SIM kártya adatok

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

*a kép illusztráció

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

0620
ICC

Dupla adatot adunk, ha online aktiválsz!

Aktiválás után, az utolsó lépésben válassz egy megújuló szolgáltatást és megduplázzuk az adatmennyiséged! Az 1 GB megújuló Mobilnet csomagunkat választva most 1 GB helyett 2 GB mobilnetet kapsz. **

A SIM kártya aktiválásának folytatásához kérjük, készítsd elő a következő okmányok egyikét: személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél. ***

**Ajánlatunk 2022.03.01-től visszavonásig érvényes. A dupla adat felhasználható az aktiválástól számított 30 napig belföldön, valamint az EU és a roaming 1-es díjzóna országaiban. Az aktiválásról SMS-ben értesítünk. 
***A kártyát saját nevedre aktiválni csak 14. életéved betöltése után tudod. 
A jelen regisztrációval egyidejűleg nyilatkozol arról is, hogy az itt szereplő hívószámmal együtt a tulajdonodban álló összes ilyen feltöltőkártyás hívószámok NEM haladják meg a 10 darabot. Amennyiben a limit mégis túllépésre kerül, úgy a hívószámot azonnal megszüntetjük.


Nézd meg milyen egyszerű az aktiválás folyamata:Segítség a kitöltéshez 

(ENG) If you are a foreign customer, for registration please visit one of our stores. 

Expressz csomagra tudsz szerződést kötni a 171-es hívószámon, a 3-mas menüpont alatt is, kollégáink segítségével.

Az ICC szám a telefonszámhoz kapcsolódó technikai szám, amit a SIM kártyán feltüntetünk. A mezőben ezt a 12 jegyű számsort kell beírnod.

Hibás telefonszám vagy ICC szám! hibaüzenet esetén kérjük, ellenőrizd a mezőbe beírt telefonszámot és ICC számot és kattints a Tovább gombra.