TV2 premium

Mi a TV2 Play Prémium?

A TV2 Play Prémium hozzáférést biztosít Európa kiemelkedő nemzeti focibajnokságainak élő meccseihez, a legnagyobb hollywoodi sztárok filmjeihez és népszerű gyerekműsorokhoz.
 

Mihez rendelhetem meg a szolgáltatást?

Visszahívást kérek


Mik a legfontosabb tudnivalók a TV2 Play Prémium szolgáltatással kapcsolatban?

  • Yettel TV S, M, L csomagok mellé ingyenesen biztosítjuk
  • Izgalmas tartalmak az egész család számára
  • Korlátlan számú eszközről használható
  • Akár két élő közvetítést is nézhetsz egyszerre

TV2 premium

Milyen labdarúgó mérkőzések nézhetők a TV2 Play Prémium szolgáltatásban?

A TV2 Play Prémium hozzáférést biztosít a legjobb futball bajnokságok élő közvetítéseihez, köztük Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos meccseihez is.
Ne maradj le a Premier League, a La Liga, a FA Kupa, a Francia Kupa, a Nemzetek Ligája, az Európa-bajnoki selejtezők, a Szaúdi Liga, a Premier League TV vagy a La Liga TV élő közvetítéséiről.

 

Milyen filmek, sorozatok és mesék érhetők el?

A TV2 Play Prémium részeként a Mozi+ és a Moziverzum online visszanézhető tartalmait is eléred, ezáltal a legnagyobb hollywoodi sikerfilmeket is online élvezheted. A TV2 Kids online visszanézhető tartalmai között többek között olyan mesék is megtalálhatóak, mint a Hupikék törpikék, A Mancs őrjárat vagy az Eperke a nagyvárosban. Az elérhető tartalmak listája pedig folyamatosan frissül. 2024 januárjától már a TV2 Comedy online visszanézhető tartalmai is kizárólag a TV2 Play Prémiumon érhetőek el. Ezáltal olyan vígjátékokhoz és humoros sorozatokhoz is hozzáférhetsz, mint a Superstore – Az agyament műszak, a Csengetett, Mylord? vagy a Bernard boltja. A tartalmak listája folyamatosan frissül.

Hasznos tudnod a szolgáltatással kapcsolatban

Hány eszközön tudom egyszerre kihasználni a szolgáltatást?

Nézd kedvenceidet, akár két streamet egyszerre, korlátlan számú eszközön, egy előfizetéssel.

Hogyan tudok regisztrálhatok a szolgáltatásra?

A megrendelést követően nyisd meg a Yettel-től emailben kapott regisztrációs linket és kövesd a regisztrációs segédletben található lépéseket.

Hogyan tudok új TV2 Play Prémium fiókot létrehozni?

A tőlünk emailben kapott kuponkóddal a tv2play.hu oldalon tudsz regisztrálni.

Meddig érvényes a TV2 Play Prémium hozzáférés?

A TV2 Play Prémium szolgáltatás lemondásig érvényes. A TV csomag mellé díjmentesen járó TV2 Play Prémium szolgáltatás pedig a TV csomag lemondásáig érvényes. A lemondással a TV2 Play oldalán regisztrált felhasználói fiókod nem kerül törlésre.

Miként rendelhetem meg a TV2 Play Premium szolgáltatást?

A TV2 Play Premium szolgáltatáshoz díjmentes hozzáférést adunk, amennyiben Yettel TV S, M vagy L csomagra fizetsz elő, míg a Yettel TV XS csomaghoz a TV2 Play Prémiumot 1990 Ft-ért rendelheted meg kiegészítő szolgálatásként.

Hogyan mondható le a szolgáltatás?

•    telefonos ügyfélszolgálat: 1220,
•    személyesen bármely üzletünkben