Játssz ötöslottót SMS-ben

Ötöslottó

Nem maradsz le akkor sem a szerencsédről, ha nem jutsz el időben egy lottózóba. Játszd meg kedvenc számaidat, vagy totózz a mobilodról egyszerűen és gyorsan.
 


 

Van erre egy app


Játssz Ötöslottót a Wallet alkalmazással, töltsd le az App Store-ból vagy szered meg a Google Play-en!

Játssz SMS-ben Ötöslottót


Joker nélküli játékhoz küldj öt számot ebben a formátumban: 1,2,3,4,5

Kézi játék, kézi jokerrel ebben a formátumban játszható: L5,1,2,3,4,5,J123456

Tippjeid a 1756-os normál díjas mobilszámra küldd.

Az egyéb játéktípusok SMS-formátumait  a Szerencsejáték Zrt. oldalán találod:

SMS Lottó fogadások formátumaA szolgáltatás díja

A szolgáltatás igénybevétele során egy fogadás (tranzakció) összértéke nem haladhatja meg a bruttó 5000 Ft-ot. Ellenkező esetben a vásárlási igény visszautasításra kerül.

A szolgáltatás igénybevétele során ki kell fizetni a szerencsejátékok árát, amelynek mindenkor érvényben lévő díjai a Szerencsejáték Zrt. honlapján találhatók meg.

Az SMS Lottó során küldött SMS-üzenetek díjai a tarifacsomagodnak megfelelő, a Yettel magyarországi hálózatán belül küldött SMS-üzenetek díjainak felelnek meg, amelyekbe beletartoznak a kedvezményesen vagy ingyenesen küldött SMS-üzenetek is.

Az igénybevétel feltételei

A szolgáltatás külön megrendelésére nincs szükség.

A szolgáltatás a Yettel számlás és kártyás előfizetői számára egyaránt elérhető.

Kártyás ügyfelek esetében a szolgáltatás igénybevételéhez (a vásárlás kiegyenlítéséhez) elegendő univerzális egyenlegre van szükség.

Számlás előfizetők esetében elérhető hitelkeret, és/vagy a szolgáltatás igénybevételéhez (a vásárlás kiegyenlítéséhez) elegendő univerzális egyenleg szükséges.

Amennyiben egyenleged bankautomatán online módon, Internetbankon és Telebankon keresztül, vagy a Yettel üzleteiben töltöd fel, úgy az automatikusan univerzális egyenlegedre kerül.

Az univerzális egyenlegre feltöltött kuponok kedvezményeit csak távközlési szolgáltatásokra (kivéve emelt díjas szolgáltatások) használhatod fel, mobil vásárlásokra nem.

Játék menete: 

1. Küldd el a játék kódját, paramétereit, illetve tippjeidet a 1756-os telefonszámra SMS-ben 

2. Erősítsd meg a vásárlást SMS-ben 
A kód elküldése után kapsz egy SMS-t a játék adataival. Erősítsd meg a vásárlást és küldd az "OK" szót válaszként az SMS-re a +36 70 763 0000-ás számra! A fizetés jóváhagyására 5 perc áll rendelkezésre. 

3. Őrizd meg a visszaigazoló SMS-t 
A vásárlás megerősítését és sikeres fizetését követően egy összefoglaló SMS-t kapsz, amely tartalmazza a megjátszott számokat, a játék típusát és az azonosítót.  
Ezt az SMS-t a sorsolásig őrizd meg, mert találat esetén megkönnyíti a nyeremény átvételét! 
Nyeremény esetén a Szerencsejáték Zrt. SMS-ben értesíti az ügyfelet. A nyeremény átvételéről a "Nyeremények kifizetése és átvétele" pont alatt tájékozódhatsz. 

Egyéb hasznos információk

Yettel internetes ügyfélszolgálaton keresztül lehetőséged van egy MobilVásárlás szolgáltatásokkal, kapcsolatos kezelőfelület elérésére, amelyen keresztül gyorsan és egyszerűen, számítógéped előtt ülve kaphatsz információt a kifizetett szerencsejátékok díjairól, valamint itt állíthatsz be vásárlási összeghatárt.
 

Nyeremények kifizetése, átvétele

A nyereményjogosultság ellenőrzését a Szerencsejáték Zrt. végzi a saját adatbázisában nyilvántartott adatok alapján.
599.999 Ft vagy az alatti nyeremény esetén, a Szerencsejáték Zrt. SMS-t küld a nyertes fogadást megjátszó telefonszámra, amelyben közli a nyerés tényét, a nyeremény összeget és azt, hogy – amennyiben az adott telefonszámhoz már van megadva bankszámlaszám –, milyen számlaszámra kerül átutalásra a nyeremény összege. Amennyiben még nem regisztráltad a bankszámlaszámod az adott telefonszámhoz, úgy azt az alábbi formátumban kell megküldened a 1756-os telefonszámra:

UTAL*NÉV*számlaszám*
(A * karakterek elengedhetetlen elemei az SMS formátumnak.)
Példa: UTAL*SZEMLÉDI ANDRÁS*12345678-12345678-12345678*
Változás esetén bármikor megadhatod az új számlaszámodat SMS-ben a szokásos formátumban: UTAL*név*számlaszám*

A helyesen beküldött SMS után a rendszer már az új számlaszámra küldi a következő nyereményt. Amennyiben az aktuális nyereményed is már az új számlára kéred, hívd a Szerencsejáték Zrt. telefonos ügyfélszolgálatát (+36 1 201 0580)

599.999 Ft-ot meghaladó nyeremény esetén Ügyfélszolgálati Osztályunk munkatársa telefonon felveszi a kapcsolatot Veled, és egyezteti a nyereményfelvétel részleteit.
 

FONTOS!
Kérjük, hogy a visszaigazoló SMS-t őrizd meg, mert találat esetén ezzel megkönnyíted a nyeremény felvételét. A nyeremény átvételéhez arra az aktív SIM kártyára van szükség, amelyről a nyertes fogadást indítottad.

Amennyiben nem kerül megadásra a bankszámlaszámod, a nyeremény elérését követő 20. a 60. és a 80. napon a Szerencsejáték Zrt. figyelmeztető SMS-t küld. A nyereményigénylés elévülése jelenleg 90 nap.
A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!