Válassz kiegészítő mobilnetet Yettel számlás tarifacsomagodhoz

Tudtad? A Yettel alkalmazáson keresztül 20% kedvezménnyel rendelhetsz extra adatot vagy perceket! Irány az alkalmazás!


Egyszeri, kiegészítő mobilnet

10 GB Mobilnet
5990 Ft/megrendelés

10 GB net belföldön és az EU-ban

Küldd SMS-ben a Y10GB aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a Y10GB aktiváló kódot a 1744-re!
30 GB Mobilnet
8990 Ft/megrendelés

30 GB net belföldön és az EU-ban

Küldd SMS-ben a Y30GB aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a Y30GB aktiváló kódot a 1744-re!
50 GB Mobilnet
9990 Ft/megrendelés

50 GB net belföldön, amelyből 31,5 GB-ot az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban is felhasználhatsz. 

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a Y50GB aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan Mobilnet
12490 Ft/megrendelés

Korlátlan net belföldön, ebből 40 GB felhasználható az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban

Küldd SMS-ben a YKORL aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a YKORL aktiváló kódot a 1744-re!


Havidíjas, megújuló mobilnet

10 GB megújuló Mobilnet
5990 Ft számlázási ciklusonként

10 GB net belföldön, az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban

Küldd SMS-ben a YETTEL10 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a YETTEL10 aktiváló kódot a 1744-re!
30 GB megújuló Mobilnet
8990 Ft számlázási ciklusonként

30 GB net belföldön, az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban

Küldd SMS-ben a YETTEL30 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a YETTEL30 aktiváló kódot a 1744-re!
50 GB megújuló Mobilnet
9990 Ft számlázási ciklusonként

50 GB net belföldön, amelyből 31,5 GB adatot az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban is felhasználhatsz. 

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a YETTEL50 aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan megújuló Mobilnet
12490 Ft számlázási ciklusonként

Korlátlan net belföldön, ebből 40 GB adatot az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban is felhasználhatsz. 

Küldd SMS-ben a YETTELKORL aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a YETTELKORL aktiváló kódot a 1744-re!

Internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó "A" és "B" táblázatok (ÁSZF 7. melléklet)

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók.

 • Az 10 GB Mobilnet, 30 GB Mobilnet, 50 GB Mobilnet és Korlátlan Mobilnet adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön. Az 10 GB és 30 GB Mobilnet esetében a teljes adatkeret, az 50 GB Mobilnet adatkeretéből 23,4 GB, a Korlátlan Mobilnet+ keretéből 33 GB felhasználható az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban.
 • A megújuló havidíjas adatcsomagok olyan adatforgalmi keretet tartalmazó szolgáltatások, amelyek belföldi adatmennyiséget biztosítanak a tarifacsomagodban foglalt adatkereten felül.
 • A megrendelt plusz adatmennyiség a számlázási időszakod végéig használható fel belföldön, valamint az 10 GB és 30 GB megújuló Mobilnet esetében a teljes adatkeret, az 50 GB megújuló Mobilnet adatkeretéből 23,4 GB, a Korlátlan megújuló Mobilnet+ keretéből 33 GB az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban. A következő díjazási időszakra nem vihető át.
 • 2017. június 15-től az EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.
 • Adatmennyiség
  • Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomag szerinti kínált sávszélességgel lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.
  • Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek) a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).
  • A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
  • Amennyiben rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget, végül pedig a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük 
  • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
  • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.
 • Megrendelés, aktiválás:
  • A szolgáltatások havidíjának terhelése időarányosan történik.
  • Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehetsz igénybe. Ha csomagot váltasz, a meglévő csomagodat töröljük.
  • Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.
  • Az egyszeri Mobilnetek és a megújuló Mobilnetek nem megrendelhetőek Yettel Prime Max tarifacsomagok mellé.

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes Yettel appon találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,1 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik.

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig, számlás tarifacsomag mellé 30 napig érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Havidíjas / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a havidíjas adatcsomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően minden hónapban rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A havidíjas adatcsomag ára minden hónapban megjelenik majd a számládban, ha kártyás tarifacsomagod van, akkor pedig az egyenlegedből kerül levonásra a szolgáltatás havidíja.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

 • számlás előfizetők esetén: Egyszeri adatjegyek esetén megrendeléstől számított 30 nap, megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott számlázási időszak vége. A számlázási időszakodat a számlán találod, de ellenőrizheted a Yettel fiókban vagy a Yettel appon, telefonon a 1220-on, vagy az üzletekben is megtudhatod.

 • kártyás előfizetők esetén: Egyszeri napi net csomagok esetén  a megrendeléstől számított  1 teljes nap, a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított 7 teljes nap , megújuló adatcsomagok esetén pedig 30 teljes nap. A kártyás ciklusoddal kapcsolatban a 1220-on vagy az üzletekben tájékozódhatsz.

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.