Személyes hangpostafiók


Hangpostafiók jelszavának beállítása

A jelszó gondoskodik arról, hogy hangpostafiókodhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.
Első bejelentkezéskor a hat karakter hosszúságú jelszó létrehozása kötelező. A beállításokon egy segédlet vezet végig. Az itt megadott jelszóra a jövőben csak más telefonról, illetve saját telefonról, de más országokból történő üzenetlehallgatás esetén lesz szükség. 
Más telefonról, más mobilszolgáltató hálózatáról, illetve külföldről a +36 20 9400 400-as szám tárcsázásával majd a jelszó megadásával érheted el hangpostafiókodat.


Személyes üdvözlőszöveg beállítása hangpostafiókodhoz

Javasoljuk, hogy állíts be személyes üdvözlést, így a hívók könnyedén azonosíthatják hangpostafiókodat. Ezt az üdvözlést bármikor újra megváltoztathatod.
Alapértelmezettként (amennyiben nincs beállítva személyes üdvözlés vagy hangaláírás) a rendszer az alábbi mondattal tájékoztatja a hívó felet: „Ön    hangpostáját hívta. Kérjük, rögzítse üzenetét a sípszó után.”ám>

Hogyan állítsd be?

  • Személyes üdvözlőüzenet rögzíthető a legelső bejelentkezéskor, amikoris a rendszer az új felhasználóknak szóló segédlet részeként felkínálja ezt az opciót. 
  • Személyes üdvözlőüzenet a későbbiekben is beállítható vagy módosítható a főmenüből elérhető „Üdvözlések beállítása” (2-es gomb) alatti „Üdvözlés megadása, módosítása” (1-es gomb) pontban. 


Hangaláírás beállítása

A hangaláírás nem más, mint a teljes neved saját hangodon felvéve.  A hívó ez alapján is azonosíthatja hangpostafiókodat a személyes üdvözlőüzenet helyett. Amennyiben az üdvözlés ezen módját választod, a hívó fél az alábbi mondatot fogja hallani üzenethagyáskor: „Ön   hangpostáját hívta. Kérjük, rögzítse üzenetét a sípszó után.”

Hogyan állítsd be?

  • A hangaláírás rögzíthető a legelső bejelentkezéskor, amikoris a rendszer az új felhasználóknak szóló segédlet részeként felkínálja ezt az opciót. 
  • A hangaláírás a későbbiekben is beállítható vagy módosítható a főmenüből elérhető „Üdvözlések beállítása” (2-es gomb) alatti „Hangaláírás megadása, módosítása” (2-es gomb) pontban.