Miért legyél Prime előfizető?

 • Több 0 Ft-os készülékajánlat
 • Akár 15% havidíjkedvezény Prime tarifákkal Prime csoportban
 • Díjmentes háztól-házig szervizszolgáltatás

Görgess lejjebb és ismerd meg a részleteket! 
 

Találd meg az igényeidnek megfelelő Prime tarifát!
Akár korlátlan beszélgetésről, akár korlátlan netezésről van szó.

Okos kiegészítő kedvezmény

Lépj be a Prime tarifások közé és élvezd a neked járó extra kedvezményeket. A Yettel alkalmazásban a megrendelhető szolgáltatások között vár rád egy kuponkód mellyel kínálatunkban megtalálható okos kiegészítők közül mindegyiket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg.  Fontos, hogy a kupon igénylésére évente csak egyszer van alkalmad. A kínálatunkban elérhető kiegészítők listátját itt találod.

Még több 0 Ft-os mobil:

Megéri belépni a Prime tarifások közé, mert Prime tarifáinkkal sokkal több és kedvezőbb készülék ajánlatok várnak! Válogass 0 Ft-os mobilok közül, vagy vásárolj, akár 10 000 Ft online kedvezménnyel!

Megnézem a mobilokat
 

 Prime csoport

Alkoss Prime csoportot a havidíjkedvezményekért! Azonos ügyfélszámon lévő Prime tarifákkal a következő kedvezményekben részesülsz:

 • 10% havidíjkedvezmény két Prime előfizetéssel Prime tarifákra
 • 15% havidíjkedvezmény három Prime előfizetéssel Prime tarifákra

Több információ a Prime csoportról
 

Kedvezményes HBO Max előfizetés:

Minden Prime előfizető olcsóbban: 1790 Ft-ért veheti igénybe az HBO Max szolgáltatást. Nézd kötöttségek nélkül az HBO tartalmait mobilon, tableten, PC-n vagy akár okostévén!

Több információ az HBO Max szolgáltatásról
 

Prime Szülinap

Prime tarifásként töltött éveidet megjutalmazzuk! Szerződéskötésed évfordulóján SMS-ben értesítünk, neked pedig nincs más teendőd, mint ellátogatni a Yettel alkalmazásba és válogatni Prime Szülinapi meglepetéseid közül! 

Több információ 
 

30 napos elállás és cseregarancia

Prime tarifásként tovább meggondolhatod magad, mert most megvásárolt készülékedet 30 napon belül visszahozhatod, vagy cserélheted. További információ

Készülékcsere árbeszámítással  

Cseréld le megunt készülékedet akár évente, válogass a legújabb modellek közül. Prime tarifásként a régi készüléked árát beszámíttathatod új készülékedébe, ha személyesen eljössz valamelyik üzletünkbe. Ha viszont online cserélsz régi készüléked árát nem tudjuk beszámítani, viszont új készülékedet online kedvezménnyel tudod megvásárolni.

Több információ  

 Szervizfutár - díjmentes háztól házig

Meghibásodott készüléked miatt nem kell tovább aggódnod! A szervizfutár érte megy, és a szervizbe szállítja helyetted, díjmentesen, a javítás idejére pedig csere készüléket is biztosítunk a számodra! 

Több információ
 

Gyorsabb kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton

Prime tarifásként nem kell sokat várnod, ha telefonon szeretnél tőlünk segítséget kérni. Ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, a gyorsított kiszolgálás Prime tarifás ügyfélként automatikusan aktiválódik, így ügyintézőink a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre lesznek!

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Még nem vagy Prime előfizető?
Még nem vagy Yettel előfizető, vagy nincs Prime tarifád? Ismerd meg Yettel Prime tarifáinkat, válassz magadnak egyet korlátlan adatmennyiséggel. Ha az online szerződéskötést választod, a készülékre online kedvezményt is adunk!

Nézd meg aktuális készülékajánlatainkat!

Megnézem

Minden a Prime tarifák nyújtotta előnyökről

Élvezd a Prime tarifák nyújtotta lehetőségeket a Yettelnél:
több exkluzív ajánlat, több készülékszolgáltatás, több törődés.

Ismerd meg az összes szolgáltatást részletesen, ami Prime tarifásként jár neked.

 

Jól jönne több exkluzív ajánlat?

Voucher

Okos kiegészítő kedvezmény

Prime tarifásként minden évben egyszer lehetőséged van egy 10%-os kupon aktiválására, mely kínálatunkban elérhető okos kiegészítők megvásárlására jogosít. A kuponkódot a Yettel Alkalmazásban tudod igényelni a megrendelhető szolgáltatásaid között. 

Érdekel, letöltöm az alkalmazást 

 

Készülék

Készülékkedvezmények

Válogass 0 Ft-os mobilok közül, vagy vásárolj, akár extra online kedvezménnyel!

 

Prime csoport


 
Prime csoport

Alkoss Prime csoportot a havidíjkedvezményekért! Azonos ügyfélszámon lévő Prime tarifákkal a következő kedvezményekben részesülsz:

 • 10% havidíjkedvezmény két Prime előfizetéssel Prime tarifákra
 • 15% havidíjkedvezmény három Prime előfizetéssel Prime tarifákra

Több információ

előfizető

Prime Szülinap

Prime tarifásként eltöltött minden évfordulódat megünnepeljük! Menj fel a Yettel alkalmazásba, és nézd meg milyen meglepetéseink vannak a számodra!

Érdekel, letöltöm az appot

Jöhet több készülékszolgáltatás?

30 napos elállás

30 napos elállás és cseregarancia

Prime tarifásként új készülékedet a vásárlástól számított 30 napon belül visszahozhatod, vagy indok nélkül cserélheted. Ehhez nincs más dolgod mint üzleteink valamelyikébe behozni a készüléket. Amennyiben a kiválasztott csere készülék drágább, mint a visszahozott értéke, úgy a különbözetet átvételkor ki kell fizetni. Az alábbi feltételeknek mindenképpen teljesülnie kell, hogy igénybe vehesd:

 • az eszközt hiánytalanul, eredeti csomagolásában - tartozékaival együtt - kell visszahoznod
 • a készülék cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül csak egyszer van lehetőséged cserélni
 • a készüléket a rövid ideig tartó rendeltetésszerű használattal szükségszerűen együtt járó elhasználódás nyomait leszámítva sértetlenül (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. – és beázás nyomai a készüléken nem találhatók meg) és működőképes állapotban kell visszahozni

További információk

Készülék

Készülékcsere ár beszámítással:  

Üzleteinkben: Hozd vissza régi készülékedet és mi beszámítjuk az árát az újba. Prime előfizetőként bármikor leadhatod megunt készülékedet, melynek értékét beszámítjuk az új, általad választott készülék árába. Ha hűségidőn belül cserélsz, akkor az alábbi költségekkel még kalkulálnod kell: készülékcsere díja - mely függ attól, hogy milyen tarifacsomagod, készüléked van, illetve, hogy mikor tervezed a készülékváltást -, továbbá, ha meglévő készüléked részletfizetéssel vásároltad, úgy a csere előtt a fennmaradó összeget ki kell egyenlítened.

Mit kell ahhoz tenned, hogy visszahozhasd megunt készüléket? 

 • Legyél Prime előfizető, ha még nem vagy az, térj át online itt, vagy üzleteink valamelyikében! 
 • Ellenőrizd le, hogy leadni kívánt készülékedet ugyanazon az ügyfélnéven vetted, amire a Prime előfizetésedet is kötötted.
 • Az itt található listán keresd ki, hogy az általad leadni kívánt készüléket beszámíttathatod-e. 
 • Régi készüléked legyen visszaállítva az alap gyári beállításokra, és legyen bekapcsolt állapotban, hálózati töltőjét mindenképpen hozd magaddal.

Online: Még nem járt le a hűségidőd, de szeretnél új készüléket?  

A Yettelnél online is lehetőséged van hűségidőn belül kedvezményesen új készülékre váltani, akár már 1 hónap után vagy később is, bármikor! Válassz új készüléket, majd lépj be az oldalon, és nézd meg a kikalkulált költségeket!
További részletes információkat  készülékcsere oldalon találsz, vagy ha egyből új készüléket választanál, akkor nézz körül.

futár

Szervizfutár

Mostantól Prime tarifásként szervizigényedet online, az otthonod kényelméből is leadhatod, ráadásul ingyenes futárszolgálattal juthat el otthonodból a szervizbe, majd vissza hozzád. A szervizelés idejére, amennyiben kéred, cserekészüléket is biztosítunk!

Tudj meg többet a szolgáltatásról, és add le igényed!

Jól esne több törődés?

Ügyfélszolgálat

Gyorsított kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton: 

Prime tarifásként ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, gyorsított kiszolgálásban lesz részed, hogy a lehető leghamarabb hozzájuss a számodra szükséges információkhoz. 

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatásokat minden Prime (Yettel Prime Simple, Yettel Prime Plus, yettel Prime Extra, Yettel Prime Max, Yettel Prime M Net, Yettel Prime M Net YES! Yettel Prime M Talk, Yettel Prime L, Yettel Prime L+, Yettel Prime XXL, Yettel Prime YES!, Yettel Prime, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Max, Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+, Yettel Prime Max+, Yettel Prime+ YES!) és Yettel M Talk tarifával rendelkező előfizetőnk igénybe veheti

Köss új szerződést online, vagy üzleteink valamelyikében, vagy ha van már telenoros előfizetésed, válts Primera online.

A Prime tarifásoknak szóló kedvezményes készülékeket itt találod. 

A szervizfutár szolgáltatásunkat itt tudod megrendelni.

Igen, amennyiben a készüléked még garanciális időszakban van, ha viszont már azon túl, a szervizfutár szolgáltatással csak a készülék és az esetleges cserekészülék szállítását vállaljuk díjmentesen. 
 

Az okoseszközre vonatkozó 10%-os promókódot a Yettel alkalmazásban azon belül is a megrendelhető szolgáltatásaidnál tudod igényelni. Évente csak egy promókód igényelhető. Beváltani csak a Yettel ügyfélszolgálati pontokon lehet. Üzletkereső

Prime tarifásként, ha a szerződéskötést követő 30 napon belül meggondolod magad, lehetőséged van a megvásárolt készüléket visszahozni, vagy egy másikra cserélni. Ehhez azonban néhány feltételnek teljesülnie kell:

 • az eszközt hiánytalanul, eredeti csomagolásában - tartozékaival együtt - kell visszahoznod
 • a készülék cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül csak egyszer van lehetőséged cserélni
 • a készüléket a rövid ideig tartó rendeltetésszerű használattal szükségszerűen együtt járó elhasználódás nyomait leszámítva sértetlenül (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. – és beázás nyomai a készüléken nem találhatók meg) és működőképes állapotban kell visszahozni

További információk a 30 napos elállásról itt.

A Prime tarifásoknak nyújtott külön szolgáltatások igénybevételére minden olyan lakossági számlás előfizetőnk jogosult, akik az alábbi tarifák valamelyikével rendelkeznek:Yettel Prime Simple, Yettel Prime Plus, yettel Prime Extra, Yettel Prime Max, Yettel Prime M Net, Yettel Prime M Net YES! Yettel Prime M Talk, Yettel Prime L, Yettel Prime L+, Yettel Prime XXL, Yettel M Talk, Yettel Prime YES!, Yettel Prime, Yettel Prime Plus, Yettel Prime Max, Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+, Yettel Prime Max+, Yettel Prime+ YES!