Samsung okosóra

Samsung okosóra


Samsung Galaxy Watch5 és Watch5 Pro

Super AMOLED kijelző ütésálló zafírkristály borítással, alvásmonitorozás, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor, 1.18GHz processzor, 16 GB ROM. 

A Galaxy Watch5 40 és 44 mm-es méretben kapható, a Galaxy Watch5 Pro a legnagyobb, 45mm-es. A Watch 5 modellek akkumulátora átlagos használattal 40 órán át bírja (284, illetve 410 mAh kapacitás mellett), a Watch5 Pro akár 80 óráig is (590 mAh kapacitás). A Galaxy Watch5 Armor Aluminum tokot kapott, a Pro változat tokja titániumból készül. 

A kisebb Galaxy Watch5 modell grafit, rózsaarany és ezüst, a nagyobb változata pedig grafit, zafír és ezüst színben érhető el, míg a  Galaxy Watch5 Pro titánfekete és titánszürke színben kapható.

Samsung Galaxy Watch4

Kétféle méretben, Corning® Gorilla® Glass DX+ borítású Super AMOLED képernyővel,1.18GHz processzor, 16 GB ROM, akár 40 óra használat egy akkumulátor töltéssel 

40 mm-es méretben rózsaarany, fekete és ezüst színben. 44 mm-es méretben fekete, zöld és ezüst színben. Az akkumulátor kapacitása a kisebb változatban 246 mAh, a nagyobban 361 mAh.


Samsung Galaxy Watch Active 2

40 mm és 44 mm méretben, Gorilla® Glass borítású Super AMOLED kijelzővel, 1.15GHz processzor, 4 GB ROM, víz- és porálló. Alumínium tokkal fekete, rózsaszín, és ezüst színben, rozsdamentes acél tokkal,  fekete, ezüst és arany színben. 

Ez az egyetlen Samsung Galaxy Watch modell a kínálatunkban, ami nem csak Android, de iPhone készülékekkel is kompatibilis a Galaxy Watch iOS alkalmazásnak köszönhetően.

A Galaxy Watch okosóra párosítása androidos telefonnal

A párosítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, ha telefonunkon telepítve van a Google Play áruházból ingyen letölthető Galaxy Wearable alkalmazás.

(1)    Kapcsoljuk be az órát
(2)    Indítsuk el a telefonon a Galaxy Wearable alkalmazást (bekapcsolt Bluetooth-szal)
(3)    Koppintsunk az Indítás gombra
(4)    Adjuk meg a szükséges engedélyeket az alkalmazásnak
(5)    Válasszuk ki az órát, amihez csatlakoztatni szeretnénk az okostelefont
(6)     Kövessük a megjelenő utasításokat