolgáltatás, a következő számlázási ciklus után a teljes havidíj kiszámlázásra kerül.

A Yettel NetPajzs szolgáltatás bármikor lemondható, ebben az esetben a szolgáltatás által nyújtott védelem azonnal megszűnik. A szolgáltatás törtarányosan kerül kiszámlázásra.

Minden Yettel lakossági előfizető számára, minden előfizetése mellé egyszer vehető igénybe a szolgáltatás.

Nem, ebben az esetben ez már egy új megrendelés, így már nem alkalmazható a díjmentes próbaidőszak.

VPN kapcsolat esetén a szolgáltatás technológiai jellegéből fakadóan a védelem nem fog működni.

Applikáción keresztüli kapcsolat esetén a szolgáltatás technológiai jellegéből fakadóan a védelem nem fog működni.

A lakossági előfizetők számára Yettel applikációban, ügyfélszintű azonosítás után, az adott előfizetést kiválasztva érhető el az engedélyezett és tiltott oldalak listája.

A Yettel applikációban, ügyfélszintű azonosítás után, az adott előfizetést kiválasztva érhető el a kategória lista.

Ügyfélszintű jelszó: 4 számjegyből áll, amely a neveden lévő összes telefonszám beazonosítására szolgál. Egyszerre érvényes számlás, kártyás, illetve hang- és internet alapú előfizetésekre is. Yettel azonosítód és Ügyfélszintű jelszavad ismeretében az összes neveden lévő előfizetéssel kapcsolatban tudsz teljeskörűen intézkedni.

Új ügyfélszintű jelszót a Yettel üzletekben személyesen tudsz igényelni, illetve Yettel applikáción keresztül a Kapcsolatok menüben, a  Videochat szolgáltatásunkra rákattintva kérhetsz új jelszót ügyintézők segítéségével.

A Yettel telefonos ügyfélszolgálatán lehet jelezni a problémásnak ítélt kategóriákat. Amennyiben a weboldal kategória nem megfelelő, akkor ezt jelezzük a beszállító partner felé, aki az új kategória beállítást elvégzi.

Ebben az esetben a Yettel NetPajzs szolgáltatás nem tud védelmet biztosítani a csaló alkalmazás ellen.

Felnőtt tartalom, Alkohol és dohány, Hacker, Viselkedés rendellenességek, Online vásárlás, Üzenetküldés, levelezés, blogok, Drogok és fegyverek, Szerencsejáték, Utazás és szórakozás, Politika, Rasszizmus, Vallás, Social Media (kizárólag böngészőben, APP-on keresztül nem szűr), Sportok, Étkezési zavarok

A Yettel NetPajzs statisztika menűben az előfizető meg tudja nézni a az elmúlt 24 óra, 7 nap, 30 nap bontásban, hogy összeségében a NetPajzs mennyi alkalommal védte meg, illetve milyen blokkolt tartalom kategóriákat próbált megnyitni a bőngésző. A háttérben futó lekérdezések is beleszámítodnak az eredménybe. A statisztika lekérhető az előfizető összes telefonszámára, amelyekre aktiválva lett a Yettel Netpajzs, illetve összesítve is. 

Amennyiben HTTPS protokollt használ a weboldal,  - a böngészőben ellenőrizhető - , akkor elsőnek "az Ön kapcsolata nem privát" oldal nyilik meg. Ezen az oldalon kattintson a "speciális" lehetőségre. A megjelenő oldalon kattintson a "tovább a webhelyre" gombra - itt lesz a megnevezése az elérni kívánt linknek és a következő megjelenő oldal a blokkolási kép lesz.

A Yettel NetPajzs szolgáltatás 2022. november 22-től visszavonásig érhető el lakossági és kisvállalkozói ügyfelek számára.
A szolgáltatással kapcsolatos további részletes információ az ÁSZF-ben található. 

 

Amennyiben 2023. márc. 27. - április 10. között SMS-ben tájékoztatást kaptál tőlünk, és a tájékoztatást követő 3 napon belül válasz SMS-ben aktiválod a Yettel NetPajzs szolgáltatást, úgy azt az első 2 hónapban díjmentesen veheted igénybe. A további tudnivalókat a Részvételi feltételekben találod. 

A promóció időszaka márc. 27. – április 13.
Azon ügyfelek, akik 2023. márc. 27. - április 10. között SMS-ben tájékoztatást kaptak, és a tájékoztatást követő 3 napon belül válasz SMS-ben aktiválják a NetPajzs szolgáltatást, egyszeri ajándékban részesülnek. Az ajándék a NetPajzs szolgáltatás első 2 havi díjmentes használata. Ezután a szolgáltatás havi bruttó 390 forintos díját a telefonszámlához írjuk hozzá. Számlás előfizetők esetében a számlaegyenleghez írjuk hozzá, kártyás előfizetők esetén pedig az univerzális egyenlegből vonjuk le. A szolgáltatás bármikor lemondható.
Esetleges lemondás után újra kötéskor a díjmentes időszak nem indul újra.
Az ajánlat kizárólag a promóciós válasz SMS-ben megkötött NetPajzs szolgáltatás esetén vehető igényben, az üzlethálózatban személyesen, videó chat-en, telefonos ügyfélszolgálaton vagy Yettel applikáción keresztül megrendelt szolgáltatásokra NEM vonatkozik.