Üvegfólia, kijelzővédő fólia

Kijelzővédő fóliák


Megfelelő védelem a telefonodra: az üvegfólia előnye, hogy pár ezer forintért cserébe több tízezer forintos javítási költséget lehet vele megspórolni, ugyanis védi a készüléked kijelzőjét egy véletlen leejtés során.

Manapság több százezer forintnyi értéket hordunk a zsebünkben nap mint nap. Az okostelefonok, amelyek mára a legtöbb ember mindennapi életének fontos velejárói, általában minimum százezer forintos értéket képviselnek. Egy okostelefon kijelzőjének a cseréje akár 20 és 80 ezer forint közötti költséget jelenthet. Ennek ellenére sokan nem figyelnek oda arra, hogy kijelzővédő fólia legyen a telefonjuk képernyőjén.

A kijelzővédő fólia felhelyezési ideje körülbelül 10 percet vesz igénybe. A fólia felhelyezését elvégezhetjük magunknak is, de érdemes szakemberre bízni, aki profi módon, tapasztalt és biztos kézzel pár másodperc alatt el tudja végezni a munkát. A fólia felhelyezésének első lépése a teljes tisztítás, amely egy mikroszálas kendővel történik, majd egy sima törlőkendővel a végleges poreltávolítás. A fólia belső védőrétegének eltávolítása után egy határozott mozdulattal, jól illeszkedőn rá kell helyezni a képernyőre a fóliát, amely azután végigsimul a teljes felületen. Ügyelni kell arra, hogy ne maradjon levegőbuborék illetve porszem a kijelző és a fólia között.

Ha szeretnéd megóvni telefonod az olyan költséges és kellemetlen balesetektől, mint az ütődés, karcolás, vagy a kijelző betörése, a kijelzővédő fólia neked lett kitalálva.  A telefon kijelzőjének cseréje költséges és időigényes folyamat. Annak érdekében, hogy megóvd készüléked képernyőjét egy esetleges betöréstől, válassz egyet a számos strapabíró üvegfólia közül. Készüléked jellemzőit figyelembe véve rendelhetsz előlappal megegyező színű és a kijelzőt teljesen fedő üvegfólia vagy áttetsző fólia közül.

Lásd el a telefonodat a megfelelő védelemmel. Kiváló minőségű, erős, ütésálló márkák például a Cellect, THOR, Mobilnet. Mivel tudsz biztonságot nyújtani telefonod számára? Tok, kijelzővédő fólia, üvegfólia, illetve a hátlapra is van lehetőség fóliát tenni.

A leheletvékony, de erős kijelzővédő fólia védelmével biztonságban tudhatod a telefonod, amely így időtállóbb lesz, élvezetesebb használatot tesz lehetővé, hisz bármikor cserélheted egy új, makulátlan fóliára, az eredeti képernyő pedig megőrzi vadiúj állapotát. 

A kifogástalan minőségű üvegfólia segítségével megőrizheted telefonod eredeti állapotát, hosszabb ideig marad élvezetes a használata, értékállóbb lesz, biztonságosan és nyugodtan használható. Akár gyári, akár utángyártott a kijelződ, nálunk megbízható erős kijelzővédő fólia és üvegfólia vár.