Autós telefontartó

Autós telefontartó


Az autós telefontartó a tökéletes megoldás utazáshoz, amikor nagy valószínűséggel használnunk kell a telefonunkat, hiszen manapság szinte mindent elérünk a mobilunkról, legyen az térkép, rádió, telefonhívás, vagy üzenet. Vezetés közben nagyon fontos szempont a biztonság. Akinek van autója vagy jogsija, továbbá szokott kocsival utazni, tudja, hogy vezetés közben minden pillanat számít, egy másodpercre sem lankadhat a sofőr figyelme.

Sokszor nagy távokat teszünk meg egyszerre, ami alatt többször is szükség lehet a telefonra. Ha egyedül, ha társaságban utazol fontos, hogy vezetés közben biztonságban tudd a telefonod, illetve az utasokat. Egy autós mobiltartó tökéletes megoldás többféle esetre is. Azon felül, hogy büntetnek, ha vezetés közben telefonozunk, sokszor egész autóúton a telefonunk szolgáltatja a térképet, fontos hívás érkezhet rá, amelyet egy tapadókorongos, vagy műszerfalra szerelhető autós telefontartó segítségével törvényes módon lehet használni.

Hosszú úton autós telefontartó nélkül a táskában maradhat a telefon, vagy kieshet a nem megfelelő helyről, ezért út közben kell keresni, nem lehet biztonságos vagy könnyen elérhető helyre rakni, ami által veszélyessé válik a telefon nézegetés. Autós telefontartó segítségével elkerülhető a kézben tartott telefonnal való hívás, SMS-ezés, telefon keresés. Azon kívül, hogy e tevékenységek veszélyesek lehetnek, büntetést is vonhatnak maguk után. Az autós dokkoló, vagy műszerfalra illetve szélvédőre helyezhető telefontartókkal megelőzheted ezeket a helyzeteket. Akár egyedül, akár többen kocsiztok, hosszú vagy rövid távon, az autós telefontartó segítségével biztonságban tudhatod mind a készüléked, mind a magad és az utasok épségét.

Többféle telefontartó közül lehet válogatni, attól függően, hogy ki melyiket találja a legkényelmesebbnek, legpraktikusabbnak. Érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni, ha autós telefontartót szeretnénk választani: tartsd stabilan a készüléked, könnyű legyen ki-be tenni a telefont, egyszerű legyen rögzíteni, és ne zavarjon bele a látótérbe. Létezik szellőzőrácsra szerelhető telefontartó, autós dokkoló, mágneses telefontartó, kormányra szerelhető és szélvédőre helyezhető mobiltartó. A legnépszerűbbek és legolcsóbbak a szellőzőrácsra helyezhetőek, a műszerfal közelsége miatt ezek vannak a leghamarabb kéznél. A szélvédőre helyezhető mobiltartó is praktikus, hiszen biztosan tartja a telefont, és könnyen elérhető távolságban van a sofőrtől. Az autós dokkoló nyújtja a legnagyobb kényelmet, hiszen stílusos, több szögben állítható, illetve telefonnal, vagy anélkül sem zavarja a kilátást.

Válaszd a Yettel kínálatából bármelyik autós telefontartót, a praktikum, a kényelem és a biztonság nem marad el!