Prime csoport előnyök

Prime csoport illusztráció vágott
   Prime tarifásként alkossatok Prime csoportot a kedvezményekért!

  Vond be szeretteidet és beszéljetek egymással 0 Ft-ért belföldön. 

  Ha többen vagytok, még több kedvezmény vár rátok.
 

Nézd csak, mutatjuk is a kedvezményeket:
 

2

Yettel Prime előfizetéssel

10%

havidíj-kedvezmény minden bevont Yettel Prime tarifára

3

vagy több Yettel Prime előfizetéssel

15%

havidíj-kedvezmény minden bevont Yettel Prime tarifára

Support

Beszéljetek egymással
0 Ft-ért belföldön
Prime csoportban!

 
Mit kell tenned, hogy Prime csoport lehessetek?
 

app-topup-kontaktikon-1

Válts Yettel Prime tarifára!

A Prime csoport létrehozásának egyik alapvető feltétele, hogy Yettel Prime számlás előfizetésed legyen. Ha még nincs Prime tarifád, akkor itt az idő váltani! A későbbiekben erre az ügyfélszámra kell létrehoznod előfizetéseket.

Válts Prime tarifára korlátlan adatmennyiséggel és válassz hozzá új készüléket, hiszen akár hűségidőn belül is lecserélheted meglévő mobilodat. Online készülékvásárlás esetén ráadásul további kedvezmény jár, úgyhogy ne felejts majd el belépni a Yettel fiókodba!
 

Prime tarifák

Megnézem a készülékeket

app-topup-kontaktikon-2

Hozd létre a Prime csoportot!

Egyedül nem, de ketten már Prime csoport lehettek: már 2 db azonos ügyfélszámon lévő, hűségidős, aktív Prime előfizetéssel csoportot alapíthattok, és ingyen beszélhettek egymás között.

Ha az előfizetések a Te számlázási azonosítód alatt vannak, akkor magad is létre tudod hozni a Prime csoportot, de visszahívást is kérhetsz kollégánktól. A kedvezmények már az alapítás napjától érvényesek lesznek.

 

Létrehozom

Visszahívást kérek

app-topup-kontaktikon-3

Hívj meg másokat is!

Mindenképpen megéri Prime csoportot alkotni. Minél többen vagytok a csoportban, annál nagyobb kedvezmény járhat.

Prime csoportban azonos ügyfélszámon lévő legalább 2 Prime előfizetés lehet, de be lehet vonni még további maximum 4 Prime és meghatározott Yettel (Yettel Start, Yettel Start Net, Yettel Prime Simple, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Extra, Yettel Prime Max,  Mini, Senior, Junior, Teen, Lite, Lite+, XS, S, S Net, S Talk, M Talk, XS+, S Net+, S Talk+, M Talk+, Prime+, Prime Plus+, Prime Max+) számlás előfizetést.

Visszahívást kérek

Yettel és Prime tarifacsomagok 

Fontos tudnivalók a Prime csoportról!
 

Korlátlan 0 Ft-os beszélgetés

Minden csoporttag 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással belföldön. A Yettel Mini tarifa havi 100 perc indított és korlátlan fogadott hívás erejéig vehet részt a csoportban.
 

Nem jön létre automatikusan

Prime csoportba csak akkor vonjuk össze a tarifákat, ha az előfizető szeretné, automatikusan akkor sem, ha amúgy adottak lennének a feltételek. Amennyiben az előfizetések nem egy számlázási azonosító alatt vannak, akkor először az előfizetések összevonását kell intézni. Bármelyik Yettel üzletben, személyesen kérheted.

 

A csoporttagok száma véges

Összesen 6 db lakossági publikus számlás előfizetés (Prime és meghatározott Yettel*) vonható be egy Prime csoportba, amelyek közül min. 2 darabnak Prime tarifának kell lennie.

Amíg él, addig jár kedvezmény

A bevonás pillanatában a számlás előfizetéseknek hűségben, aktív státuszban kell lenniük. A Prime csoport egészen addig fennmarad, amíg legalább 2 aktív státuszú Prime előfizetés be van vonva. Ha a csoportban lévő Prime előfizetések száma 2 alá csökken, a csoport automatikusan megszűnik.

*Yettel Start, Yettel Start Net, Yettel Prime Simple, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Extra, Yettel Prime Max, Yettel Mini, Senior, Junior, Teen, Lite, Lite+, XS, S, S Net, S Talk, M Talk, XS+, S Net+, S Talk+, M Talk+, Prime+, Prime Plus+, Prime Max+

 


 Okos ügyintézés

Yettel alkalmazás

Segítünk a gyors és egyszerű ügyintézésben - töltsd le a Yettel alkalmazást, hogy kihozd a maximumot a szolgáltatásainkból!

 

Ajándék logó

Ajándék 1 nap korlátlan net kártyásoknak

Korlátlan logó

További kedvezmények & meglepetések Prime tarifásoknak

Kedvezmény logó

20% kedvezmény Adat/Perc/Adat+Perc opciókra

AppStore

 

Google Play

 


Segítségre van szükségem, visszahívást kérek!


 

(+36)

Kollégáink az egy napon beküldött összes visszahívási igényedet egy visszahívásként kezelik. A megadott adatokat kizárólag a kért visszahívás céljából, a Jogi Közlemény 6.2.4 pontjában leírtaknak megfelelően kezeljük. Jogi közlemény és szolgáltatási feltételek

Gyakran feltett kérdések

Prime csoport azonos ügyfélszámon lévő előfizetésekből hozható létre. Így először az előfizetéseket azonos ügyfélszámra, számlázási azonosítóra kell átíratni. Ebben az esetben az átírás költségeit elengedjük. Az átírást személyesen, bármelyik Yettel üzletben intézheted.  Fontos tudni, hogy Prime csoportba csak aktív státuszú, hűségben lévő Prime vagy meghatározott Yettel (Yettel Start, Yettel Start Net, Yettel Prime Simple, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Extra, Yettel Prime Max, Mini, Senior, Junior, Teen, Lite, Lite+, XS, S, S Net, S Talk, M Talk, XS+, S Net+, S Talk+, M Talk+, Prime+, Prime Plus+, Prime Max+)  előfizetések vonhatók be, a csoportalapítónak Prime előfizetéssel kell rendelkeznie. Összesen 6 db előfizetés vonható be egy Prime csoportba, amelyek közül min. kettőnek Prime tarifának kell lennie. 

Nem, automatikusan egyetlen előfizetés sem kerül be a csoportba. Ahogy a csoportalapítást, úgy további tagok hozzáadását is neked kell kérned üzletünkben személyesen vagy ha eleve ugyanarra az ügyfélazonosítóra került az új előfizetés, akkor kérj online visszahívást és kollégánk elintézni neked az összevonást.

Nem szükséges. Az előfizetésekhez különböző számlafizetőket és számlázási címeket is megadhattok, csak az ügyfélszámnak kell egyeznie minden előfizetésen. Fontos azonban tudnod, hogy ha a számlafizetők elmulasztják fizetési kötelezettségüket, akkor az ügyfélszám előfizetője felel a számlás előfizetésekért mindegyikéért, ami az adott ügyfélszám által létrehozott Prime csoportban megtalálható.

A Prime csoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Prime tarifacsomaggal rendelkezik.

A Prime csoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Prime tarifacsomaggal rendelkezik. Amennyiben az előfizetés megszüntetésével csak egy Prime tarifacsomaggal rendelkező előfizetés marad a csoportban – függetlenül attól, hogy más tarifával rendelkező számlás előfizetés, vagy esetleg Yettel Hordozható Internet – a Prime csoport automatikusan megszüntetésre kerül.

Nem történik semmi. A hűség csak a csoportalapítás és csoporthoz való csatlakozás feltétele, a csoport későbbi működését akkor sem befolyásolja, ha lejár.

A Prime csoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan aktív státuszban lévő tagja, amely Prime tarifacsomaggal rendelkezik. Azonban a havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportban lévő Prime előfizetések száma határozza meg. Ez alapján számolódik a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra.

A két szolgáltatás nem lehet egyszerre aktív egy adott előfizetésen. Amennyiben Prime csoportot szeretnél rendelni, meg kell szüntetni a Családi csomag szolgáltatást, utána hozható létre a Prime csoport. 

Az 1. roaming díjzónában és 1. roaming díjzónából belföldre irányuló csoporton belüli hívásokra a tarifacsomag általános feltételei irányadók.

Az ajánlat 2019. november 19-től visszavonásig érvényes.
Egy ügyfélszám csak egy Prime csoporttal rendelkezhet, továbbá más csoporton belüli 0 Ft-os beszélgetés kedvezménnyel nem vonható össze. A havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportba bevont Prime előfizetések száma határozza meg, és ez alapján a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra érvényes. Nem szükséges az egy ügyfélszám alatt lévő összes előfizetés bevonása. Fontos azonban tudnod, hogy ha a számlafizetők elmulasztják fizetési kötelezettségüket, akkor az ügyfélszám előfizetője felel a számlás előfizetésekért mindegyikéért, ami az adott ügyfélszám által létrehozott Prime csoportban megtalálható.