HUAWEI Mobile Services és AppGallery

A Google Alkalmazások és a Google Mobile Services helyett, a HUAWEI okostelefonokon a HUAWEI Mobile Services fut, alkalmazásokat pedig az AppGallery segítségével lehet letölteni. 

 

Huawei App Galery

A HUAWEI AppGallery az új generációs HUAWEI készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Segítségével a HUAWEI mobilkészüléken kereshetsz, letölthetsz, kezelhetsz és megoszthatsz mobilalkalmazásokat. Az AppGallery négyszintes biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja a platformon bemutatott alkalmazások biztonságos letöltését és használatát.

Az alkalmazások telepítésével kapcsolatos segítségért látogass el a Huawei Közösségbe vagy hívd a Huawei magyarországi telefonos ügyfélszolgálatát a +3680382934-es telefonszámon.


 

Másold át egyszerűen az adataid!

Névjegyeidet, galériád és kedvenc alkalmazásaidat, könnyedén és egyszerűen átmásolhatod új készülékedre a PhoneClone alkalmazással. Nézd meg a videón, hogyan működik!

További információért látogass el a Huawei weboldalára.

Alkalmazások telepítése Gspace-en keresztül

Ha HUAWEI okostelefonod van, és szeretnél egyszerűen hozzáférni a Google-alkalmazásokhoz, akkor egy új, harmadik féltől származó eszköz pontosan ezt teszi, és még többet is. A Gspace nevű alkalmazás a Google-alkalmazásokat szállítja a Huawei Mobile Services (HMS) által működtetett okostelefonokra, azonnal hozzáférést biztosítva a legnépszerűbb alkalmazásokhoz a Huawei-felhasználók nagy száma számára.

1. lépés 

Először is, nyisd meg az AppGallery-t a HUAWEI okostelefonodon. Ott könnyedén megtalálhatod a népszerű globális alkalmazásokat. Érdemes átnézni a a Top alkalmazások listáját, hogy biztosan ne maradj le semmiről, különösen a helyi leggyakrabban használt alkalmazásokról. 

2. lépés

Ezután az AppGallery-ben keresd meg, majd telepítsd a Gspace alkalmazást. Ez automatikusan hozzáférést biztosít az olyan kulcsfontosságú alkalmazásokhoz, mint a YouTube, a Messenger, a Gmail, az Instagram, a Google Fotók és a Google Térképek. Ha rákattintassz a kívánt alkalmazásra, az a Google Play-en keresztül letöltődik. 

3. lépés

Ezen a ponton győződj meg róla, hogy a Google-fiókod adatai kéznél vannak. Ezzel tudsz majd bejelentkezni a Google Play-be.

4. lépés

Ha a Google-alkalmazásokat a Gspace-en keresztül töltöd le, azok alapértelmezés szerint a Gspace alkalmazáson belül helyezkednek el, de áthelyezheted őket a kezdőképernyőre is. A Gspace-ben hosszan lenyomva az alkalmazás ikonját, a "parancsikon létrehozása" lehetőséget választva, az alkalmazást a Kezdőképernyőhöz adhatjuk. Ennek a lehetőségnek köszönhetően gyorsan megnyithatók az olyan kulcsfontosságú alkalmazások, mint például a Google Fotók, a Google Térkép vagy a Gmail.