var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Sony mobiltelefonok

Sony mobiltelefonok a Yettelnél

Egy Sony mobiltelefon nagyszerű választás a kreatív, alkotó típusok számára, és mindazoknak, akiknek egy új készülék megvásárlásakor a kamerarendszer kapacitásai első számú szempontnak számítanak. A Sony okostelefonok óriási előnye ugyanis, hogy profi fényképezőgép és videókamera funkciókkal rendelkeznek, amiknek köszönhetően kiváló minőségben lehet megörökíteni a családdal, barátokkal, ismerősökkel eltöltött boldog pillanatokat.

Ezért érdemes a Sony Xperia 1 IV és V csúcskategóriás telefonját választani

Víz- és porálló kialakítás

A Sony Xperia 1 IV és V okostelefonokat úgy tervezték, hogy kifejezetten tartós készülékek legyenek, és ellenálljanak a leggyakoribb baleseteknek (pl. szakadó esőnek) és a hosszú távú használatból adódó por lerakódásának. (A Sony Xperia 1 IV és V telefonok IP65 és IP68 víz- és porállósági minősítéssel rendelkeznek.) 

Egyedülálló kijelző

A Sony kijelzői zseniálisak: a legújabb Xperia 1 IV és V 50%-kal fényesebb, mint elődje, és rendkívül nagyszerű szín- és kontrasztélességet biztosít a nagyon széles, 21:9-es képarányú, HDR (High Dynamic Range) támogatással ellátott OLED-kijelzőjén. Képfeldolgozó rendszere a hagyományos tartalmakat is képes 4K HDR 120 képkocka/mp minőségre emelni.

Kiemelkedő kamerafunkciók

Ahogy arról szó esett, a Sony nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fényképezési és videózási funkciói toplistásak legyenek. A legújabb Xperia okostelefonok haladó szintű technológia megoldásai a legjobb minőségű felvételeket biztosítják. Az egyik ilyen funkció az Eye AF, amely kivételes portréfotók készítését teszi lehetővé, a mozgóképek rögzítését pedig az új, hibrid képstabilizáló rendszer teszi még profibbá.

Emellett a legendás CineAlta professzionális filmkamerák mögött álló csapat szorosan együttműködött az Xperia 1 IV okostelefonok Cinema Pro alkalmazásának megalkotásán. Ennek páratlan végeredménye, hogy a CineAlta kamerákhoz hasonlóan lehet beállításokat és színeket választani az okostelefonos videókészítés tökéletesítéséhez. A ZEISS-optika miatt a felvételek utólagos megjelenítése, kontrasztja is fantasztikus, mert képes csökkenteni a tükröződéseket.

További extrák:

  • valódi optikai zoom funkció
  • gyors AF-képesség
  • 12 MP-es előlapi kamera
  • 85-125 mm-es teleobjektív
  • 16 mm-es ultraszéles objektív
  • 24 mm-es nagy látószögű objektív

Elegáns dizájn és szélesebb képernyő

A Sony mobiltelefonok jellemzően szögletes formatervezéssel, de elegáns összhatással készülnek: az Xperia 1 IV és V kombinálja a megszokott Sony-elemeket egy sikkes és visszafogott designnal. A tervezők a peremformát ezúttal minimalizálták, hogy könnyebben lehessen a kézben fogni. Az Xperia 1 IV és V azonban a szélesebb, 21:9-es képarányú kijelzővel is feltette az i-re a pontot, ami nem csak esztétikumában, de funkciójában is példátlan előnyt jelent a konkurens márkák okostelefonjaival szemben – a gamerek garantáltan imádni fogják!

A kijelző extra mérete viszont a multitaskinghoz is ideális, mert így könnyedén meg lehet osztani a képernyőt, anélkül, hogy túl zsúfolttá válna. GPS-használat során, szövegírás közbeni böngészés alatt, de videóchatelés és netes keresgélés egyidejű alkalmazásakor is kényelmes használatot biztosít.

Kiváló hangzás

Anno, 1979-ben a Sony találta fel és dobta piacra az első walkmant, így nem csoda, hogy a gyártó a telefonjai tervezésekor a hangzásban is tökéletességre törekszik. Az új Xperia 1 IV és V minden zenerajongó álmát megvalósítja:

  • tartozik hozzá külön fejhallgató-csatlakozó;
  • saját LDAC-kal rendelkezik (ez a technológia teszi lehetővé, hogy a Hi-Res audiótartalmak Bluetooth-on keresztül is jó minőségűek maradjanak, tehát a vezeték nélküli fülhallgatókkal is csúcsminőségben működik együtt);
  • Dolby Atmos támogatás van rajta, ami a többdimenziós, térhatású hangzást biztosít (nem csak a filmnézés élményét növeli, a zenék és a videók hangja is tisztább, erőteljesebb basszussal szólalnak meg a készüléken);
  • a Hi-Res támogatásnak köszönhetően még a tömörített zenefájlok esetén is bekapcsolható a DSEE HX™ funkció, amely szintén nagy mértékben növeli a hangzás minőségét.

Ha Sony Xperia 1 IV és V, akkor Yettel!

Stabilan működő és jó ár-érték arányú telefont szeretnél megbízható forráson keresztül? Akkor mindenképp fedezd fel a Sony Xperia 1 IV és V sokoldalú világát nálunk, a Yettelnél! Kihagyhatatlan promóciónk keretében most a készülék mellé grátiszként megigényelheted a Sony vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatóját (WH1000XM4) is!

Ha további kérdéseid akadtak, a válaszokra otthonod kényelmében, személyes formában is szert tehetsz a videóchates ügyfélszolgálatunkon keresztül – készséggel állunk a rendelkezésedre!