Tartsd kézben roaming mobilnet forgalmadat!


A NetRoaming-figyelő szolgáltatással havi szinten kontrollálhatod roaming adatforgalmadat, és így elkerülheted a külföldi internet használat utáni magas számlákat. Amennyiben ettől eltérően nem rendelkeztél, a szolgáltatást automatikusan biztosítjuk. 

A NetRoaming-figyelő szolgáltatással külföldi tartózkodásod idején 20 352,15 Ft-ig  folytathatsz adatforgalmat. A limittel ténylegesen forgalmazható adatmennyiség az adatroaming forgalom helyétől, és az adott zónában meghatározott számlázási egységtől függően ettől eltérhet, de minden esetben a meghatározott 20 352,15 Ft  alatt marad.

A Limit 1 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor SMS-értesítést küldünk.

A limit elérésekor az adatroaming szolgáltatást megszakítjuk az adott naptári hónapra.

Tovább szeretnél netezni a Limit1 elérése után? 

Amennyiben a Limit 1 elérése után szeretnél tovább adatot forgalmazni, lehetőséged van a Limit 2 beállítására, ebben az esetben 40 704,3 Ft-ig folytathatsz adatforgalmat az adott hónapban. Majd a következő hónap elsején ismét a Limit 1-es szint kerül beállításra.

A Limit 2-es szint 80%-ának, illetve 100%-ának elérésekor ismét küldünk SMS értesítést.

Amennyiben korlátozások nélkül szeretnél adatot forgalmazni, lehetőséged van a szolgáltatás lemondására is. Ebben az esetben értesítést sem küldünk az adatroaming forgalmad kapcsán. A szolgáltatás újbóli aktiválására díjmentesen lehetőséged van.

Limitmódosítás

A legegyszerűbben SMS-ben tudod módosítani a limited az alábbi kódok elküldésével a 06 20 2020 200-as számra:

NetRoaming Limit 1
beállítása 20 352,15 Ft-ra

SMS kód: NETLIMIT1 

NetRoaming Limit 2
beállítása 40 704,3 Ft-ra

SMS kód: NETLIMIT2 


Továbbá módosíthatod limited: 

Lemondás

  • SMS-ben:  Küldd a NETNOLIMIT szót a 06-20-2020-200-as számra.
  • Yettel internetes ügyfélszolgálatunkon
  • Yettel üzletekben
  • Telefonos ügyfélszolgálatunkon: 1220

A szolgáltatás akkor tekinthető megrendeltnek, amennyiben annak aktiválásáról SMS-ben értesítést kaptál.

További információk

  • A szolgáltatás havidíjmentes.
  • A szolgáltatás minden roaming díjzónában – így az EU-t is magában foglaló 1-es roaming díjzónában is – az adatforgalmazással keletkező díjakat veszi figyelembe, az egyszeri díjakat (pl. heti- és havidíj) figyelmen kívül hagyja.
  • A szolgáltatás a 2-es, 3-as és 4-es roaming díjzónás roaming forgalmakat változatlanul figyelembe veszi.
  • A beállított limit elérését követően a következő naptári hónap kezdetéig nem veheted igénybe az adatroaming szolgáltatást, kivéve a szolgáltatás lemondása esetén.
  • A telefonos ügyfélszolgálaton, ügyintézőnk segítségével kérheted a szolgáltatás lemondását az adott számlázási, illetve kártyás ciklusra. Ebben az esetben a limitfigyelés a következő számlázási vagy kártyás ciklus kezdetével indul újra.