Sony mobiltelefonok

0 találat a szűrt feltételek szerint

Sony mobiltelefonok a Yettelnél

Egy Sony mobiltelefon nagyszerű választás a kreatív, alkotó típusok számára, és mindazoknak, akiknek egy új készülék megvásárlásakor a kamerarendszer kapacitásai első számú szempontnak számítanak. A Sony okostelefonok óriási előnye ugyanis, hogy profi fényképezőgép és videókamera funkciókkal rendelkeznek, amiknek köszönhetően kiváló minőségben lehet megörökíteni a családdal, barátokkal, ismerősökkel eltöltött boldog pillanatokat.

Ezért érdemes a Sony Xperia 1 IV és V csúcskategóriás telefonját választani

Víz- és porálló kialakítás

A Sony Xperia 1 IV és V okostelefonokat úgy tervezték, hogy kifejezetten tartós készülékek legyenek, és ellenálljanak a leggyakoribb baleseteknek (pl. szakadó esőnek) és a hosszú távú használatból adódó por lerakódásának. (A Sony Xperia 1 IV és V telefonok IP65 és IP68 víz- és porállósági minősítéssel rendelkeznek.) 

Egyedülálló kijelző

A Sony kijelzői zseniálisak: a legújabb Xperia 1 IV és V 50%-kal fényesebb, mint elődje, és rendkívül nagyszerű szín- és kontrasztélességet biztosít a nagyon széles, 21:9-es képarányú, HDR (High Dynamic Range) támogatással ellátott OLED-kijelzőjén. Képfeldolgozó rendszere a hagyományos tartalmakat is képes 4K HDR 120 képkocka/mp minőségre emelni.

Kiemelkedő kamerafunkciók

Ahogy arról szó esett, a Sony nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fényképezési és videózási funkciói toplistásak legyenek. A legújabb Xperia okostelefonok haladó szintű technológia megoldásai a legjobb minőségű felvételeket biztosítják. Az egyik ilyen funkció az Eye AF, amely kivételes portréfotók készítését teszi lehetővé, a mozgóképek rögzítését pedig az új, hibrid képstabilizáló rendszer teszi még profibbá.

Emellett a legendás CineAlta professzionális filmkamerák mögött álló csapat szorosan együttműködött az Xperia 1 IV okostelefonok Cinema Pro alkalmazásának megalkotásán. Ennek páratlan végeredménye, hogy a CineAlta kamerákhoz hasonlóan lehet beállításokat és színeket választani az okostelefonos videókészítés tökéletesítéséhez. A ZEISS-optika miatt a felvételek utólagos megjelenítése, kontrasztja is fantasztikus, mert képes csökkenteni a tükröződéseket.

További extrák:

  • valódi optikai zoom funkció
  • gyors AF-képesség
  • 12 MP-es előlapi kamera
  • 85-125 mm-es teleobjektív
  • 16 mm-es ultraszéles objektív
  • 24 mm-es nagy látószögű objektív

Elegáns dizájn és szélesebb képernyő

A Sony mobiltelefonok jellemzően szögletes formatervezéssel, de elegáns összhatással készülnek: az Xperia 1 IV és V kombinálja a megszokott Sony-elemeket egy sikkes és visszafogott designnal. A tervezők a peremformát ezúttal minimalizálták, hogy könnyebben lehessen a kézben fogni. Az Xperia 1 IV és V azonban a szélesebb, 21:9-es képarányú kijelzővel is feltette az i-re a pontot, ami nem csak esztétikumában, de funkciójában is példátlan előnyt jelent a konkurens márkák okostelefonjaival szemben – a gamerek garantáltan imádni fogják!

A kijelző extra mérete viszont a multitaskinghoz is ideális, mert így könnyedén meg lehet osztani a képernyőt, anélkül, hogy túl zsúfolttá válna. GPS-használat során, szövegírás közbeni böngészés alatt, de videóchatelés és netes keresgélés egyidejű alkalmazásakor is kényelmes használatot biztosít.

Kiváló hangzás

Anno, 1979-ben a Sony találta fel és dobta piacra az első walkmant, így nem csoda, hogy a gyártó a telefonjai tervezésekor a hangzásban is tökéletességre törekszik. Az új Xperia 1 IV és V minden zenerajongó álmát megvalósítja:

  • tartozik hozzá külön fejhallgató-csatlakozó;
  • saját LDAC-kal rendelkezik (ez a technológia teszi lehetővé, hogy a Hi-Res audiótartalmak Bluetooth-on keresztül is jó minőségűek maradjanak, tehát a vezeték nélküli fülhallgatókkal is csúcsminőségben működik együtt);
  • Dolby Atmos támogatás van rajta, ami a többdimenziós, térhatású hangzást biztosít (nem csak a filmnézés élményét növeli, a zenék és a videók hangja is tisztább, erőteljesebb basszussal szólalnak meg a készüléken);
  • a Hi-Res támogatásnak köszönhetően még a tömörített zenefájlok esetén is bekapcsolható a DSEE HX™ funkció, amely szintén nagy mértékben növeli a hangzás minőségét.

Ha Sony Xperia 1 IV és V, akkor Yettel!

Stabilan működő és jó ár-érték arányú telefont szeretnél megbízható forráson keresztül? Akkor mindenképp fedezd fel a Sony Xperia 1 IV és V sokoldalú világát nálunk, a Yettelnél! Kihagyhatatlan promóciónk keretében most a készülék mellé grátiszként megigényelheted a Sony vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatóját (WH1000XM4) is!

Ha további kérdéseid akadtak, a válaszokra otthonod kényelmében, személyes formában is szert tehetsz a videóchates ügyfélszolgálatunkon keresztül – készséggel állunk a rendelkezésedre!