Környezetbarát tartozékok

Környezetbarát tartozékok


Ha te is a környezettudatosság híve vagy, és hiszel egy zöldebb, élhetőbb jövőben, akkor a lebomló telefontok tökéletes választás számodra.

Mindennapi életünk során rengeteg felesleges szemetet termelünk, mind közül a környezetre leginkább káros, műanyag szemétből keletkezik elképesztő mennyiség. Nincs ez máshogy a telefontokok világában sem, hiszen manapság szinte ugyanolyan kiegészítő szerepét töltik be mint egy jól megválasztott táska vagy cipő, ennek köszönhetően szerte a világon több millió telefontok kerül leselejtezésre. 

Műanyag, hosszú idő után, vagy soha le nem bomló kiegészítők helyett válaszd bátran a környezetbarát termékeinket, amik megvásárlásával te is tehetsz környezetedért. 

A környezetbarát telefon tok csak előnyökkel jár, hiszen telefonodat tökéletesen megóvja a sérülésektől, te pedig nyugodtan alhatsz, abban a tudatban, hogy nem ártasz a környezetednek és az élővilágnak.


Milyen telefontokot válasszunk?

A környezetbarát telefon tok kínálat napról napra egyre szélesebb, így már az sem okozhat gondot, hogy akár a hét minden napján más és más öko telefontok öltöztesse a készüléked. 

Mégis mi alapján válaszd ki a számodra leginkább megfelelő telefontokot? A választott kiegészítő megfelelő rugalmassága kiemelkedően fontos, emellett pedig legyen strapabíró is, hogy akár egy leejtéstől vagy nagyobb ütődéstől is tökéletesen megóvja telefonod. 

Válaszd ki a színben, stílusban és mintában is leginkább hozzád illő kiegészítőt telefontok kínálatunkból, és legyél egyedi, mégis környezetbarát

Fontos, hogy telefontípusodnak megfelelő kiegészítőt válassz, hiszen a kamera és csatlakozók számára kihagyott nyílások elhelyezkedése minden modellnél más. 


A telefontokok anyaga

A lebomló telefontok többféle eljárással is készülhet, de a leggyakoribb alapanyag a 100% növényi rostra épülő összeállítás, amiben biopolimer és lenforgács található. 

A komposztálható telefontok tapintása kellemes, kémiai színezék mentes, és ami a legjobb, egyszerűen csak a komposztba dobható. Lebomlási ideje megfelelő körülmények között 6-24 hónap, ami a műanyag telefontokokéhoz képest egy szempillantásnyi idő. 

Legyél tudatos és tedd le a voksod te is a szemétmentes jövő mellett, és válassz az öko telefontok kínálatunkból egy stílusodhoz illőt! 

Tekintsd meg további tartozékainkat is!