Olcsó telefonok

Olcsó telefonok

Napjainkban már egy olcsó mobil is teljes értékű okostelefon-élményt nyújt: a videótelefonálástól az online játékig semmiről sem kell lemondanod, sőt! A kedvezőbb áron kapható készülékek általában kevésbé törékenyek, nagyobb élettartammal bírnak, és nem melegednek túl olyan könnyen, mint drágább társaik. A Yettelnél számos telefon akár 0 Ft-ért a tiéd lehet, ingyenes házhozszállítással és 14 napos cseregaranciával.

Olcsó mobilok

Az olcsó okostelefon kifejezés nem azt jelenti, hogy az adott telefon kevésbé jó, vagy kevésbé sokoldalúan használható, mint egy drágább társa. Egyszerűen egy adott márka olyan kiadására utal, amelyből kihagytak egyes - mások számára kevésbé fontos - funkciókat. Illetve az is elképzelhető, hogy szerepel bennük az adott funkció, csak egyszerűbb változatban.

“Olcsó okostelefon”, mert kizárólag csak a legfontosabb funkciókat tartalmazza 

Napjainkban olyan elképesztő gyorsasággal fejlődik a mobiltelefon-ipar, hogy egy kedvezőbb áron beszerezhető telefon is sok igényt ki tud elégíteni. Szinte az összes telefonmárka előrukkolt már a készülékei olcsóbb változatával, amikbe csak az eszközök legfontosabb tulajdonságait tették bele, hogy még szélesebb körben elérhetővé váljanak.

A Yettelnél elérhető olcsó okostelefonok segítségével innentől a nagymamát is bele lehet vonni a közösségi élményekbe. 

Mit tudnak az olcsóbb okostelefonok?

Az olcsóbb okostelefonokkal ugyanúgy lehetőség van:

  • telefonálni,
  • videókat nézni,
  • internetezni,
  • recepteket keresni,
  • böngészni a neten,
  • közösségi média oldalakat használni
  • vagy zenét hallgatni.

Ezen kívül az olcsó mobilok is tudnak számolni és fotózni, hiszen beépített számológéppel és kamerarendszerrel rendelkeznek. Emellett a zseblámpafunkciót is elérjük a használatuk közben. 

Céges telefonnak a legtöbb vállalat az olcsóbb kategóriából választ készüléket, hiszen a célnak tökéletesen megfelel. Az alkalmazottak hívásokat bonyolíthatnak, üzeneteket válthatnak, SMS-ezhetnek, és percről percre figyelhetik az emailek érkezését. 

Az egészséges életmód fenntartásában egyaránt segítséget nyújthatnak az olcsóbb mobilok: így nyomon követhető, hogy hány km-t tettünk meg egy nap, és ez idő alatt mennyi égettünk el.

A “csúcskategóriás luxus” ma már az olcsóbb készülékekben is alaptudás

Az elmúlt években nagyon sok funkció eljutott a prémium kategóriából az olcsóbb készülékekbe is. Ennek köszönhetően ma már szinte nagyítóval kell keresni azokat a mobiltulajdonságokat, amik valamilyen formában nem elérhetők a kedvezőbb eszközökben.

Fejlett, többlencsés kamerák

Ma már egy 40-50 MP-es kamera egyáltalán nem ritkaság az olcsóbb készülékek között sem, ráadásul a legtöbb telefonon akár 3 vagy 4 kamerát is találunk. Továbbá szoftveres szempontból sem panaszkodhatunk, mert speciális felvételi módok is elérhetők rajtuk – ilyen például az éjszakai mód vagy a kaleidoszkóp funkció.

Prémium minőségű kijelzők

Az olcsóbb ár nem jelenti azt, hogy bárkinek kisebb telefonnal kell beérnie. A legtöbb készülék ezen a kategórián belül ugyanúgy 6’’-7’’-es képernyővel büszkélkedhet, miközben a képminőségben is garantált élményt nyújt. (A gyártók az olcsóbb eszközeiket is gyakran AMOLED-képernyőkkel tervezik.)

NFC

Amikor a bankkártyád helyett a mobilodat érinted egy üzlet leolvasó termináljához, akkor telefonoddal az NFC-technológiát használod. Van egy jó hírünk: ez a megoldás már nem csak a csúcskategóriás okoseszközök sajátossága, az olcsóbb telefonokban is egyre gyakrabban megtalálható funkció.

Ujjlenyomat-olvasó

Biztonsági szempontból nagy ugrást jelent, ha a telefonodat ujjlenyomat-ellenőrzés után tudod használni. Az NFC-hez hasonlóan ez a technológia is egyre elterjedtebb az olcsóbb készülékek piacán.

Erre ügyelj egy olcsóbb mobiltelefon megvásárlásakor

Mindig a 4 GB RAM a nyerő

Fontos tudni, hogy a RAM és a ROM nem helyettesíti egymást. Hiába több az egyik, ez nem segít, ha a másik típusú memória nem elegendő. Bár a 3 GB és a 4 GB RAM között első látásra nincs nagy különbség, a szakértők a legtöbb esetben mégis azt javasolják, hogy semmiképp ne adjuk alább a 4 GB-nál.

Mi a helyzet a ROM-mal?

Egy átlagos felhasználó esetén 64 GB ROM bőven elég szokott lenni, de ilyenkor is előfordulhat, hogy szelektálni kell a képek, videók és alkalmazások között. 128 GB-nál erre jóval ritkábban kerül sor, ezért az egyedi felhasználási szokásaidat mindig tartsd szem előtt, mielőtt új készüléket vásárolsz!

Gyors- és turbótöltés? Naná!

Ha egész nap aktívan használod a telefont a városban, nem mindegy, hogy rövid időn belül mennyit tudsz lendíteni az akkumulátor töltöttségi szintjén. Szerencsére ma már az olcsóbb mobilok között is találni gyors- és turbó töltésre képes készülékeket. Utóbbiak esetében akár fél óra is elég lehet arra, hogy 0-ról 50% fölé töltsd a telefonodat.

Csak Rád vár a Yettel széles választéka!

A mai világban nagyon fontos, hogy lépést tudjunk tartani a technológia állandó fejlődéssel. Még ha te nem is vágysz a legújabb, legdrágább és legnagyobb tudású okostelefonra, a Yettel olcsó mobilajánlatai között biztosan találsz olyan megoldást, ami eleget tesz az igényeidnek.

Mást keresel? Ragadd meg az alkalmat és válassz egyet a 0 Forintért elvihető akciós telefonok közül!