Yettel Feltöltőkártya tarifák
 

 • Ismerd meg új feltöltőkártyás tarifáinkat és tartsd a költségeidet kontroll alatt
Yettel Feltöltőkártya hangjegy extrával
0 GB
mobilnet
1000 Ft
lebeszélhetőség

Felhasználható 5 napig

Perc- és SMS-díj: 30 Ft

EU roaming: 1 000 Ft lebeszélhetőség

Yettel Feltöltőkártya 3GB mobilnet extrával
3 GB
mobilnet
3000 Ft
lebeszélhetőség

Felhasználható 5 napig

Perc- és SMS-díj: 30 Ft

EU roaming: 3 GB mobilnet
+ 3000 Ft lebeszélhetőség

Yettel Feltöltőkártya 10GB mobilnet extrával
10 GB
mobilnet
6 000 Ft
lebeszélhetőség

Felhasználható 5 napig

Perc- és SMS-díj: 30 Ft

EU roaming: 6 GB mobilnet
+ 6 000 Ft lebeszélhetőségYettel Feltöltőkártya tarifák készülékkel

 • Ismerd meg új feltöltőkártyás tarifáinkat és tartsd a költségeidet kontroll alatt.
Yettel Feltöltőkártya hangjegy extrával
0 GB
mobilnet
1000 Ft
lebeszélhetőség

Felhasználható 5 napig

Perc- és SMS-díj: 30 Ft

EU roaming: 1 000 Ft lebeszélhetőség

Internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó "A" és "B" táblázatok (ÁSZF 7. melléklet) 

Extra adat- és perccsomagok kártyásoknak

Ha már van feltöltőkártyád, válassz mobilnet vagy perc+net csomagjaink közül!

Nézd meg egyedi ajánlatainkat is.

Kiegészítő szolgáltatások

Egyedi kiegészítő szolgáltatások

Töltsd le a Yettel alkalmazást, ahol 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg kiegészítő szolgáltatásainkat, továbbá minden Yettel appos egyenleg feltöltés után egy Korlátlan 1 napos mobilnetet aktiválunk neked díjmentesen! A díjmentes adat aktiválásáról SMS-ben értesítünk, és a korlátlan adatot az aktiválást követő nap éjfélig használhatod fel. 

Yettel alkalmazás 

Válts számlás előfizetésre

Készüléket választok
 

Egyenlegfeltöltés

A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak. A szolgáltatások igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet! 

Feltöltés


  

SIM Aktiválás

Üzletben vásárolt kártyádat könnyen és egyszerűen aktiválhatod online. Ráadásul dupla adat jár minden online aktiválási folyamat során választott megújuló csomag esetében. 

SIM Aktiválás

A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak. 
A fent megjelölt perc- és adatkeretek belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban érvényesek.  


Általános információk a kártyás csomagokról

 • Az 5 napos hangjegy extra, 3 GB 5 napos mobilnet extra és 10 GB 5 napos mobilnet extra Az 5 napos hangjegy extra, 3 GB 5 napos mobilnet extra és 10 GB 5 napos mobilnet extra csomagokat feltöltőkártyás tarifával veheted igénybe.  
 • A szolgáltatás egyszeri díj megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra.  
 • A szolgáltatás aktiválástól számított 5 napig használható.  A fel nem használt mennyiség a 5 nap leteltét követően törlődik. 
 • Az 5 napos hangjegy extra, 3 GB 5 napos mobilnet extra és 10 GB 5 napos mobilnet extra csomagok esetében egy időben akár mindhárom szolgáltatást is megrendelheted. Illetve más kiegészítő csomagot is egy időben igénybe vehetsz. Az új csomag aktiválása azonnal megtörténik, a korábbi csomagod pedig megmarad a saját keretével és érvényességi idejével. 

Adatmennyiség

 • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s). 
 • Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj. 
 • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad. 
 • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni. 
 • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja. 
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik. 
 • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget. 
 • A fel nem használt adatmennyiség a 5 nap leteltét követően törlődik. 

A jogszabályi előírásoknak megfelelően  módosultak, melynek következtében a jövőben egy magánszemély maximum 10 db, míg egy cég maximum 50 db hanghívásra szolgáló feltöltőkártyával rendelkezhet. További részletek

 • Az 5 napos hangjegy extra, 3 GB 5 napos mobilnet extra és 10 GB 5 napos mobilnet extra csomagokban foglalt perc- és adatmennyiség teljes egészében felhasználható az EU-ban is. 
 • A csomagokban foglalt hanghívás keretek túllépését követően a belföldivel azonos 30 Ft/perc díjon lehetséges a híváskezdeményezés, üzenetküldés vonatkozásában pedig szintén a belföldivel megegyező 30 Ft/SMS díj terhelődik az EU-ban is.

Nemzetközi hívás: Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. Bővebben itt
Roaming hívás: Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!

Egyszerűen és gyorsan vásárolhatsz Yettel Feltöltőkártya Expressz csomagot számos hiper-és szupermarketben, sőt még a Magyar Posta értékesítési helyein is.  
Az alábbi üzletekben érheted el a Yettel Feltöltőkártya Expressz csomagot: Spar/Interspar, Auchan, Tesco, Magyar Posta, Relay, Immedio, MOL, Shell és OMV hálózata, és kisebb mobilszaküzletek. A feltöltőkártyák az egyes üzletekben a készlet erejéig érhetőek el. 


Nemzetközi hívás:

Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. Bővebben itt!

Roaming hívás: 

Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!

A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak.

A fent megjelölt perc- és adatkeretek belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban érvényesek.