var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Fejhallgató

Fejhallgatók


Manapság a fejhallgatók piacát jellemző óriási választék nagy fejtörést okozhat, a széles termékskála nagymértékben megnehezíti döntésünket. Szinte mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mi alapján is érdemes kiválasztani a legjobbat a fejhallgatók közül, számít-e az ár és milyen más paraméterekre kell odafigyelnünk?

Először is érdemes eldöntenünk, hogy milyen célból is keresgélünk a fülhallgatók között. Amennyiben egész napos használatra tervezünk vásárolni, mindenképpen helyezzük előtérbe a kényelmet.

Nagy vízválasztó kérdés legtöbbünk számára a termékek ára. Általánosan elmondható, hogy az ár és a minőség, mint a legtöbb terméknél, a fejhallgatók esetében is egyenes arányban van. De az alacsonyabb árkategóriájú fejhallgatók között is találhatunk kiemelkedő hangzásúakat. Vannak jól ismert, népszerű márkák, melyekért általában jó mélyen kell a zsebünkbe nyúlni, de ha beleássuk magunkat a kevésbé ismert, specialista márkák kínálatába, remek hangzásvilágú, különleges műszaki tartalmú fejhallgatók várnak ránk. 

A fejhallgatók kialakítás alapján több csoportra bonthatók, az egyik legfontosabb kategorizálási pont, hogy egy fejhallgató zárt, vagy nyitott. A zárt fejhallgatók körbezárják a fület, míg a nyitott fejhallgatók csupán rásimulnak a hallójáratra. A zárt fejhallgatók egyik legnagyobb előnye, hogy kizárják a zavaró hangokat a környezetünkből, így vájt fülű zenekedvelők, zenészeknek, énekeseknek optimális választás lehet. A nyitott fejhallgatók azonban szélesebb sztereó hatást képesek nyújtani, így jobban beleélheted magad a felvételbe. 

A piacon egyre nagyobb teret nyernek a bluetooth fejhallgatók, hiszen nem kell bajlódni a kényelmetlen vezetékekkel, akár séta közben is kényelmesen, szabadon élvezhetjük kedvenc zenéinket. A teljesen vezeték nélküli fejhallgatok még nagyobb kényelmet és szabadságot nyújtanak. A bluetooth fejhallgatók szinte egyetlen hátránya az akkumulátor véges kapacitása, hiszen egy töltéssel csupán korlátozott ideig használhatóak, vezetékes társaiktól eltérően.

A Yettel kínálatában számos márka fejhallgatói közül válogathatunk a fenti szempontok alapján, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli változatról. Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, és hosszú éveken át élvezheti majd általa a kedvenc zenés vagy rádiós darabjait. Jó nézelődést!