RTL+ Active

Mi az RTL+ Active?

Az RTL+ Active egy olyan szolgáltatás, amely az RTL+ (www.rtlplusz.hu) oldalon és RTL+ applikációkban érhető el a TV-szolgáltatóktól kapott RTL+ Active kupon kód beváltását követően.
 

Mi a különbség az RTL+ Light (korábbi nevén RTL Most) és az RTL+ Active (korábbi nevén RTL Most+) között?

Az RTL+ Active esetében kevesebb reklám, több tartalom érhető el, mint az RTL+ Lightnál. A tartalmak akár full HD minőségben is megtekinthetőek. Extra funkcióként megjelenik a letöltés, gyereksarok funkció és egyszerre akár 3 eszközön is használható az RTL+ Active.
 

Mihez rendelhetem meg a szolgáltatást?


Hasznos tudnod a szolgáltatással kapcsolatban


Hogyan tudok regisztrálni a szolgáltatásra?

A megrendelést követően nyisd meg a Yettel-től emailben kapott regisztrációs linket és kövesd a regisztrációs segédletben (pdf) található lépéseket.

Miként rendelhetem meg az RTL+ Active szolgáltatást?

A Yettel TV S, M és L csomagok megrendelése esetén automatikusan jogosultságot kapsz az RTL+ Active szolgáltatás használatára. Jelenleg a szolgáltatás más módon nem rendelhető meg.

Hol találom az aktiváló kódot?

Az aktiváló kódot e-mailben küldjük, illetve a yettel.hu-s profilban található meg.

Meddig érvényes a RTL+ Active hozzáférés?

A TV csomag mellé külön díj nélkül járó RTL+ Active szolgáltatás a TV csomag lemondásáig érvényes. A lemondással az RTL+ Active oldalán a www.rtlplusz.hu oldalon regisztrált felhasználói fiókod nem kerül törlésre.

Hogyan mondható le a szolgáltatás?

Az RTL+ Active szolgáltatás önmagában nem mondható le. A szolgáltatás lemondásá a Yettel TV csomagod lemondásával együtt történik, amelyet az alábbi csatornákon tehetsz meg:
•    telefonos ügyfélszolgálat: 1220,
•    személyesen bármely üzletünkben