var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra

0 találat a szűrt feltételek szerint

Samsung Galaxy S21 széria


Hasonlítsd össze az S21 széria modelljeit! 

A Samsung Galaxy telefonok legújabb szériájának bemutatását minden évben hatalmas érdeklődés előzi meg, hogy vajon idén mivel rukkol elő a koreai gyártó. Több modellel is kedveskednek mindig a márka rajongóinak, melyek között a szembeötlő méretbeli különbségeken túl jelentős hardware-beli eltérések is vannak. 

Már a család legkisebb tagja is impozáns méretekkel rendelkezik, a Samsung Galaxy S21 is nagyobb zsebet igényel már a maga 6,2-es kijelzőjével. Nagytestvére, a Samsung Galaxy S21+ 0,5 hüvelykkel nagyobb, azonban felbontása azonos mint a sima 21-nek. 

Természetesen a nagyobb mérettel együtt jár a nagyobb akkumulátor is, a Samsung Galaxy S21-nek jutott a legkisebb, míg a Samsung Galaxy S21 Ultra bezsebelte a legnagyobb kapacitásút. 


Samsung Galaxy S21

A Samsung Galaxy család alap modellje, az S21 sem hagy kívánnivalót maga után, 6,2 hüvelykes Full HD AMOLED gorilla glass kijelzője 1800x2400 pixeles felbontással garantálja, hogy a képeinket és videóinkat, vagy akár filmeket is kiemelkedő minőségben nézhessük. 

Alkalmazások futtatása terén sem akadhat gondunk, hiszen a Samsung Galaxy S21 kijelzője alatt bújik meg a Samsung 5 nanométeres gyártási technológiájának köszönhető Exynos 2100, melynek alkalmazásával a gyártó 30%-os teljesítménybeli növekedést garantál az elődhöz képest. Ehhez társul 8GB RAM illetve válaszhatóan 128 illetve 256 GB tárhely. 

A legkisebb verzió 4000mAh-ás akkumulátort kapott, USB-PD 3.0 gyorstöltés illetve vezeték nélküli töltés támogatással, így ha le is merülne a sok használattól, pillanatok alatt életet lehelhetünk bele.


Samsung Galaxy S21 + 

A középső modell, a Samsung Galaxy S21+ rendkívül hasonló paraméterekkel büszkélkedhet, mint a kisebbik változat, a legszembetűnőbb különbség a képernyő méretében rejlik, ugyanis itt már 6,7 hüvelykkel gazdálkodhatunk. A készülék belsejébe is ugyanaz a hardware került, mint az S20-ba, azonos tárhelykapacitással és memóriával. A kamerákon sem változtatott a gyártó, mind a két verzióban található egy 12 MP-es, optikai képstabilizátorral kiegészített elsődleges kamera, egy ultraszéles látószögű kamera illetve egy 64 MP-es, akár 3x-os zoomra is képes telefotó optika. Érdekesség, hogy az összes modell képes akár 8K-s videó rögzítésére is, ehhez azonban még keveseknek van otthon megfelelő kijelző. 

A méretén kívül a Samsung Galaxy S21 plus az akkumulátor kapacitásában tér el az S20-tól, ugyanis a nagyobb házba már egy 4800mAh kapacitású telep került. 


Samsung Galaxy Ultra

A csúcsok csúcsa, a Samsung Galaxy Ultra igazán hatalmasra sikeredett, 6.8 hüvelykes AMOLED kijelzője már nagyobb felbontással, 3200x1400 pixellel és 516 PPI pixelsűrűséggel büszkélkedhet. Kijelzője a kiemelkedően magas, 1500 nites fényerőnek hála akár a tűző napsütésben is tökéletesen látható, valamint a 120 hertz frissítési ráta már QHD felbontás esetén is használható. 

A kijelzőn túl a Samsung Galaxy Ultra teljesítményben is jóval erősebb, mint a kisebb modellek.

A zászlóshajók zászlóshajója kamerákból is kapott egy pluszt, a hátlapon a Samsung Galaxy Ultra esetében már 4 optika található. Az elsődleges kamera 108 MP-es felbontású, lézeres autófokusszal és optikai képstabilizátorral garantálja, hogy fantasztikus képeket készíthessünk. Az előlapi kamerája is nagyobb felbontást kapott, 40 MP-es szelfiket készíthetünk vele. 

A legnagyobb kapacitású akkumulátort is ez a modell kapta, 5000 mAh mellett már nem lesz szükségünk powerbankre.