Gyakornoki program

Jelentkezz hozzánk gyakornoknak, ha Te is részese szeretnél lenni a digitális transzformációnknak és a felsőfokú tanulmányaid mellett szeretnél valódi munkatapasztalatot is szerezni. Mi az 1 éves gyakornoki program alatt felkészítünk téged egy junior pozíció betöltésére.

Nálunk gyakornokként:

  • versenyképes, 2500Ft/órabért kapsz,
  • dedikált mentor támogat az 1 éves program során,
  • a csapat teljes értékű tagjaként kezelünk,
  • részt veszel velünk a csapatépítő programokon,
  • különböző softskill tréningeken is részt vehetsz,
  • az irodai napokon a gyümölcsök rád is várnak,
  • használhatod a konditermet, szaunát, sportpályát és szuper közösségekhez csatlakozhatsz.

Mit várunk tőled?

  • legalább 1 évig még aktív hallgatói jogviszonyod legyen
  • minimum heti 20 órát tudj dolgozni
  • legalább heti 2x tudsz az irodából dolgozni néhány órát (kedd-szerda-csütörtöki napok valamelyikén)

A rugalmas munkavégzést biztosítva, hétfőn és pénteken mindannyian otthonról dolgozunk. A többi napra pedig ott a természetközeli és innovatív Yettel Ház, mely Törökbálinton található. Budapest több helyszínéről biztosítunk céges buszjáratokat kollégáinknak, amivel gyorsan és átszállás nélkül jutnak be az irodaházba. A busz menetideje mindössze 20-35 perc (az indulási lokációtól függően). Sokszor a belvárosban is utazol ennyit, néha még ennél többet is! Nálunk ezt az időt a kollégáid társaságában töltheted a Yettel buszon.

Miért jó már az egyetem alatt nálunk dolgozni? 

Hogyan készülj és mire számíts, ha jelentkezel hozzánk?

Nem baj, ha a CV-ben még nem tudsz felsorolni korábbi munkahelyeket, hiszen tudjuk, hogy most kezdesz tapasztalatot gyűjteni. A jelentkezést követően lehetőséged lesz megmutatni a személyiségedet és képességeidet egy rögzített videó interjú során, ami után személyesen vagy online interjú keretében még jobban megismerhetjük egymást.

Gyakornoki lehetőségek a Yettelnél!


Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezési folyamat

Fedezd fel a Yettel nyújtotta lehetőségeket!

Ismerd meg juttatásainkat!

 Rugalmas munkavégzés

A rugalmas munkavégzést biztosítva, hétfőn és pénteken otthonról dolgozunk. A többi napra pedig ott a természetközeli és innovatív Yettel Ház, illetve nyáron a Garden office.

 Céges telefon

Gyakornokaink számára is biztosítunk céges előfizetést és okostelefont, valamint laptopot.

 Folyamatos fejlődés

A tanulásra és a személyes fejlődésre nagy hangsúlyt helyezünk; éves Learning Day rendezvényünket a kollégák fejlesztésére és inspirálására hoztuk létre. 

 Telkó ismeretek

A legújabb telekommunikációs és digitális iparági trendeket ismerheted meg nálunk. Aktuális kampányainkat és szolgáltatásainkat mindig házon belül mutatjuk meg először.  

 Céges programok

Grillezés a kertben, focikupa, kosárlabda csapat, futó kör, jóga és zumba órák. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk a legjobb közösségi élményekben lesz részed. 

 Kutyanap

A Yettel székháznál a kutyákra is gondolunk, minden csütörtökön magaddal hozhatod házi kedvencedet, mi pedig örömmel fogadjuk!

 Yettel székház

Törökbálinti központunk az ország egyik legkorszerűbb irodaháza, amely panoráma terasszal, kültéri sportpályával, konditeremmel és szaunával is vár téged

 Kerti iroda

Kerti irodánk minden kollégánk számára rendelkezésre áll. Legyen szó kávézásról, mentorálásról vagy hivatalos megbeszélésről, a Yettel Garden Office-ban tökéletes helyszínre találtok. 

Gyakornoki lehetőségek a Yettelnél!


 

Gyere busszal a törökbálinti irodaházba!

Budapest több helyszínéről biztosítunk céges buszjáratokat kollégáinknak, amivel gyorsan és átszállás nélkül jutnak be az irodaházba. A busz menetideje mindössze 20-35 perc (az indulási lokációtól függően). Sokszor a belvárosban is utazol ennyit, néha még ennél többet is! Nálunk ezt az időt a kollégáid társaságában töltheted a Yettel buszon.

Yettel busz térkép

busz


Elérhetőség, kapcsolat

 2045 Törökbálint Pannon út 1. 

 recruitmentteam@yettel.hu Ismerd meg a többi területet is! További karrierlehetőségek a Yettelnél

 

Karrier lehetőségek az agilis csapatban

Légy része a digitális engagement squadnak és
formáld újra a Yettel appot!
 

Megnézem

Dolgozz a Yettelnél!