Karrier lehetőségek

Csatlakozz a Yettel csapatához digitális vezetői vagy szakértői pozíciókba üzleti vagy technológiai területre! 

Dolgozz a Yettelnél!


A Yettelnél agilis munkamódszerben, keresztfunkcionális csapatokban fejlesztjük a digitális csatornáinkat, a Yettel alkalmazást és a yettel.hu-t. Csapattagjaink inspiráló, zöld természeti munkakörnyezetben, modern irodában dolgoznak együtt az ügyfeleink számára legfontosabb digitális képességek fejlesztésén.

Digitális transzformációnk támogatására olyan új kollégákat keresünk, akik számára az agilis módszertan jól ismert és már van meglévő tapasztalatuk innovatív digitális technológiai megoldások implementációjában. Csatlakozz meglévő csapatainkhoz vagy próbáld ki magad újonnan épülő területen – találd meg a Neked leginkább szimpatikus pozíciót, várjuk a jelentkezésed!
 

Pozíciók digitális területen

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk
 

Pozíciók IT területen

BI szoftverfejlesztő mérnök
 

Yettel karrier


(BI) szoftverfejlesztő mérnökként egyedülálló IT transzformációs projektben vehetsz részt nálunk. Dolgozhatsz AWS platformon, modern BI technológiákkal, valamint lehetőséged lesz nagyot alkotni és szakmailag kibontakozni. Ha szereted a kihívásokat és a dinamikus projekteket, itt a helyed!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Technical IT Product Owner of Mobile Application 

Karrier

 

Ha szereted a kihívásokat és otthonosan mozogsz a webes vagy appos rendszerek világában, csatlakozz hozzánk! Keresünk olyan szakértőt, aki kezeli a komplex webes alkalmazások/mobilapplikáció életciklusát és támogatja a scrum csapataink munkáját a projektekben. Itt lehetőséged lesz kreatívan kibontakozni és kontrollálni a rendszerek egészét. Legyél a technológiai változások élvonalában és formáld a jövő digitális tájképét velünk!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Data Engineer
 

Karrier


Az új Data Engineer munkatárs a BI (üzleti intelligencia) fejlesztési csoport tagjaként a cég analitikai architektúráját érintő projektekben fejlesztőként vesz részt, továbbá aktív tagja lesz a Yettel Magyarország Analitika terület felhő alapú transzformációs projektjének.
A fejlesztési feladatai mellett támogatja a specifikációk elkészítését, alaposan dokumentálja munkáját és érti, valamint támogatja a fejlesztés teljes életútját az igény felmerülésétől egészen az élesítésig és stabilizációig.
 

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem