Karrier lehetőségek

Csatlakozz a Yettel csapatához IT pozíciókba! 

Dolgozz a Yettelnél!


Szereted az IT világát és kíváncsi vagy az új kihívásokra? A Yettel-nél izgalmas lehetőségeket kínálunk a digitális fejlődés terén! Csapatunk agilis és kreatív, inspiráló zöld környezetben, modern irodai térben dolgozik, hogy formáljuk az ügyfelek digitális élményét és hozzunk létre innovatív megoldásokat.
 
Amennyiben érdekel a digitális transzformáció és szívesen részt vennél ebben a dinamikus folyamatban, nálunk a helyed! Tapasztalt kollégáink mellett újonnan épülő területeken is kipróbálhatod magad, és megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb pozíciót. Legyen szó a digitális csatornák fejlesztéséről, az alkalmazások optimalizálásáról vagy a weboldalak tervezéséről, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legvonzóbb kihívást.
 
Ha szereted a változatosságot, az innovációt és a csapatmunkát, csatlakozz hozzánk és együtt formáljuk a digitális jövőt!
 

Pozíciók IT területen

Solution Architect

Yettel karrier


Csatlakozz hozzánk, és légy részese a Yettel csapatának, mint Solution Architect! Segíts alakítani a digitális jövőt egy dinamikus, inspiráló környezetben, ahol lehetőséged lesz önmagad kibontakoztatására. Ha szereted a kihívásokat és az innovációt, ha rendelkezel tapasztalattal a frontend és backend technológiák terén, valamint ismered a legújabb fejlesztési keretrendszereket és mikroszolgáltatásokat, akkor nálunk a helyed! Várunk, hogy csapatunk tagjaként te is hatással lehess a digitális jövőre, és együtt formáljuk a világot! Jelentkezz most!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Application Operation Expert (backend)

karrier


Csatlakozz a Yettel Hungary csapatához, mint Application Operation Expert (backend), és válj részévé egy dinamikus, inspiráló közösségnek! Feladataid közé tartozik a frontend és backend alkalmazások működtetése és karbantartása, valamint az üzleti folytonosság támogatása. Ha rendelkezel releváns szakmai tapasztalattal és proaktív hozzáállással rendelkezel, várunk Téged! Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és formáljuk együtt a digitális jövőt a Yettel Hungary csapatában!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Junior Architect

Karrier


Csatlakozz hozzánk, és légy részese a Yettel csapatának, mint Junior Architect! Segíts alakítani a digitális jövőt egy dinamikus és inspiráló környezetben, ahol lehetőséged nyílik saját képességeid kibontakoztatására. Ha szívesen állsz innovatív kihívások elé, és rendelkezel tapasztalattal a frontend és backend technológiák terén, valamint naprakész vagy a legújabb fejlesztési keretrendszerek és mikroszolgáltatások terén, akkor nálunk a helyed! Várunk, hogy csapatunk tagjaként te is befolyásolhasd a digitális jövőt, és együtt formáljuk a világot! Jelentkezz most!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Junior Business Analyst

Karrier

Ha otthonosan mozogsz a rendszerek világában és imádsz kihívásokkal küzdeni, akkor ne habozz csatlakozni hozzánk! Keresünk olyan szakértőt, aki magabiztosan kezeli a komplex webes alkalmazások vagy mobilapplikációk életciklusát, és támogatja csapatainkat a projektek során. Itt lehetőséged lesz kreatívan kibontakozni és teljes kontrollt gyakorolni a rendszerek felett. Légy a technológiai fejlődés élvonalában és formáld velünk a jövő digitális tájképét! Hagyd, hogy a kihívások az erősségeidet erősítsék, és együtt készüljünk fel a következő lépésre!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Technical IT Product Owner of Mobile Application

karrier

Ha szereted a kihívásokat és otthonosan mozogsz a webes vagy appos rendszerek világában, csatlakozz hozzánk! Keresünk olyan szakértőt, aki kezeli a komplex webes alkalmazások/mobilapplikáció életciklusát és támogatja a scrum csapataink munkáját a projektekben. Itt lehetőséged lesz kreatívan kibontakozni és kontrollálni a rendszerek egészét. Legyél a technológiai változások élvonalában és formáld a jövő digitális tájképét velünk!

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem