var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;Yettel Feltöltőkártyás tarifák

 • Ismerd meg új feltöltőkártyás tarifáinkat és tartsd a költségeidet kontroll alatt
Yettel Feltöltőkártyás 1GB megújuló Mobilnet
1 GB
mobilnet
0 perc
a csomagban

Perc- és SMS-díj: 25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 1 GB

Yettel Feltöltőkártyás 3GB megújuló Mobilnet
3 GB
mobilnet
0 perc
a csomagban

Perc- és SMS-díj: 25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 3 GB

Yettel Feltöltőkártyás 2in1 Net csomag
5 GB
mobilnet
25 perc
beszéd

További perc- és SMS-díj: 25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 25 perc és 5 GB

Yettel Feltöltőkártyás SIM
0 GB
a csomagban
0 perc
a csomagban

SIM kártya
Perc- és SMS-díj:  25 Ft
Kezdőegyenleget nem tartalmazYettel Feltöltőkártyás tarifák készülékkel

 • Ismerd meg új feltöltőkártyás tarifáinkat és tartsd a költségeidet kontroll alatt.
Yettel Feltöltőkártyás 1GB megújuló Mobilnet
1 GB
mobilnet
0 perc
a csomagban

Perc- és SMS-díj: 25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 1 GB

Yettel Feltöltőkártyás 3GB megújuló Mobilnet
3 GB
mobilnet
0 perc
a csomagban

Perc- és SMS-díj:  25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 3 GB

Yettel Feltöltőkártyás 2in1 Net csomag
5 GB
mobilnet
25 perc
beszéd

További perc- és SMS-díj:  25 Ft
EU roaming belföldi keretből: 25 perc és 5 GB

Internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó "A" és "B" táblázatok (ÁSZF 7. melléklet) 

Extra adat- és perccsomagok kártyásoknak

Ha már van feltöltőkártyád, válassz mobilnet vagy perc+net csomagjaink közül!

Nézd meg egyedi ajánlatainkat is.

Kiegészítő szolgáltatások

Egyedi kiegészítő szolgáltatások

Töltsd le a Yettel alkalmazást, ahol 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg kiegészítő szolgáltatásainkat, továbbá minden Yettel appos egyenleg feltöltés után egy Korlátlan belföldi napi Mobilnetet aktiválunk neked díjmentesen! A díjmentes adat aktiválásáról SMS-ben értesítünk, és a korlátlan adatot az aktiválást követő nap éjfélig használhatod fel.

Yettel alkalmazás 

Válts számlás előfizetésre

Készüléket választok
 

Egyenlegfeltöltés

A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak.

A szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet!

Feltöltés


  

SIM Aktiválás

Üzletben vásárolt kártyádat könnyen és egyszerűen aktiválhatod online. Ráadásul dupla adat jár minden online aktiválási folyamat során választott megújuló csomag esetében.

SIM Aktiválás


Általános információk a kártyás csomagokról

 • A 2in1 Net és 2in1 Talk csomagokat  feltöltőkártyás tarifával veheted igénybe. 
 • A szolgáltatás időszaki díj megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra. 
 • A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt perc- és adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.
 • Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, ekkor újra indul a 30 napos szolgáltatási ciklus és onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
 • Ha az egyenleged 3 hónapig nincs elegendő összeg az időszaki díj levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
 • Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek , valamint  a csomagban foglalt hívás és adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz a 2in1 csomag.
 • A 2in1 Net és 2in1 Talk megújuló csomagok esetében egy időben akár mindkét szolgáltatást is megrendelheted. Illetve más kiegészítő megújuló Mobilnet csomagot is egy időben igénybe vehetsz. Az új csomag aktiválása azonnal megtörténik, a korábbi csomagod pedig megmarad a saját keretével és érvényességi idejével.
 • A csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt perc- és adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus végéig felhasználhatóak.   
 • A 2in1 megújuló csomagját a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: 2in1 Net lemondásához küldd: X2IN1NETX - kódot;a 2in1 Talk lemondásához a X2IN1TALKX - kódot.
 • Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül 2in1 megújuló csomag, úgy a fel nem használt perc- és adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá.

Adatmennyiség

 • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
 • Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
 • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
 • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni.
 • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
 • Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra.

•    A 2in1 Start csomagot csak Yettel Feltöltőkártyás Expressz 2in1 Start tarifával veheted igénybe.
•    A szolgáltatás időszaki díj megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra.
•    A partnereinknél vásárolt készülékcsomagban a Yettel Feltöltőkártyás Expressz 2in1 Start csomag (amely tartalmaz az aktiválástól számított 30 napig 15 perc beszélgetést és 1,5 GB belföldi adatot) díjmentes, azonban a kártyára aktivált 2in1 Start megújuló csomag díja az első 30. napot követően 1490 Ft/30 nap.
•    A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt perc- és adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.
•    Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, ekkor újra indul a 30 napos szolgáltatási ciklus és onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
•    Ha az egyenleged 3 hónapig nincs elegendő összeg az időszaki díj levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
•    Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek, valamint a csomagban foglalt hívás és adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz a 2in1 csomag.
•    A 2in1 Start megújuló csomag mellé egy időben akár a 2in1 Net és 2in1 Talk megújuló csomagokat is megrendelheted. Illetve más kiegészítő megújuló Mobilnet csomagot is egy időben igénybe vehetsz. Az új csomag aktiválása azonnal megtörténik, a korábbi csomagod pedig megmarad a saját keretével és érvényességi idejével.
•    Amennyiben az egyik csomagot lemondod és egy másikat aktiválsz, úgy a csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt perc- és adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus végéig felhasználhatóak.
•    A 2in1 megújuló csomagot a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: 2in1 Start lemondásához küldd: X2IN1START.
•    A szolgáltatás újbóli megrendelése az alábbi csatornákon lehetséges:
     -    1774-es számra küldött SMS-ben, a 2IN1START kódszó elküldésével
     -    Yettel Applikáción, 10% kedvezménnyel
     -    Személyes vagy Telefonos Ügyélszolgálatunkon
•    Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül 2in1 megújuló csomag, úgy a fel nem használt perc- és adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá.
•   A nem készülékcsomagban vásárolt Yettel Felöltőkártyás Expressz 2in1 Start csomagra aktivált 2in1 Start megújuló csomag díja az első 30. napot követően 1490 Ft/30 nap.
•   A 2in1 Start megújuló csomag perc- és adatkerete belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban érvényes.

Adatmennyiség
•    Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
•    Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
•    Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
•    A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
•    A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
•    Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
•    Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra.

 • Yettel Feltöltőkártyás 1GB megújuló Mobilnet és Yettel Feltöltőkártyás 3 GB megújuló Mobilnetet Feltöltőkártyás csomaggal veheted igénybe
 • A szolgáltatás időszaki díjának megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra. 
 • A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.
 • A mobilnet csomagok olyan adatforgalmi keretet tartalmazó szolgáltatások, amelyek adatmennyiségét belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban használhatod fel.
 • 2017. június 15-től az EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.
 • Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, ekkor újra indul a 30 napos szolgáltatási ciklus és onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
 • Ha az egyenlegen 3 hónapig nincs elegendő egyenleg a csomag időszaki díjának levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
 • Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek , valamint  a csomagban foglalt adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz.
 • Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül a megújuló net csomag, úgy a fel nem használt adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá.
 • A megújúló mobilnet csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt adatkeretek törlésre kerülnek. 
 • 30 naponta megújuló netcsomagod a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: Az 1GB adatjegy lemondásához a: X1GBHAVIX - kódot; a 3GB adatjegy lemondásához a: X3GBHAVIX kódot.
 • Megújuló mobilnet csomagok kiegészíthetőek egyszeri 5 napos vagy napi mobilnet szolgáltatásainkkal.

Adatmennyiség

 • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
 • Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
 • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
 • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni.
 • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
 • Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra
 • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

2017. január 1-től a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályi előírások módosultak, melynek következtében a jövőben egy magánszemély maximum 10 db, míg egy cég maximum 50 db hanghívásra szolgáló feltöltőkártyával rendelkezhet. További részletek

 • A 2in1 Net és 2in1 Talk csomagokban foglalt perc- és adatmennyiség teljes egészében felhasználható az EU-ban is.
 • A csomagokban foglalt hanghívás keretek túllépését követően a belföldivel azonos 25 Ft/perc díjon lehetséges a híváskezdeményezés, üzenetküldés vonatkozásában pedig szintén a belföldivel megegyező 25 Ft/SMS díj terhelődik az EU-ban is. 

Egyszerűen és gyorsan vásárolhatsz Yettel Feltöltőkártyás Expressz csomagot, melyhez nem kell befáradni egyik Yettel szaküzletbe se. Számos hiper-és szupermarketben, sőt még a Magyar Posta értékesítési helyein is megveheted. Új csomag aktiválása esetén egy alkalommal, az első legalább 1.500 Ft értékű feltöltést követően korlátlan napi mobilnet aktiválódik a kártyán. A kártyához széleskörű adat és hang szolgáltatások közül választhatsz.

Az alábbi üzletekben érheted el a Yettel Feltöltőkártyás Expressz csomagot: Spar/Interspar, Auchan, Tesco, Magyar Posta, Relay, Immedio, MOL, Shell és OMV hálózata, és kisebb mobilszaküzletek. A feltöltőkártyák az egyes üzletekben a készlet erejéig érhetőek el.


Nemzetközi hívás:

Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. Bővebben itt!

Roaming hívás: 

Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!

A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak.

A fent megjelölt perc- és adatkeretek belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban érvényesek.