Számlaértesítő szolgáltatás

Számlaértesítő szolgáltatás

 

A díjmentes Számlaértesítő szolgáltatással a havi telefonszámlád kiállításakor email vagy SMS értesítést küldünk.  Az értesítő üzenetben tájékoztatunk a havi számlád összegéről és a számla fizetési határidejéről.

Ha papírszámlás vagy, akkor a számla kézhezvétele előtt már tudni fogod, hogy mekkora összegű a havi számlád és mi a fizetési határideje. Ha pedig elektronikus számlás vagy, akkor az értesítő üzenetben tájékoztatunk arról is, hogy e-számlád már elérhető.

Amennyiben a telefonszámlád a fizetési határidő lejárta előtt 1 nappal még nincs befizetve, egy újabb értesítést küldünk, amelyben emlékeztetünk, hogy a számlád fizetési határideje a következő napon lejár.  

Az értesítéseket kérheted csak SMS-ben vagy csak emailben vagy akár mindkét csatornán. Az értesítési adatokat bármikor módosíthatod és a módosítás után a következő havi számládról már a módosított értesítési SMS számra vagy email címre küldjük az értesítést.

Az értesítési adatokat bármikor módosíthatod:

  • Yettel fiókban: Belépést követően a Saját fiókban a telefonszám kiválasztása után a Beállítások oldal Számlázással kapcsolatos beállítások részében válaszd ki az Értesítések menüpontot.
  • Telefonos ügyfélszolgálaton: 1220
  • Yettel értékesítési pontokon