Tartsd kézben roaming mobilnet forgalmadat!


A NetRoaming-figyelő szolgáltatással havi szinten kontrollálhatod roaming adatforgalmadat, és így elkerülheted a külföldi internet használat utáni magas számlákat. Amennyiben ettől eltérően nem rendelkeztél, a szolgáltatást automatikusan biztosítjuk. 

A NetRoaming-figyelő szolgáltatással külföldi tartózkodásod idején 18 381 Ft-ig folytathatsz adatforgalmat. A limittel ténylegesen forgalmazható adatmennyiség az adatroaming forgalom helyétől, és az adott zónában meghatározott számlázási egységtől függően ettől eltérhet, de minden esetben a meghatározott 18 381 Ft alatt marad.
A szolgáltatás minden roaming díjzónában – így az EU-t is magában foglaló 1-es roaming díjzónában is – az adatforgalmazással keletkező díjakat veszi figyelembe, az egyszeri díjakat (pl. heti- és havidíj) figyelmen kívül hagyja.
A szolgáltatás a 2-es, 3-as és 4-es roaming díjzónás roaming forgalmakat változatlanul figyelembe veszi.

A limit 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor SMS-értesítést küldünk.
A limit elérésekor az adatroaming szolgáltatást megszakítjuk az adott naptári hónapra, kivéve ha külön engedélyt adtál a további használatra, vagy lemondtad a szolgáltatást.

A telefonos ügyfélszolgálaton, ügyintézőnk segítségével kérheted az adatroaming további használatát az adott számlázási, illetve kártyás ciklusra. Ebben az esetben a limitfigyelés a következő számlázási vagy kártyás ciklus kezdetével indul újra.

Amennyiben külön nem kéred az adatroaming további használatát, úgy a limit elérését követően a következő naptári hónap kezdetéig nem veheted igénybe az adatroaming szolgáltatást. 

Lemondás:

Amennyiben a NetRoaming-figyelő szolgáltatás megszüntetésre kerül  az adatroamingot tovább használhatod. A Netroaming- figyelő lemondása esetén az ismételt megrendelésre legkorábban 5 naptári nap eltelte után van lehetőséged.

A szogáltatás havidíjmentes.

Megrendelés:

A szolgáltatás akkor tekinthető megrendeltnek, amennyiben annak aktiválásáról SMS-ben értesítést kaptál.