Karrier lehetőségek

Csatlakozz agilis pozícióink egyikébe, légy része a digitális engagement squadnak és formáld újra a Yettel appot!

Dolgozz a Yettelnél!

Új digitális pozíciók az agilis működés jegyében!

Szeretnél egy dinamikus, innovatív és jövőorientált csapat tagja lenni? Akkor nálunk a helyed! Csatlakozz a Yettel Digital Engagement Squad csapatához és legyél részese vállalatunk agilis jövőjének!

A Yettel most egyedülálló lehetőséget kínál az agilis működés iránt érdeklődőknek. Telekommunikációs vállalatként arra törekszünk, hogy gyorsan változó világunkban ügyfeleink technológiai partnerei legyünk. Az agilis működésre való átállás kulcsfontosságú számunkra, hiszen az iteratív módszertanok segítségével gyorsabban tudunk alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, csökkenteni tudjuk a termékfejlesztési időt és növelni az ügyfél-elégedettséget. Célunk, hogy hatékonyan és gyorsan tudjunk digitális, ügyfélcentrikus megoldásokat létrehozni. 

A Digital Engagement Squad csapatban az agilis működésre való átállásunkat támogató új módszertanok és megközelítések tesztelésére, bevezetésére és fejlesztésére kerül sor. A squad célja, hogy a Yettel alkalmazáson keresztül növelje az ügyfélinterakciók számát és az ügyfél-elégedettséget. 

Ha szenvedélyed az innováció, szereted a gyors tempót, és készen állsz arra, hogy egy nagyszerű csapat részese legyél, jelentkezz most! 


„A digitális terület számára már nem újdonság az agilis működés, így magától értetődő, hogy elsőként valósítunk meg egy cross-funkcionális, teljes felhatalmazással működő squadot. A Digital Engagement Squad fókuszában olyan, a klasszikus telkó szolgáltatóktól eltérő megoldások lesznek, amelyek az ügyfeleink számára izgalmas, napi szinten használt alkalmazássá emelik a Yettel appot. Célunk, hogy a Yettel app márka szinten meghatározó digitális termékké váljon.”

Varga-Hering Zsuzsanna
Digital Director

Varga-Hering Zsuzsanna


“Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor az ügyfélközpontúság valóban a vállalati kultúra legfőbb mozgatórugója; motivál Téged, hogy olyan digitális megoldások fejlesztésében vegyél részt, amelyek új mércét állítanak fel a szektorban; szeretnél része lenni egy olyan csapatnak, ahol az innovatív gondolkodás és a kreatív problémamegoldás a mindennapok része, izgatnak a kihívások, és képes vagy gyorsan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez és technológiai trendekhez!

Feltóti-Horváth Fruzsina
Digital Engagement Squad Lead

Feltoti-Horvath Fruzsina

Milyen pozíciók várnak rád az agilis csapatban? 

Junior Digital Solution Designer

Karrier

Junior Digital Solution Designerként szorosan a squad leaddel együttműködve a termékfejlesztési folyamat teljes egészére nagy hatással leszel. Az ajánlatok és customer journey-k kialakításától kezdve, a user story-k megírásán keresztül a usability tesztelésen és fejlesztésen át számos izgalmas és fontos téma tartozik majd hozzád, így ez a pozíció remek lehetőséget teremt a szakmai fejlődésre és az alapok megtanulásához. 

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

Digital Proposition Designer 

Karrier

Digital Proposition Designerként a feladatod olyan digitális szolgáltatások és megoldások kialakítása lesz, amelyek megfelelnek a legújabb trendeknek és meghaladják az ügyfeleink elvárásait. Ebben a pozícióban szorosan együtt kell majd működnöd nem csak a squad tagjaival, hanem egyéb társterületek szakértőivel is, hogy a felügyeleted alatt kampányokkal, hatékony digitális eszközökkel támogassuk az új, innovatív szolgáltatásaink bevezetését. 

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem

UX/UI Designer

Yettel karrier

Designerként megkerülhetetlen szereped lesz a digitális felhasználói élmény kialakításában. Olyan kollégát keresünk, aki tisztában van az aktuális mobilpiaci trendekkel és meglévő tapasztalatára támaszkodva képes intuitív, hatékony és vizuálisan kiemelkedő customer journey-k tervezésére. Számítunk rád a usability tesztek és a fejlesztési folyamat támogatásában is. 
 

 Törökbálint (heti 3 nap) 
Home Office (heti 2 nap)

Időtartam: határozatlan

Megnézem