var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

HUAWEI P40 Pro | P40 Lite

0 találat a szűrt feltételek szerint

HUAWEI P40 széria


Mint minden más gyártó, a HUAWEI is több kategóriában gyárt telefonokat, a teljesen belépő szintű, hihetetlenül kedvező árú telefonoktól kezdve a konkurencia zászlóshajóinak teljesítményével vetélkedő készülékekig bezáróan. 

Ennek megfelelően HUAWEI P40 szériái, a P40 Pro és a P40 Lite is csúcstelefonok. Pont. Fantasztikus hardverrel kombinálva  lenyűgöző élményt nyújtanak a kamera, az akkumulátor élettartama és számos más, egy ultramodern okostelefontól elvárt csúcskategóriás eszköt tekintetében.

Élvezd a látványt az akár 50 MP-es főkamera segítségével pont úgy, ahogy a saját szemeiddel látod a világot, csak tele még lenyűgözőbb színekkel és részletekkel. Rögzíts kiváló minőségű, nagy felbontású képeket és videókat bármilyen fényviszonyok között.

Az Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple kamerára minden esetben számíthatsz, éjjel-nappal, akár közeli, akár távoli témát akarsz megörökíteni. A négy hátlapi kamerája még tisztább, még élénkebb és élesebb képeket örökít meg, mint gondolnád. Mintha egy profi fényképezőgépet hordanál a zsebedben.
 

A HUAWEI új, hivatalos alkalmazás platformja: az AppGallery
Az AppGallery az új generációs HUAWEI készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Böngéssz benne egyszerűen és töltsd le az alkalmazásokat, fedezz fel exkluzív ajánlatokat, innovatív élményeket és szórakoztató, alkalmazáson belüli tevékenységeket.

A Google Alkalmazások nem érhetők el a HUAWEI P40 szériáin
Ez azt jelenti, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazást jelenleg nem lehet használni. A HUAWEI P40 sorozat az Android 10 AOSP (Android Open Source Project) alapú rendszeren fut és csak az HUAWEI AppGallery-vel rendelkezik. Google Play Áruházból már nem lehet app-okat telepíteni ezekre a készülékekre. 

Hogyan telepíthetsz akkor app-okat a HUAWEI  P40 széria modellekre?
Az alkalmazásokat a Phone Clone alkalmazás segítségével átviheted jelenlegi eszközeidről az új HUAWEI készülékedre. A HUAWEI  AppGallery-n számos népszerű alkalmazás érhető el, köztük a Facebook, WhatsApp, a TikTok és a Fortnite. A nem telepíthető alkalmazások helyett például a YouTube és a Gmail böngészőverziója használható. Ha nem találsz valamilyen alkalmazást, próbáld ki a Petal Search-öt.

Petal Search - az új kereső
Keress és találj meg mindent, amire szükséged van - beleértve az alkalmazásokat, híreket, képeket és még sok mást is - közvetlenül a készülék kezdőképernyőjéről.

 

HUAWEI telefon vásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy minőségi alkatrészekkel és igen erős belső tulajdonságokkal rendelkező, gyönyörű telefonra teszünk szert. A P40 széria hosszú évekig hű társunk lesz. Mindenképp ismerkedj meg vele.