Mozogj szabadabban a Yettel Wallet Mobiljeggyel!

Magyarországon a mobilszolgáltatók közül elsőként a Yettelnél érhető el a mobiljegy funkció:
csak a mobilod és a Wallet alkalmazás kell hozzá, a megvásárolt jegy vagy bérlet ára pedig a telefonszámládon jelenik meg, vagy a kártyád egyenlegéből kerül levonásra.
 

Praktikus és kényelmes:

  • nem kell bankkártya adatokat megadni a vásárláshoz
  • a mobiltelefon mindig kéznél van (nem úgy, mint a bérlet)
  • nincs több sorban állás
  • a korábbi vásárlás könnyedén megismételhető, nem kell mindig újra kikeresni az adott jegy- vagy bérlet típust
  • ha szeretnéd, beállíthatod, hogy a Wallet küldjön értesítést a megvásárolt jegy vagy bérlet érvényességének lejárata előtt
     

GYIK - Általános tudnivalók

A közlekedési mobiljegy egy a Yettel Wallet-en keresztül megvásárolható és használható utazási jogosultság. Az érvényes mobiljeggyel igénybe vehető utazási szolgáltatást az egyes szolgáltatók (BKK Zrt., VOLÁNBUSZ Zrt., GYSEV Zrt.) biztosítják.

Az új szolgáltatás Android (min. OS 6.0) és iOS (min. OS 10.0) készülékeken érhető el Yettel előfizetőknek.

A többi MobilVásárlás (MobilParkolás, Mobil Lottó és E-matrica) szolgáltatásoktól eltérően a Mobiljegy SMS-ben nem vásárolható meg, hanem kizárólag a Yettel Wallet alkalmazásból, aktív internetkapcsolattal.

Az alkalmazás feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen Yettel előfizetéssel (számlás vagy kártyás), aktív adatkapcsolattal a jegyvásárlás, érvényesítés, ellenőrzés és az esetleges jegy visszaváltáshoz és a vásárláshoz szükséges hitelkerettel/univerzális egyenleggel.

A szolgáltatás a Yettel valamennyi számlás és kártyás  előfizetője észére elérhető, aki rendelkezik elegendő hitelkerettel/univerzális egyenleggel. Számlás előfizetés esetén a megvásárolt utazási termék ára a következő telefonszámlán jelenik. Kártyás előfizetés esetén az összeg azonnal levonódik a kártya aktuális egyenlegéből. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
A Yettel Wallet alkalmazásba regisztrált telefonszám határozza meg, hogy az ügyfél milyen termékkínálatot lát: attól függően, hogy természetes- vagy jogi személy az előfizető, aszerint változik a termékkínálat.

Menetjegy és bérlet vásárlására is van lehetőség, a BBK, Volánbusz és GYSEV kínálatából. Az alkalmazásban csak azokat a jegyeket és bérleteket lehet megvásárolni, melyek az adott közlekedési társaság elérhetővé tesz mobilon (pl. vonaljegyet nem, de 24 órás jegyet vagy havi bérletet lehet vásárolni.). A kínálat mindig az adott közlekedési társaságtól függ.

Igen, egy vásárlással 15000 forint költhető az alkalmazáson belül. Az ennél drágább díjtermékek nem jelennek meg.

További információk: Yettel Wallet Mobiljegy