Eltérő díjazású hívószámok

Az EU-ban és az 1-es díjzóna más országain belül alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.
A hívások fogadása ingyenes, és a Yettel hálózatán kívül is felhasználható perc-, SMS-, valamint lebeszélhető havidíj keretek érvényesek az EU-ban is. A keretek felhasználását követően, illetve azok hiányában a tarifacsomag szerinti hálózaton kívüli, más mobil hálózatokra vonatkozó díjak, valamint a vezetékes hálózatokba indított hívások díjai kerülnek alkalmazásra. 

Felhívjuk a figyelmedet, hogy egyes eltérő díjazású hívószámokra irányuló hívások, üzenetek esetében előfordulhat, hogy további díj kerül felszámításra.
Ide tartoznak az emelt díjas számok, a belföldön ingyenesen elérhető számok (ún. „zöld számok”) és a díjmentes szolgáltatás rövid számai is. A váratlan költségek elkerülése érdekében az alábbi linken – az ország betűjelének kiválasztásával – tudod ellenőrizni, hogy számolnod kell-e eltérő díjazással bizonyos telefonszámok hívása, vagy az azokra küldött üzenet esetében.

VAS | BEREC (europa.eu)

A link megnyitása nem fogyasztja az adatkereted.

Tájékoztatunk továbbá, hogy belföldi emelt díjas számok roaming helyzetben nem elérhetők. A nemzetközi emelt díjas számokra viszont bizonyos esetekben indíthatók hívások, ill. küldhetők SMS-ek roaming helyzetben is. A belföldi „zöld számokon” elérhető szolgáltatásokra, valamint a díjmentes szolgáltatás rövid számokra irányuló hívások esetében a mindenkor hatályos díjszabás szerinti roaming díjak kerülnek felszámításra.