Google Play alkalmazások vásárlása Yettel előfizetéssel

A Google Play™ egy virtuális áruház, amely több százezer Android operációs rendszerre tervezett ingyenes és fizetős alkalmazást kínál számos kategóriában, a játékoktól kezdve, a produktivitást, zenehallgatást, utazást, sportolást vagy navigációt támogató megoldásokon keresztül a népszerű közösségi alkalmazásokig.
A folyamatosan frissülő és bővülő kínálatban biztos megtalálhatod kedvenceidet.
Lépj be most és böngéssz az alkalmazások között!

Tovább a Google Play-re > 


Előnyei

 Kényelmes

Yetteles számlád vagy kártyás előfizetésed (hitelkereted vagy feltöltött univerzális egyenleged) terhére, bankártya megadása nélkül vásárolhatsz a Google Play-en.

 Gyors

Egy alkalommal szükséges regisztrálni a számlázási adataidat, a további vásárlásaidnál már nem lesz hosszadalmas fizetési folyamat.

 Egyszerű

Vásárlásaid összegét levonjuk feltöltött univerzális egyenlegedből, vagy utólag, havi számládban jelenik meg.

 Hasznos

Nemcsak a gyártó által feltöltött alkalmazásokat használhatod, hanem tetszésed szerint tölthetsz készülékedre további appokat, játékokat, eszközöket.


Hogyan tudsz vásárolni?

Nagyon egyszerűen. Első alkalommal pár számlázási adatot regisztrálni kell, de a továbbiakban erre sem lesz szükség.

Lépések:

1. Lépj be az Áruházba és válaszd ki az alkalmazást.
2. A következő lépésben fogadd el a feltételeket.
3. A Fizetési beállításoknál válaszd a Yettel számlám megterhelése opciót.
4. Hagyd jóvá a vásárlást.
5. Válaszd az Ellenérték beszedésének engedélyezése opciót.
6. Add meg a számlázási adataidat.
7. Fogadd el a fizetést, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk.
8. Töltsd le az alkalmazást, nyisd meg, és már használhatod is.

Hasznos alkalmazások:

  • A Yettel alkalmazás díjmentes alkalmazással mobilodon intézheted az előfizetéseddel kapcsolatos ügyeket egyszerűen, online. Egyenleget tölthetsz fel, befizetheted a számládat, adatjegyeket, roaming csomagokat vásárolhatsz. Töltsd le!
    Bővebb infó az appról 
  • A Yettel Wallet díjmentes alkalmazásunkkal könnyedén fizetheted parkolásodat, autópálya-matricát,  lottót vehetsz, ráadásul ráérsz később, a telefonszámláddal kifizetni! Ha regisztrálod bankkártyádat, akkor biztonságosan használhatod online vásárlás során is.   Töltsd le!
    Bővebb infó az appról 
  • Tévézz, nézz filmeket, sorozatokat, hírműsorokat a mobilodon vagy tableteden a Yettel TV-vel. Tedd ki nagyképernyőre - laptopra vagy TV-re. Kedvező havi előfizetési díjért a TV csatornák mellett a Videótár filmjeit, gyermekműsorokat, sőt, az HBO GO sikersorozatait is nézheted.   Töltsd le!
    Bővebb infó a Yettel TV szolgáltatásról

További információk:

A jelenleg hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében a Google Play Áruházban bonyolítható tranzakciós limitösszeg 15.000,- Ft, akként, hogy a vásárlások együttes összege havonta a 90.000,- Ft-os értékhatárt nem haladhatja meg.

A szolgáltatás Yettel számlás és kártyás előfizetők számára érhető el - amennyiben MobilVásárlás vagy emelt díjas szolgáltatások igénybevételére alkalmas hitelkerettel és/vagy univerzális egyenleggel rendelkeznek. A szolgáltatás M2M-kártyával nem működik, ATR-partnerek számára nem elérhető.

A Google, a Google Play és az Android a Google Inc. védjegyei. Az Android robot a Google által elvégzett és megosztott munka alapján lett reprodukálva vagy módosítva, és a Creative Commons 3.0 forrásmegjelölési licenc vonatkozik rá. Google Play és az Android a Google Inc. védjegyei.