Elektronikus számla

Mi az e-számla?

Az elektronikus számla szolgáltatással papír alapú számla helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, a számla elkészültéről e-mailben és/vagy SMS-ben értesítünk.
 • Egyenértékű a papírszámlával. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a postai úton kiküldött papírszámla, hivatalos ügyek intézéséhez is felhasználhatóak.
 • Gyors és megbízható. A számlák a kiállításuk után rendelkezésre állnak, érkezésükről e-mailben és/vagy SMS-ben küldünk értesítést. A lementett vagy a Yettel fiókban elérhető elektronikus számlák bármikor visszakereshetőek 8 évre visszamenően.
 • Elektronikus szolgáltatás, így interneten keresztül bárhonnan hozzáférhetsz.
 • Környezetbarát megoldás, hiszen nem használunk fel papírt a számlák nyomtatásához, nem küldünk postai csekket sem. Ezáltal minden, elektronikus számla szolgáltatásunkat megrendelő előfizető hozzájárul környezetünk védelméhez.
 • Kényelmes számlabefizetés. Ha az elektronikus számlát választod, a csekkes postai sorbanállást is elkerülöd. Töltsd a megtakarított időt valami számodra fontosabbal, a befizetést pedig intézd az alábbi módok egyikével kényelmesen, időtakarékosan.


Kényelmes számlabefizetési módok:

 

E-számla

Válts Csoportos beszedési megbízásra

Csoportos beszedési megbízással a havi telefonszámlád összegét az általad megadott banki folyószámláról vonjuk le automatikusan a lejárat napján.
Kérjük, hogy személyes ügyintézés helyett a számlavezető bankod online felületén rendeld meg a csoportos beszedési megbízás szolgáltatást - ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb módja a szolgáltatás megrendelésének. További részletek


Az elektronikus számla szolgáltatás díjmentes, amelyet számlás és új generációs kártyás ügyfeleink is megrendelhetnek.

Választhatsz, hogy milyen módon szeretnéd megtekinteni az e-számládat:

 • Egyszerűsített eléréssel: Ha elkészült a számlád, akkor az általad válaszott módon (SMS-ben és/vagy e-mailben) értesítünk. Az üzenetben elküldjük Neked a linket, amelyre kattintva rögtön megjelenik az aktuális havi számlád - ezt akár azonnal be is fizetheted elektronikusan. Így az aktuális havi számlát Yettel belépés nélkül tekintheted meg 1 évig, illetve a Yettel fiók (belépés után) 8 évig. Mivel az egyszerűsített eléréshez nincs szükség belépésre, regisztrációra - ezért fordíts figyelmet arra, hogy az internetes hivatkozást tartalmazó értesítéshez ki férhet hozzá (pl. továbbküldés esetén)!
 • Yettel fiókba belépve: Ha elkészült a számlád, akkor az általad választott módon (SMS-ben és/vagy e-mailben) értesítünk. Az üzenetben elküldjük Neked a Yettel belépéshez szükséges linket. Bejelentkezés után az aktuális számládat megtekintheted, és akár azonnal be is fizetheted. Ezen az oldalon az összes korábbi elektronikus számládat is megtalálhatod.

Rendeld meg!

 • Yettel fiókban:
 1. Regisztrálj a Yettel online ügyfélszolgálati oldalunkon!
  Egyszeri SMS-kóddal belépve nem tudod megrendelni a szolgáltatást!
 2. Belépést követően a Saját fiókban a telefonszám kiválasztása után a Beállítások oldal Számlázással kapcsolatos beállítások részében válaszd az Elektronikus számlát.

Regisztráció / belépés

A sikeres megrendelésről minden esetben e-mailben vagy SMS-ben visszaigazolást küldünk. A szolgáltatás megrendelésével egyidőben a számlafizetési módod postai csekkről automatikusan banki átutalásra módosul. A sikeres megrendelést követően kizárólag elektronikus úton kapsz számlát, vagyis a továbbiakban sem papíralapú számlát, sem postai csekket nem állítunk ki a számodra.

Az elektronikus számla könyvelésével kapcsolatos bővebb információ a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán található.

Részletes igénybevételi feltételek
Elektronikus számlázással kapcsolatos gyakori kérdések


Értesítés a havi számláról

Az elektronikus számla szolgáltatás mellé aktiváljuk a díjmentes Számlaértesítő szolgáltatást, mellyel e-mailben és/vagy SMS-ben értesítést kapsz a számla kiállításakor és a fizetési határidő lejárta előtt 1 nappal.

Intézd ügyeidet egyszerűen a Yettel Alkalmazásban

 


 Okos ügyintézés

Yettel alkalmazás

Segítünk a gyors és egyszerű ügyintézésben - töltsd le a Yettel alkalmazást, hogy kihozd a maximumot a szolgáltatásainkból!

 

Ajándék logó

Ajándék 1 nap korlátlan net kártyásoknak

Korlátlan logó

További kedvezmények & meglepetések Prime tarifásoknak

Kedvezmény logó

20% kedvezmény Adat/Perc/Adat+Perc opciókra

AppStore

 

Google Play

 

További részletek az Általános Szerződési Feltételekben.