HUAWEI P40 Pro | P40 Lite

0 találat a szűrt feltételek szerint

HUAWEI P40 széria


Mint minden más gyártó, a HUAWEI is több kategóriában gyárt telefonokat, a teljesen belépő szintű, hihetetlenül kedvező árú telefonoktól kezdve a konkurencia zászlóshajóinak teljesítményével vetélkedő készülékekig bezáróan. 

Ennek megfelelően HUAWEI P40 szériái, a P40 Pro és a P40 Lite is csúcstelefonok. Pont. Fantasztikus hardverrel kombinálva  lenyűgöző élményt nyújtanak a kamera, az akkumulátor élettartama és számos más, egy ultramodern okostelefontól elvárt csúcskategóriás eszköt tekintetében.

Élvezd a látványt az akár 50 MP-es főkamera segítségével pont úgy, ahogy a saját szemeiddel látod a világot, csak tele még lenyűgözőbb színekkel és részletekkel. Rögzíts kiváló minőségű, nagy felbontású képeket és videókat bármilyen fényviszonyok között.

Az Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple kamerára minden esetben számíthatsz, éjjel-nappal, akár közeli, akár távoli témát akarsz megörökíteni. A négy hátlapi kamerája még tisztább, még élénkebb és élesebb képeket örökít meg, mint gondolnád. Mintha egy profi fényképezőgépet hordanál a zsebedben.
 

A HUAWEI új, hivatalos alkalmazás platformja: az AppGallery
Az AppGallery az új generációs HUAWEI készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Böngéssz benne egyszerűen és töltsd le az alkalmazásokat, fedezz fel exkluzív ajánlatokat, innovatív élményeket és szórakoztató, alkalmazáson belüli tevékenységeket.

A Google Alkalmazások nem érhetők el a HUAWEI P40 szériáin
Ez azt jelenti, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazást jelenleg nem lehet használni. A HUAWEI P40 sorozat az Android 10 AOSP (Android Open Source Project) alapú rendszeren fut és csak az HUAWEI AppGallery-vel rendelkezik. Google Play Áruházból már nem lehet app-okat telepíteni ezekre a készülékekre. 

Hogyan telepíthetsz akkor app-okat a HUAWEI  P40 széria modellekre?
Az alkalmazásokat a Phone Clone alkalmazás segítségével átviheted jelenlegi eszközeidről az új HUAWEI készülékedre. A HUAWEI  AppGallery-n számos népszerű alkalmazás érhető el, köztük a Facebook, WhatsApp, a TikTok és a Fortnite. A nem telepíthető alkalmazások helyett például a YouTube és a Gmail böngészőverziója használható. Ha nem találsz valamilyen alkalmazást, próbáld ki a Petal Search-öt.

Petal Search - az új kereső
Keress és találj meg mindent, amire szükséged van - beleértve az alkalmazásokat, híreket, képeket és még sok mást is - közvetlenül a készülék kezdőképernyőjéről.

 

HUAWEI telefon vásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy minőségi alkatrészekkel és igen erős belső tulajdonságokkal rendelkező, gyönyörű telefonra teszünk szert. A P40 széria hosszú évekig hű társunk lesz. Mindenképp ismerkedj meg vele.