Samsung tabletek

Samsung tabletek


Legyen szó akár a mobilokról vagy éppen a tabletekről, az androidos készülékek piacán igazi csúcsragadozó már a kezdetek óta a Samsung, Folyamatos innováció és fejlesztés jellemző a cégre, a Samsung táblagép is ennek a szemléletmódnak a fényében került a piacra még 2010-ben. 

Két külön ága van a Samsung tablet választéknak: a Samsung Galaxy Tab A széria és a Samsung Galaxy Tab S széria. 

Míg az S széria inkább munka és produktivitási célra került piacra, addig az A széria fő profilja a hétköznapi felhasználása, médiafogyasztás, internetezés. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem tudnánk munkával kapcsolatos feladatokat elvégezni, például emaileket írni, jegyzetelni a Samsung Galaxy Tab segítségével. Csupán annyit, hogy megjelenésükkor egyedül a Galaxy S Tab tablet rendelkezett kapacitív tollal. Az úgynevezett S Pen természetessé és igen kényelmessé teszi a jegyzetelést, dokumentum szerkesztést, de még a rajzolást is.

A Samsung Galaxy Tab széria legújabb modelljei minden eddiginél fejlettebbek, így munkához és szórakozáshoz is tökéletes választás lehet. A Galaxy Tab használat során olyan érzetet kelt, mintha számítógépen dolgoznánk, hála a csatlakoztatható billentyűzetnek, vagy éppen a rendkívül alacsony késleltetésű S Pen tollnak. 

A  Samsung tabletek a multitasking-tól sem riadnak meg. A Tab ugyanis rendelkezik egy többablakos funkcióval (Multi Window) is, amely lehetővé teszi több app használatát egy időben. Így csetelhetsz böngészése közben, vagy a zenelejátszó funkcióit is irányíthatod, miközben a Google Maps-en keresztül navigálsz éppen.

Telefon és tablet együtt: A Samsung további extrája a SideSync, amely lehetővé teszi a táblagép és egy telefon összekapcsolását - ezután telefonként is használhatod a tabletet. Hanghívásokat küldhetsz és fogadhatsz, adatot továbbíthatsz, SMS-t küldhetsz.

Ha egy elképesztően jó minőségű és nagy képernyős táblagép után kutatsz ... akkor ez az, amit keresel. A Samsung magasra tette a lécet a Galaxy Tab-ekkel. A Samsung Galaxy Tab egy olyan magával ragadó táblagép, ami megváltoztatja a munka és a játék világát.