Huawei AppGallery

A Google Alkalmazások és a Google Mobile Services nem érhetők el a Huawei P40 szérián. Ez azt jelenti, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazást jelenleg nem lehet használni.
 

Huawei AppGallery

A Huawei AppGallery az új generációs Huawei készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Segítségével a HUAWEI mobilkészüléken kereshetsz, letölthetsz, kezelhetsz és megoszthatsz mobilalkalmazásokat. Az AppGallery négyszintes biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja a platformon bemutatott alkalmazások biztonságos letöltését és használatát.
 

A Huawei folyamatosan dolgozik rajta, hogy minél több applikáció elérhető legyen a számodra és maradéktalanul élvezhesd a használatukat Huawei AG telefonod segítségével. A jelenleg elérhető alkalmazásokat itt tudod megtekinteni.

Az alkalmazások telepítésével kapcsolatos segítségért látogass el a Huawei Közösségbe vagy hívd a Huawei magyarországi telefonos ügyfélszolgálatát a +3680382934-es telefonszámon.


 

Másold át egyszerűen az adataid!

Névjegyeidet, galériád és kedvenc alkalmazásaidat, könnyedén és egyszerűen átmásolhatod új készülékedre a PhoneClone alkalmazással. Nézd meg a videón, hogyan működik!

További Huawei Mobil Szolgáltatások
 

HUAWEI Mobil Felhő

Fotóid, videóid, névjegyeid, jegyzeteid és más fontos információt biztonságosan tárolhatsz. A HUAWEI Mobil Felhőszolgáltatás lehetővé teszi adataid biztonsági mentését a felhőbe, amely megakadályozza az adatvesztést abban az esetben, ha elhagynád telefonod, továbbá adatok kényelmes továbbítását is támogatja bármikor, bárhol.
 

Huawei Témák

Élvezd az új, elegáns és klasszikus megjelenésű felhasználói felületeket minden alkalommal, amikor a HUAWEI témákat használod. Több száz stílusos HUAWEI Témát találsz trendi dizájnnal, melyekkel személyre szabhatod a telefonod.
 

HUAWEI Böngésző

A Huawei Böngésző elkötelezett a nagy sebességű internetes böngészés, a kényelmes keresés és a felhasználók átfogó adatvédelme mellett. Ugyanakkor a Hírfolyam is folyamatosan frissül és naprakész információkkal lát el. A Huawei Böngésző célja, hogy kiváló minőségű és biztonságos böngészési élményt biztosítson, amellyel nem kell aggódnod a telefonodon lévő adatok védelme miatt.
 

HUAWEI Asszisztens

Az Asszisztens alkalmazás "Today" oldalával a Huawei új szintre emeli az intelligens felhasználói élményt, azáltal, hogy segít megtalálni a megfelelő szolgáltatásokat és információkat amikor és ahol csak szükséged van rá.
 

További információért látogass el a Huawei weboldalára.