var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Yettel pay

Yettel pay

Vásárolj kényelmi szolgáltatásokat és digitális tartalmakat a Yettel Pay-el, bankkártya nélkül, gyorsan és biztonságosan. Szórakozz digitálisan, fizess könnyedén!

A YettelPay az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Kényelmi szolgáltatások

Igénybevétele SMS-ben vagy a Yettel Wallet app használatával lehetséges.


Vásárolj appokat, vagy szórakoztató tartalmakat a mobil-egyenlegedre.

Ismerd meg a Yettel Payt!

Miért érdemes a Yettel Pay-t választanod?

Nincs szükség bankkártya adatok megadására, regisztrálására vagy bankszámlára a vásárláshoz 

Könnyű használni:  

  • a  KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK igénybevétele SMS-ben (a Mobiljegy szolgáltatás esetén internetkapcsolat segítségével), vagy a Yettel Wallet alkalmazás használatáva mobilszámlád terhére lehetséges

  • DIGITÁLIS TARTALMAIDAT megvásárolhatod a mobilszámlád terhére, amihez csak egy egyszerű beállítás szükséges, amit Apple telefon esetén megtehetsz a készülék Beállítások menüpontjában vagy az Apple App Store-ban, míg AndroidTM telefon esetén a Google Play-en. A beállításhoz további tudnivalót itt találsz.

  • más DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKRA is könnyedén feliratkozhatsz az interneten történő böngészés alkalmával biztonságos:  

  • a költésed nyomon követhető és kontrollálható 
  • minden sikeres fizetésről SMS-t küldünk 
  • az egyenlegedben megjelenik a vásárlás összege 
  • egy vásárlás alkalmával maximum a költés 15.000 Ft-ot költhetsz
  • számlás előfizetés esetén a személyre szabott havi kereted erejéig, míg kártyás előfizetés esetén a feltöltött összeg maximumáig engedélyezett a vásárlás 
  • a még felhasználható összeget az egyenlegednél ellenőrizheted
  • panasz esetén a Yettel segít a probléma megoldásában 


Hogyan használd?

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Töltsd le a Yettel alkalmazást, ahol nyomon követheted a Felhasználható egyenlegek menüpontban a hitelkereted összegét. Mobilvásárlásra felhasználható keret megnevezéssel.
Ha még nincs Yettel alkalmazásod, töltsd le a Google Play-en, az Apple vagy a Huawei áruházakban.

Minden alkalmazást, illetve alkalmazáson belüli vásárlást ki tudsz fizetni a mobilszámlád terhére is, ahol erre az alkalmazás lehetőséget ad és nem csak asztali gépről lehet tranzakciót indítani. 

A Yettel Pay biztonságosabb, egy vásárlás során elkölthető összeg maximalizálva van és csak a hitelkereted vagy kártyás előfizetés esetén az egyenleged erejéig vásárolhatsz.

Egy alkalommal egyszerre 15.000 Forintot költhetsz, a vásárlások száma nincs korlátozva. 

Az egyenleg keret bármikor feltölthető, az ismert egyenlegfeltöltési módokon. 

Igen, a rendelkezésre álló egyenleged terhére vásárolhatsz. 

A KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK igénybevétele során küldött SMS-eket a tarifád szerinti hálózaton belül küldött üzenetek díjával egyezik meg, míg a Mobiljegy és a DIGITÁLIS TARTALMAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK használatakor az internetelérését díját kell megfizetned.
A KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK esetén tranzakciós díjat is kell fizetned, ami a Mobil Parkolás esetén   bruttó 99 Ft, míg az E-matrica esetén bruttó 60-200 Ft.

A Yettel Pay olyan hasznos kiegészítő, kényelmi szolgáltatásokat is nyújt, amit a hagyományos módon megvett jegy vagy matrica esetén nem érhetsz el.  Ilyen például a Mmobil Pparkolás esetén a helyadatok alapján segít meghatározni, hogy kell-e fizetni a parkolásért, segít a zónakód megismerésében és további hasznos információt nyújt az adott zónáról:kor a feltüntetett zónakód, információ arról, hogy kell-e az adott helyen parkolást fizetni, vagy mi a várakozás maximális hossza, óradíj és mennyi az óradíj. Amennyiben kéred, úgy a parkolás figyelő szolgáltatás jelez Neked, ha úgy érzékelii, hogy elfelejtetted leállítani a parkolást. 
Az E-matrica esetében sorban állás nélkül, még az elindulás előtt megvásárolhatod az úthasználati jogosultságodat, így nem kell megszakítanod a már megkezdett utazásodat.

Az SMS-ben küldött linket a Safari böngészőben nyisd meg.


 


Az Android, a Google Play és a Google Pay a Google LLC védjegye.