Yettel mobilnet feltöltőkártyásoknak


Rendeld meg a Yettel alkalmazásban 20% kedvezménnyel! Irány az alkalmazás!

Válassz csomagjaink közül!

1 GB 1 napos mobilnet
625 Ft
 • 1 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Küldd SMS-ben a 1GB1 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 1GB1 aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan 1 napos mobilnet
1250 Ft
 • Korlátlan mobilnet belföldön
 • Mobilnet az EU-ban: 5 GB
Küldd SMS-ben az KORL1 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az KORL1 aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan 5 napos mobilnet
3750 Ft
 • Korlátlan mobilnet belföldön
 • Mobilnet az EU-ban: 12 GB
Küldd SMS-ben az KORL5 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az KORL5 aktiváló kódot a 1744-re!

Válassz csomagjaink közül!

1 GB megújuló mobilnet
1500 Ft / 30 nap
 • 1 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Küldd SMS-ben az 1GB30 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az 1GB30 aktiváló kódot a 1744-re!
3 GB megújuló mobilnet
3125 Ft / 30 nap
 • 3 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Küldd SMS-ben az 3GB30 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az 3GB30 aktiváló kódot a 1744-re!
10 GB megújuló Mobilnet
6250 Ft / 30 nap
 • 10 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Küldd SMS-ben a 10GB30 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 10GB30 aktiváló kódot a 1744-re!

Internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó "A" és "B" táblázatok (ÁSZF 7. melléklet)

Feltöltés

Egyenlegfeltöltés

A szolgáltatás igénybevételéhez ne felejtsd el feltölteni az egyenlegedet. Töltsd fel a Yettel alkalmazásban, és ha kártyás vagy, 1 nap ajándék korlátlan mobilnetet adunk!

Honnan tudod, hogy mennyi mobilnetre van szükséged?

Pár példa, hogy mennyi minden fér bele az alábbi adatjegyekbe:

1 GB

 • 52 perc Youtube-ozás (HD minőségben)
 • 100 óra Waze navigáció használat
 • 1935 perc online rádió hallgatás

3 GB

 • ~24 óra Facebook használat (streaming és videók nélkül)
 • 150 perc HBO GO használat
 • 1059  perc Deezer zenehallgatás (HQ minőségben)

10 GB

 • ~80 óra Facebook használat (streaming és videók nélkül)
 • 520 perc Youtube-ozás (HD minőségben)
 • 840 perc Netflix használat medium minőségben 1 eszközön


A fenti adatokat egy iPhone 8 telefon segítségével mértük a Yettel 4G hálózatán keresztül Törökbálinton 2019. október 30-án. Az adatok iránymutatóak, azok a valóságban a felhasználás módjától, helyétől és körülményeitől, a készülék típusától, a hálózat sebességétől, és a letöltött fájlok méretétől függően jelentősen eltérhetnek. Amennyiben pontos adatokat szeretnél kapni, használd a legtöbb okostelefonba megtalálható gyári adatmennyiség mérő alkalmazás a biztos eredményekért. Ezt általában a beállítások menüben találhatod meg.

Andorid kijelző - app

 


 Okos ügyintézés

Yettel alkalmazás

Segítünk a gyors és egyszerű ügyintézésben - töltsd le a Yettel alkalmazást, hogy kihozd a maximumot a szolgáltatásainkból!

Kedvezmény logó

20% kedvezmény Adat/Perc/Adat+Perc opciókra

Ajándék logó

Ajándék 1 nap korlátlan net kártyásoknak

Korlátlan logó

További kedvezmények & meglepetések Prime tarifásoknak

AppStore

 

Google Play

 


 

Általános információk

 • A megújuló mobilnet szolgáltatásokat feltöltőkártyás tarifával veheted igénybe. 
 • A szolgáltatás időszaki díjának megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra. 
 • A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.
 • A mobilnet csomagok olyan adatforgalmi keretet tartalmazó szolgáltatások, amelyek adatmennyiségét belföldön, valamint az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban használhatod fel.
 • 2017. június 15-től az EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.
 • Amennyiben a kártyádon nincs elegendő egyenleg, úgy a szolgáltatás felfüggesztett állapotban kerül az előfizetésre. Az első megfelelő összegű feltöltéssel a szolgáltatást aktiváljuk, ekkor újra indul a 30 napos szolgáltatási ciklus és onnantól érvényesülnek a kedvezmények is.
 • Ha az egyenlegen 3 hónapig nincs elegendő egyenleg a csomag időszaki díjának levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül.
 • Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek , valamint  a csomagban foglalt adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz.
 • Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül a megújuló net csomag, úgy a fel nem használt adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá.
 • A megújúló mobilnet csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt adatkeretek törlésre kerülnek. 
 • 30 naponta megújuló netcsomagod a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: az 1 GB adatjegy lemondásához a 1GB30X kódot; a 3 GB adatjegy lemondásához a 3GB30X kódot, a 10 GB adatjegy lemondásához a 10GB30X kódot.
 • Megújuló mobilnet csomagok kiegészíthetőek egyszeri 5 napos vagy napi mobilnet szolgáltatásainkkal.

Adatmennyiség

 • Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).
 • Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.
 • Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.
 • Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni.
 • A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.
 • Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra
 • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes Yettel appon találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban:
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,082 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik. 

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Megújuló net / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a 30 naponta megújuló net csomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően 30 napig rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A 30 naponta megújuló adatcsomag díja az egyenlegedből kerül levonásra.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

kártyás előfizetők esetén: Egyszeri napi net csomagok esetén  a megrendeléstől számított  1 teljes nap, míg a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított 7 teljes nap, 30 naponta megújuló adatcsomagok pedig 30 teljes nap. 

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók.

Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalmi keret elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, úgy a kártyás szolgáltatási ciklus végéig az adatforgalmazás - egyéb mobilinternet csomag megrendelése hiányában – nem lehetséges, ideértve a szolgáltatásban foglalt korlátlan forgalmú alkalmazások használatát is.