Apple tabletek

Apple tabletek


Az Apple mára már egy fogalommá nőtte ki magát.  A mobiltelefon piacon uralkodó márkaverseny egyik vezető szereplője, a  tablet kategóriát pedig egyenesen ő maga teremtette meg. Táblagépe, az iPad már 2010 januárja óta hódítja meg sorra a technológiai újítások iránt érdeklődők szívét, egy igazán univerzális, multifunkciós készülék. 

Az Apple iPad igazán különleges, kényelmes internetezési, levelezési és mediafogyasztási élményt nyújt a felhasználóknak. Méretes kijelzője lehetővé teszi akár filmnézésre, családi fényképalbumok böngészésére is. Teljesítménye kiemelkedő, akár kifinomult játékok is futtathatók rajta, melyek a képernyő méret miatt igazán immerzív élményt nyújtanak akár egész napos üzemidő mellett. 

A hagyományos Apple iPad tökéletes azok számára, akik vágynak az Apple érzésre, minőségre és élményre. Gördülékeny munkát, élvezetes tartalomfogyasztást és kényelmet biztosít és még Smart Keyboard is csatlakoztatható hozzá, a kényelmes gépelésért. 

Az Apple iPad Air 10,9”-os méretét meghazudtolva is légiesen könnyű, a tökéletes útitárs. Derűs színekkel és elsöprő teljesítményével önfeledt szórakoztatást és igazán hatékony munkát tesz lehetővé, bárhol is járjunk. Ötféle színvariációban érhető el, rozé arany, égkék, asztroszürke, ezüst és zöld, így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illőt. A beépített A14 Bionic chip fejlett grafikai és gépi tanulási képességeivel új lehetőségek nyílnak meg előttünk kreativitásunk kifejezésére, legyen szó fótó- vagy zeneszerkesztésről. 

Ne feledkezzünk meg az iOS-ről sem. Ez nem más, mint az Apple mobil operációs rendszere, amelyet kizárólag a saját termékeire, az iPhone és iPad készülékekre fejleszt.
A szintén csak az Apple ökoszisztémából elérhető App Store-ban pedig  sok százezer, kifejezetten iOS-re készített és optimalizált alkalmazás található. Találd meg a hozzád illő Apple iPad-et valamint a hozzá szüksége app-okat és élvezd ki a rengeteg hasznos funkciót, bármelyiket is választod.