Egyéb Tartozék

További kiegészítők


A  jól kiválasztott mobiltelefon tartozékok remek kiegészítők lehetnek a mindennapokban. Megkönnyíti életünket, és kényelmesebbé teszi az okostelefonunk használatát is. A telefon tartozékok kínálata napjainkban már olyan széles és sokrétű, hogy szinte minden helyzetre és célra találhatunk megfelelőt. 

Hatalmas népszerűségnek örvend kicsik és nagyon körében is a selfie bot, melynek segítségével tökéletes csoportképeket készíthetünk. Egy selfie bot akkor is jól jön, ha esetleg egyedül vagyunk és nincs kedvünk megkérni egy vadidegent, hogy készítsen rólunk egy képet a csodás háttérrel vagy egy híres helyen. Nagyon sok selfie bot használható már telefon állványként is, így a megfelelő helyre felállítva a csoportképünk tényleg olyan hatást kelt, mintha azt valaki kézben tartva készítette. A szelfi bot általában távirányítóként funkciónál, meghosszabbítva karunkat, és a rajta elhelyezett, könnyen elérhető gomb segítségével készíthetünk remek selfieket és csoportképeket. 

Létezik bluetooth kapcsolatra alkalmas selfie bot is, ezeknél nem kell bajlódni a kábeles összekötéssel sem, csupán párosítani kell a telefonnal és már készülhetnek is a jobbnál jobb fotók. Ennél a fajtánál azonban figyelni kell arra, hogy mindig fel legyen töltve, amit általában micro USB porton keresztül tehetünk meg. 

Amennyiben több telefonnal szeretnénk kihasználni a selfie bot előnyeit viszonylag gyors egymásutánban, akkor érdemesebb a vezetékes verziót használni, így nem kell mindig újra csatlakoztatni a különböző eszközöket. 

A selfie bot tehát tökéletes tartozék kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz, de igazából egy egyszerű városi sétához is, ahol sok-sok képet lehet lőni. Segítségével akár különleges szögekből is készíthetsz jól beállított képeket, anélkül, hogy bárkit meg kellene kérned. 

Több méretben is kaphatóak, az átlag azonban 90-100 cm között mozog. Ez a hosszúság már tökéletesen megfelelő az átlag felhasználónak, aki csak egyszerű selfieket és csoportképeket kíván készíteni. 

Hasznos tartozék még a levehető irányító gomb is, mellyel időzítő nélkül tudunk akár távolról is a megfelelő pillanatban fotózni. 

Könnyítsd meg életed a Yettel mobiltelefon kiegészítők és tartozékok kínálata segítségével, és használd ki az általuk nyújtott kényelmet!