Yettel pay

Yettel pay

Vásárolj kényelmi szolgáltatásokat és digitális tartalmakat a Yettel Pay-el, bankkártya nélkül, gyorsan és biztonságosan. Szórakozz digitálisan, fizess könnyedén!

A YettelPay az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Kényelmi szolgáltatások

Igénybevétele SMS-ben vagy a Yettel Wallet app használatával lehetséges.


Vásárolj appokat, vagy szórakoztató tartalmakat a mobil-egyenlegedre.

Ismerd meg a Yettel Payt!

Miért érdemes a Yettel Pay-t választanod?

Nincs szükség bankkártya adatok megadására, regisztrálására vagy bankszámlára a vásárláshoz 

Könnyű használni:  

  • a  KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK igénybevétele SMS-ben (a Mobiljegy szolgáltatás esetén internetkapcsolat segítségével), vagy a Yettel Wallet alkalmazás használatáva mobilszámlád terhére lehetséges

  • DIGITÁLIS TARTALMAIDAT megvásárolhatod a mobilszámlád terhére, amihez csak egy egyszerű beállítás szükséges, amit Apple telefon esetén megtehetsz a készülék Beállítások menüpontjában vagy az Apple App Store-ban, míg AndroidTM telefon esetén a Google Play-en. A beállításhoz további tudnivalót itt találsz.

  • más DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKRA is könnyedén feliratkozhatsz az interneten történő böngészés alkalmával biztonságos:  

  • a költésed nyomon követhető és kontrollálható 
  • minden sikeres fizetésről SMS-t küldünk 
  • az egyenlegedben megjelenik a vásárlás összege 
  • egy vásárlás alkalmával maximum a költés 15.000 Ft-ot költhetsz
  • számlás előfizetés esetén a személyre szabott havi kereted erejéig, míg kártyás előfizetés esetén a feltöltött összeg maximumáig engedélyezett a vásárlás 
  • a még felhasználható összeget az egyenlegednél ellenőrizheted
  • panasz esetén a Yettel segít a probléma megoldásában 


Hogyan használd?

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Töltsd le a Yettel alkalmazást, ahol nyomon követheted a Felhasználható egyenlegek menüpontban a hitelkereted összegét. Mobilvásárlásra felhasználható keret megnevezéssel.
Ha még nincs Yettel alkalmazásod, töltsd le a Google Play-en, az Apple vagy a Huawei áruházakban.

Minden alkalmazást, illetve alkalmazáson belüli vásárlást ki tudsz fizetni a mobilszámlád terhére is, ahol erre az alkalmazás lehetőséget ad és nem csak asztali gépről lehet tranzakciót indítani. 

A Yettel Pay biztonságosabb, egy vásárlás során elkölthető összeg maximalizálva van és csak a hitelkereted vagy kártyás előfizetés esetén az egyenleged erejéig vásárolhatsz.

Egy alkalommal egyszerre 15.000 Forintot költhetsz, a vásárlások száma nincs korlátozva. 

Az egyenleg keret bármikor feltölthető, az ismert egyenlegfeltöltési módokon. 

Igen, a rendelkezésre álló egyenleged terhére vásárolhatsz. 

A KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK igénybevétele során küldött SMS-eket a tarifád szerinti hálózaton belül küldött üzenetek díjával egyezik meg, míg a Mobiljegy és a DIGITÁLIS TARTALMAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK használatakor az internetelérését díját kell megfizetned.
A KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK esetén tranzakciós díjat is kell fizetned, ami a Mobil Parkolás esetén   bruttó 99 Ft, míg az E-matrica esetén bruttó 60-200 Ft.

A Yettel Pay olyan hasznos kiegészítő, kényelmi szolgáltatásokat is nyújt, amit a hagyományos módon megvett jegy vagy matrica esetén nem érhetsz el.  Ilyen például a Mmobil Pparkolás esetén a helyadatok alapján segít meghatározni, hogy kell-e fizetni a parkolásért, segít a zónakód megismerésében és további hasznos információt nyújt az adott zónáról:kor a feltüntetett zónakód, információ arról, hogy kell-e az adott helyen parkolást fizetni, vagy mi a várakozás maximális hossza, óradíj és mennyi az óradíj. Amennyiben kéred, úgy a parkolás figyelő szolgáltatás jelez Neked, ha úgy érzékelii, hogy elfelejtetted leállítani a parkolást. 
Az E-matrica esetében sorban állás nélkül, még az elindulás előtt megvásárolhatod az úthasználati jogosultságodat, így nem kell megszakítanod a már megkezdett utazásodat.

Az SMS-ben küldött linket a Safari böngészőben nyisd meg.


 


Az Android, a Google Play és a Google Pay a Google LLC védjegye.