var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Autós telefontartó

Autós telefontartó


Az autós telefontartó a tökéletes megoldás utazáshoz, amikor nagy valószínűséggel használnunk kell a telefonunkat, hiszen manapság szinte mindent elérünk a mobilunkról, legyen az térkép, rádió, telefonhívás, vagy üzenet. Vezetés közben nagyon fontos szempont a biztonság. Akinek van autója vagy jogsija, továbbá szokott kocsival utazni, tudja, hogy vezetés közben minden pillanat számít, egy másodpercre sem lankadhat a sofőr figyelme.

Sokszor nagy távokat teszünk meg egyszerre, ami alatt többször is szükség lehet a telefonra. Ha egyedül, ha társaságban utazol fontos, hogy vezetés közben biztonságban tudd a telefonod, illetve az utasokat. Egy autós mobiltartó tökéletes megoldás többféle esetre is. Azon felül, hogy büntetnek, ha vezetés közben telefonozunk, sokszor egész autóúton a telefonunk szolgáltatja a térképet, fontos hívás érkezhet rá, amelyet egy tapadókorongos, vagy műszerfalra szerelhető autós telefontartó segítségével törvényes módon lehet használni.

Hosszú úton autós telefontartó nélkül a táskában maradhat a telefon, vagy kieshet a nem megfelelő helyről, ezért út közben kell keresni, nem lehet biztonságos vagy könnyen elérhető helyre rakni, ami által veszélyessé válik a telefon nézegetés. Autós telefontartó segítségével elkerülhető a kézben tartott telefonnal való hívás, SMS-ezés, telefon keresés. Azon kívül, hogy e tevékenységek veszélyesek lehetnek, büntetést is vonhatnak maguk után. Az autós dokkoló, vagy műszerfalra illetve szélvédőre helyezhető telefontartókkal megelőzheted ezeket a helyzeteket. Akár egyedül, akár többen kocsiztok, hosszú vagy rövid távon, az autós telefontartó segítségével biztonságban tudhatod mind a készüléked, mind a magad és az utasok épségét.

Többféle telefontartó közül lehet válogatni, attól függően, hogy ki melyiket találja a legkényelmesebbnek, legpraktikusabbnak. Érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni, ha autós telefontartót szeretnénk választani: tartsd stabilan a készüléked, könnyű legyen ki-be tenni a telefont, egyszerű legyen rögzíteni, és ne zavarjon bele a látótérbe. Létezik szellőzőrácsra szerelhető telefontartó, autós dokkoló, mágneses telefontartó, kormányra szerelhető és szélvédőre helyezhető mobiltartó. A legnépszerűbbek és legolcsóbbak a szellőzőrácsra helyezhetőek, a műszerfal közelsége miatt ezek vannak a leghamarabb kéznél. A szélvédőre helyezhető mobiltartó is praktikus, hiszen biztosan tartja a telefont, és könnyen elérhető távolságban van a sofőrtől. Az autós dokkoló nyújtja a legnagyobb kényelmet, hiszen stílusos, több szögben állítható, illetve telefonnal, vagy anélkül sem zavarja a kilátást.

Válaszd a Yettel kínálatából bármelyik autós telefontartót, a praktikum, a kényelem és a biztonság nem marad el!