székház

székház

Irodaházunk átadásakor Közép-Európa egyik legnagyobb környezettudatos beruházásának számított, de még napjainkban is egyike a legmodernebb és leginkább környezetbarát vállalati székhelyeknek Magyarországon. Mindössze 10 percre Budapest határától, mégis közel a természethez. 

IT, analitikai, marketing vagy logisztikai területen van tapasztalatod? Esetleg ügyfélszolgálatosként vagy kontrollerként dolgozol? Gyere és nézd meg mire lennél képes a Yettel csapatával! 

Aktuális nyitott pozíciók

Miért szeretek itt dolgozni?

“Digitális területen dolgozva nagy hangsúlyt kell fektetni a szakmai fejlődésre, újdonságok monitorozására, tesztelésére. A Yettelnél erre megvan a lehetőség, folyamatosan keressük az új digitális lehetőségeket, amiket letesztelünk és az eredmények mentén fejlesztjük a kampányokat és ezáltal a szakmai tudásunkat.“

Kata (Digital Media)

„Sok év után még mindig nem tudom megszokni azt az izgalmas kettősséget, amit a munkahelyemre tartva érzek: odafelé mintha a legbékésebb vidéki kiránduláson lennék, dombokat, mezőket, fákat látok, majd megérkezem egy fantasztikus, modern, kicsit futurisztikus épületbe, ahol azonnal egy nemzetközi szakmai munkakörnyezetben találom magam, ahol több nyelven, többféle kultúrából érkezett magasan képzett és felkészült kollégákkal van lehetőségem együtt dolgozni. Ezt egyszerűen nem lehet megunni!”

Noémi (Project Management)

“Lehetőségem van kreatív és újító megoldásokat keresni már meglévő problémákra. Szeretem, hogy jó szakemberekkel egy támogató közegben dolgozom. Egyszerre van nagyfokú szabadságom és felelősségem a feladataim elvégzésében.”

Balázs (Business Controlling)

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezési folyamat

Fedezd fel a Yettel nyújtotta lehetőségeket!

Ismerd meg juttatásainkat!

 Rugalmas munkavégzés

A rugalmas munkavégzést biztosítva, hétfőn és pénteken otthonról dolgozunk. A többi napra pedig ott a természetközeli és innovatív Yettel Ház, illetve nyáron a Garden office.

 Jóléti támogatások

A székházban dolgozó kollégáink számára kollektív élet, baleset-és egészségbiztosítást, illetve további jóléti kedvezményeket biztosítunk. Egészségbiztosításodba akár családtagjaidat is bevonhatod! 

 Folyamatos fejlődés

A tanulásra és a személyes fejlődésre nagy hangsúlyt helyezünk; éves Learning Day rendezvényünket a kollégák fejlesztésére és inspirálására hoztuk létre. 

 Telkó ismeretek

A legújabb telekommunikációs és digitális iparági trendeket ismerheted meg nálunk. Aktuális kampányainkat és szolgáltatásainkat mindig házon belül mutatjuk meg először.  

 Céges telefon

Minden kollégánk választhat magának okostelefont egy bizonyos összeghatárig, ami mellé korlátlan internetet és céges flottát biztosítunk. Családi tarifa csomagunkba rokonaidat is bevonhatod!

 Cafeteria

Havi fizetésed mellé teljesítmény alapú bónuszt és SZÉP-kártya lehetőségeket adunk. 2023-tól pedig akár autómegosztásra is használható a cafeteria keret! 

 Yettel székház

Törökbálinti központunk az ország egyik legkorszerűbb irodaháza, amely panoráma terasszal, kültéri sportpályával, konditeremmel és szaunával is vár téged

 Kerti iroda

Kerti irodánk minden kollégánk számára rendelkezésre áll. Legyen szó kávézásról, mentorálásról vagy hivatalos megbeszélésről, a Yettel Garden Office-ban tökéletes helyszínre találtok. 

 Kutyanap

A Yettel székháznál a kutyákra is gondolunk, minden csütörtökön magaddal hozhatod házi kedvencedet, mi pedig örömmel fogadjuk!

 Céges programok

Grillezés a kertben, focikupa, családi nap, forralt bor és közös jégkorizás a csapattal. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk a legjobb közösségi élményekben lesz részed.  

 Employee assistance program

Számíthatsz Ránk! programunk keretében kollégáink szakemberektől kérhetnek segítséget jogi, egészségügyi, pénzügyi, lelki vagy akár magánéleti kihívások esetében.

Karrierlehetőségek a Yettelnél!


 

Gyere busszal a törökbálinti irodaházba!

Budapest több helyszínéről biztosítunk céges buszjáratokat kollégáinknak, amivel gyorsan és átszállás nélkül jutnak be az irodaházba. A busz menetideje mindössze 20-35 perc (az indulási lokációtól függően). Sokszor a belvárosban is utazol ennyit, néha még ennél többet is! Nálunk ezt az időt a kollégáid társaságában töltheted a Yettel buszon.

Yettel busz térkép

busz


Elérhetőség, kapcsolat

 2045 Törökbálint Pannon út 1. 

 recruitmentteam@yettel.hu Ismerd meg a többi területet is! További karrierlehetőségek a Yettelnél

 

Karrier lehetőségek az agilis csapatban

Légy része a digitális engagement squadnak és
formáld újra a Yettel appot!
 

Megnézem

Dolgozz a Yettelnél!