Szerencsejáték nyeremények felvétele

Nyeremények kifizetése, átvétele

A nyereményjogosultság ellenőrzését a Szerencsejáték Zrt. végzi a saját adatbázisában nyilvántartott adatok alapján.
599.999 Ft vagy az alatti nyeremény esetén, a Szerencsejáték Zrt. SMS-t küld a nyertes fogadást megjátszó telefonszámra, amelyben közli a nyerés tényét, a nyeremény összeget és azt, hogy – amennyiben az adott telefonszámhoz már van megadva bankszámlaszám –, milyen számlaszámra kerül átutalásra a nyeremény összege. Amennyiben még nem regisztráltad a bankszámlaszámod az adott telefonszámhoz, úgy azt az alábbi formátumban kell megküldened a 1756-os telefonszámra:

UTAL*NÉV*számlaszám*
(A * karakterek elengedhetetlen elemei az SMS formátumnak.)
Példa: UTAL*SZEMLÉDI ANDRÁS*12345678-12345678-12345678*
Változás esetén bármikor megadhatod az új számlaszámodat SMS-ben a szokásos formátumban: UTAL*név*számlaszám*

A helyesen beküldött SMS után a rendszer már az új számlaszámra küldi a következő nyereményt. Amennyiben az aktuális nyereményed is már az új számlára kéred, hívd a Szerencsejáték Zrt. telefonos ügyfélszolgálatát (+36 1 201 0580)

599.999 Ft-ot meghaladó nyeremény esetén Ügyfélszolgálati Osztályunk munkatársa telefonon felveszi a kapcsolatot Veled, és egyezteti a nyereményfelvétel részleteit.
 

FONTOS!
Kérjük, hogy a visszaigazoló SMS-t őrizd meg, mert találat esetén ezzel megkönnyíted a nyeremény felvételét. A nyeremény átvételéhez arra az aktív SIM kártyára van szükség, amelyről a nyertes fogadást indítottad.
Amennyiben nem kerül megadásra a bankszámlaszámod, a nyeremény elérését követő 20. a 60. és a 80. napon a Szerencsejáték Zrt. figyelmeztető SMS-t küld. A nyereményigénylés elévülése jelenleg 90 nap.
A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!