SOS Központ Szolgáltatás

Tudd biztonságban idős szeretteidet, havi 990 Ft-ért! Az SOS Központ munkatársai 0-24-ben fogadják a hívásokat akkor is, ha a családtagok nem elérhetőek.


Hogyan működik az SOS Szolgáltatás SOS gombbal ellátott eszköz esetében?
 


A rendszer az SOS gomb megnyomása után elkezdi kiértesíteni az előzetesen megadott telefonszámokat. Előzetesen fontos, hogy az SOS Központ telefonszáma be legyen táplálva a megadható SOS számok közé. Javasoljuk, hogy a megadható számok sorrendjében első helyre az SOS Központ központi telefonszáma legyen beállítva!

 

Az SOS Központban egészségügyi szakemberek fogadják a segélykérő hívásokat a nap 24 órájában. Az előzetesen kitöltött adatok segítségével az SOS Központ szakemberei gyors és célzott segítséget tudnak nyújtani, értesítik a háziorvost, vagy vész esetén hívják a mentőket, kisebb egészségügyi problémák esetén telefonos segítséget nyújtanak. A segítségnyújtás közben az addig el nem ért telefonszámokat is megpróbálják kiértesíteni.


FONTOS! ha az előre megadható SOS számok közül van olyan, amelyeknél a hangposta szolgáltatás be van bekapcsolva, úgy a rendszer a hangposta működésbe lépését válasznak tekinti, így a soron következő telefonszámok kihívása befejeződik. Mielőtt megadod a vész esetén értesítendő telefonszámokat, győződj meg róla, hogy a számok mindegyikén ki van kapcsolva a hangposta funkció.Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást?
 

  • Nézd meg a hozzád legközelebb eső Yettel üzletek listáját.

üzletkereső

  • Van már lakossági publikus előfizetésed? Ha igen, akkor nincs más dolgod mint üzleteink valamelyikében kollegáinktól megrendelni a kiegészítő szolgáltatást. Ha még nincs előfizetésed, akkor vásárolj üzleteink valamelyikében bármilyen publikus, lakossági hangalapú tarifát és kérd kollegáinktól az SOS Központ plusz szolgáltatást.
  • A szolgáltatás megvásárlását követő napon látogass el a https://www.soskozpont.hu/yettel oldalra és regisztrálj, ahol megadhatod idős szeretted egészségügyi és kontakt adatait


Hogyan tudom megadni a szükséges adatokat a szolgáltatás aktiválásához? 

1. Látogass el a https://www.soskozpont.hu/yettel weboldalra. 

2. Add meg a saját adataid (email cím, név, telefonszám, valamint a szerződésen (papír alapú, vagy elektronikus) található ügyfélszámot (CA ID) és telefonszámot (CTN) számot.

3. Töltsd ki a biztosított adatait (név, telefonszám, cím, hozzátartozók értesítési telefonszáma, háziorvos elérhetősége, gyógyszerérzékenység, stb.). Ide annak a személynek az adatai kerüljenek, aki a szolgáltatást igénybe fogja venni, tehát ha például a nagymama fogja használni, akkor az ő adataival legyen feltöltve.Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

Azoknak, akik folyamatosan szeretnék biztonságban tudni idős szeretteiket.

Legyen szó akár ünnepekről, akár hétvégéről az SOS Központ munkatársai 0-24 órában elérhetőek, és segítenek a hozzájuk beérkező vészhívásokon.


További információ: https://www.soskozpont.hu/yettel

SOS Központ