Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra

0 találat a szűrt feltételek szerint

Samsung Galaxy S21 széria


Hasonlítsd össze az S21 széria modelljeit! 

A Samsung Galaxy telefonok legújabb szériájának bemutatását minden évben hatalmas érdeklődés előzi meg, hogy vajon idén mivel rukkol elő a koreai gyártó. Több modellel is kedveskednek mindig a márka rajongóinak, melyek között a szembeötlő méretbeli különbségeken túl jelentős hardware-beli eltérések is vannak. 

Már a család legkisebb tagja is impozáns méretekkel rendelkezik, a Samsung Galaxy S21 is nagyobb zsebet igényel már a maga 6,2-es kijelzőjével. Nagytestvére, a Samsung Galaxy S21+ 0,5 hüvelykkel nagyobb, azonban felbontása azonos mint a sima 21-nek. 

Természetesen a nagyobb mérettel együtt jár a nagyobb akkumulátor is, a Samsung Galaxy S21-nek jutott a legkisebb, míg a Samsung Galaxy S21 Ultra bezsebelte a legnagyobb kapacitásút. 


Samsung Galaxy S21

A Samsung Galaxy család alap modellje, az S21 sem hagy kívánnivalót maga után, 6,2 hüvelykes Full HD AMOLED gorilla glass kijelzője 1800x2400 pixeles felbontással garantálja, hogy a képeinket és videóinkat, vagy akár filmeket is kiemelkedő minőségben nézhessük. 

Alkalmazások futtatása terén sem akadhat gondunk, hiszen a Samsung Galaxy S21 kijelzője alatt bújik meg a Samsung 5 nanométeres gyártási technológiájának köszönhető Exynos 2100, melynek alkalmazásával a gyártó 30%-os teljesítménybeli növekedést garantál az elődhöz képest. Ehhez társul 8GB RAM illetve válaszhatóan 128 illetve 256 GB tárhely. 

A legkisebb verzió 4000mAh-ás akkumulátort kapott, USB-PD 3.0 gyorstöltés illetve vezeték nélküli töltés támogatással, így ha le is merülne a sok használattól, pillanatok alatt életet lehelhetünk bele.


Samsung Galaxy S21 + 

A középső modell, a Samsung Galaxy S21+ rendkívül hasonló paraméterekkel büszkélkedhet, mint a kisebbik változat, a legszembetűnőbb különbség a képernyő méretében rejlik, ugyanis itt már 6,7 hüvelykkel gazdálkodhatunk. A készülék belsejébe is ugyanaz a hardware került, mint az S20-ba, azonos tárhelykapacitással és memóriával. A kamerákon sem változtatott a gyártó, mind a két verzióban található egy 12 MP-es, optikai képstabilizátorral kiegészített elsődleges kamera, egy ultraszéles látószögű kamera illetve egy 64 MP-es, akár 3x-os zoomra is képes telefotó optika. Érdekesség, hogy az összes modell képes akár 8K-s videó rögzítésére is, ehhez azonban még keveseknek van otthon megfelelő kijelző. 

A méretén kívül a Samsung Galaxy S21 plus az akkumulátor kapacitásában tér el az S20-tól, ugyanis a nagyobb házba már egy 4800mAh kapacitású telep került. 


Samsung Galaxy Ultra

A csúcsok csúcsa, a Samsung Galaxy Ultra igazán hatalmasra sikeredett, 6.8 hüvelykes AMOLED kijelzője már nagyobb felbontással, 3200x1400 pixellel és 516 PPI pixelsűrűséggel büszkélkedhet. Kijelzője a kiemelkedően magas, 1500 nites fényerőnek hála akár a tűző napsütésben is tökéletesen látható, valamint a 120 hertz frissítési ráta már QHD felbontás esetén is használható. 

A kijelzőn túl a Samsung Galaxy Ultra teljesítményben is jóval erősebb, mint a kisebb modellek.

A zászlóshajók zászlóshajója kamerákból is kapott egy pluszt, a hátlapon a Samsung Galaxy Ultra esetében már 4 optika található. Az elsődleges kamera 108 MP-es felbontású, lézeres autófokusszal és optikai képstabilizátorral garantálja, hogy fantasztikus képeket készíthessünk. Az előlapi kamerája is nagyobb felbontást kapott, 40 MP-es szelfiket készíthetünk vele. 

A legnagyobb kapacitású akkumulátort is ez a modell kapta, 5000 mAh mellett már nem lesz szükségünk powerbankre.