Lenovo tabletek

Lenovo tabletek


Új tabletet keresel? Nos, jó helyen jársz. A Lenovo táblagépek kínálatában megtalálod a kívánt modellt.

Olyan vékony és könnyű táblagépet keresel, aminek az egész család hasznát tudja venni? A Lenovo Tab sorozat jó választás lesz. A Tabs élénk hangzása és a képernyő kiváló minősége meg fog lepni. Ez a Lenovo tab a család minden tagjának saját, testreszabott és biztonságos digitális élményt kínál. Minden felhasználó saját fiókkal rendelkezhet, egyedi háttérképet, beállításokat menthet el  és használhatja a saját közösségi média fiókjait is. Gyerek üzemmóddal fiatalabb családtagok további védelemmel is tudják használni.

A Lenovo legújabb mobil eszköze a Smart Tab táblagép, gyárilag beépített Alexa-val. A tabletet  2020. augusztus 31-én dobták piacra. A széria legjobb tagja 10,10 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, felbontása 1280x800 pixel. 2 GB RAM-mal van ellátva és 32 GB belső tárhellyel, amely microSD-kártyán keresztül akár 256 GB-ig is bővíthető. A szériát  az 1,8 GHz-es, nem kevesebb, mint nyolcmagos MediaTek Helio P22T processzor hajtja.

A Lenovo már a világ vezető PC-vállalataként is fontos szerepet tölt be az okostelefonok és táblagépek terén, mivel azon dolgozik, hogy a világ egyik legismertebb technológiai vállalata legyen. Nem csoda, hogy a világ legnagyobb PC-gyártója és a negyedik legnagyobb okostelefon-gyártó vállalat lett.

A kutatás-fejlesztésbe történő beruházásai lehetővé teszik, hogy a Lenovo táblagépek  lépést tartsanak a piaci trendekkel, és hogy a cég átfogó, minőségi termékportfóliót kínáljon.