Részvételi feltételek a Yettel Magyarország Zrt. „Közeleg az adatforradalom” feliratkozáshoz kötött promóciójához

1. A promóció
A Yettel Magyarország Zrt. (székhely: 2045 Törökbálint, Pannon út 1.; cégjegyzékszám: 13-10-040409, adószám: 11107792-2-44., a továbbiakban: Yettel) „Közeleg az adatforradalom” elnevezéssel feliratkozásra ösztönöz, amely során 2 000 Ft-os Wolt kuponnal jutalmazza az első 6 000 feliratkozót. 

A Yettel a hírlevél feliratkozás során megadott e-mail címre elektronikus direkt marketing üzenetet küld. Ezen felül a feliratkozás soránt szavazásra buzdít, melynek eredményét aggregáltan kezelve megosztja social media felületein.

2. A kezelt személyes adatok köre
  • e-mail cím
  • keresztnév
3. A promóció időtartama
2024. június 25. és július 8. között, vagy az 6 000. olyan feliratkozás időpontjáig, amely megfelel az 5. pont feltételeinek.
4. A jogok gyakorlása
A Yettel.hu-n található jogi közlemény alapján: https://www.yettel.hu/jogi-kozlemeny
5. A promóciós ajándék feltételei 

A Wolt kupon kizárólag az alábbiakban meghatározott együttes feltételeknek megfelelő személyek kaphatják meg:

  • feliratkozó, aki a https://www.yettel.hu/adatforradalom oldalon feliratkozott;
  • az 1. és az 6 000. feliratkozó között van és ugyanazon e-mail címre ebben az időszakban még nem kapott Wolt kupont;
  • nem a Yettellel, valamint a promóció szervezésében részt vevő harmadik személyekkel munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek és ezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdésének 1. pontja szerinti közeli hozzátartozó.

A Wolt kuponok 2024. június 25. 00:01 órától 2024. augusztus 31. 24:00 óráig érvényesek. A random generált kuponkódok a Wolt felületén történő érvényesítés után 14 napig felhasználhatóak. A kuponnal érvényesíthető kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és nem váltható át készpénzre. A különböző kuponok nem összevonhatóak egy tranzakcióban.

A Yettel fenntartja a jogot, hogy a Promóciót a 3. pontban meghatározott időtartam alatt visszavonja, vagy a jelen tájékoztatóban foglalt feltételeket egyoldalúan kiegészítse, illetve módosítsa.