Válassz hozzád illő tarifacsomagot!
 

 

Számlás tarifák

 

Számlás csomagok


Prime tarifák

Prime tarifák hűség nélkül

Korlátlan mobilnet tarifák

Yettel Mini és Track tarifa

Válaszd a gyerekórához a Yettel Mini tarifát, vagy nyomkövetőhöz a Yettel Track tarifát, hogy mindig biztonságban tudd szeretteidet!

Digitális Jólét tarifacsomag

Alacsony havidíjú tarifa, ha most kezded a mobilnetezést.

 

 

Feltöltőkártyás tarifák

 

Feltöltőkártyás csomagok


Yettel Kártyás tarifa

Válassz kártyás tarifát kiegészítő mobilnettel és extra lebeszélhetőséggel.

 

Mobil internet csomagok

 

Internet csomagok


Otthoni internet

Élvezd otthonod kényelméből az otthoni internet csomagok által nyújtott stabil és megbízható internetezés élményét.

Netezz bárhonnan: OtthonNet Bárhol Mód szolgáltatásunkkal magaddal viheted belföldön, 30 naponta 10 napra, külön díj nélkül

Egyszerű beszerelés: Otthoni internet szolgáltatásaidat szakértő segítsége nélkül, egyszerűen be tudod üzemelni saját magad is

Hordozható internet

Yettel hordozható internet csomagok, akár havi 250 GB-tal.

Hordozható internet a nyaralóba

Yettel Holiday fizess csak azért a napért, amikor tényleg használod!

Feltöltőkártyás mobilinternet

Yettel Net Praktikum, ha csak ritkán internetezel.

Digitális Jólét 3 GB adattarifa

Mobilinternet előfizetés kedvező havidíjjal.

Yettel SZIP Mobil tarifa

Mobilinternet előfizetés meghatározott jogosultaknak

Prime csoport

Alkossatok Prime csoportot az akár 15% havidíjkedvezményért!

Vonjátok össze tarifáitokat, két, azonos ügyfélszámon lévő Yettel Prime tarifával már Prime csoport lehettek, egymással korlátlanul beszélhettek és 10% havidíjkedvezményt kaptok! Még több Yettel Prime tarifával még nagyobb a havidíjkedvezmény és további előfizetések is bevonhatók a csoportba.

Spórolj időt és kösd meg online!

A folyamatos elérhetőség és az azonnali tájékozódás kulcsfontosságú szerepet tölt be mindannyiunk életében. Napjainkban a magánélet, a tanulás és a munka szempontjából egyaránt gyors kommunikációs csatornákra van szükségünk, nem véletlen, hogy állandóan frissítjük a Yettel tarifakínálatát.

Tarifacsomagjaink széleskörű palettája mindenkinek megadja a lehetőséget arra, hogy személyre szabottan kiválaszthassa a saját életviteléhez leginkább alkalmas ajánlatot. A csomagok átláthatóak, a legtöbb fogyasztói igényre reagálnak és kedvező ár-érték arányban érhetők el.

Itt az idő, hogy megismerd a teljes kínálatot, ezért most lépésről lépésre megmutatjuk:

 • a számlás-, feltöltőkártyás- és mobilinternet-csomagok választékát,
 • a különböző tarifák legkiemelkedőbb ajánlatait,
 • hogy kinek és melyiket javasoljuk,

de sok más fontos részletre is kitérünk. Felkészültél? Tarts velünk!

Válaszd a Yettel Prime számlás csomagjait!

A megújult Yettel Prime számlás csomagok kínálatunk legnépszerűbb ajánlatai, mert számos kedvező extra szolgáltatással is együtt járnak. Ha Yettel Prime tarifás előfizető vagy, nagyobb készülékkínálatot, több kedvezményes lehetőséget és exkluzívabb ügyfélkiszolgálást biztosítunk neked, ami mellett még olyan extrákban is részesülhetsz, mint a(z):

 • 0 Ft-os mobilvásárlás,
 • Prime csoport havidíjkedvezmény,
 • 10%-os tartozékkedvezmény,
 • Prime szülinapi meglepetés,
 • akciós HBO Max előfizetés.

A különleges ajánlatok sora azonban még itt sem ér véget, ugyanis megújult Yettel Prime előfizetőként több készülékszolgáltatás is elérhető. Ilyen például az árbeszámítással történő telefoncsere, a kötbérmentes, 30 napos cseregarancia, illetve a díjmentes szervizfutár, aminek köszönhetően ki sem kell mozdulnod otthonról, hogyha az okosteledonod meghibásodik.

Kihagyhatatlan lehetőségre vágysz? Itt vannak a mgújult Yettel Prime tarifacsomagok

A Yettel Prime előfizetések között több korlátlan percdíjas ajánlat is létezik, amiknek értékét a csomagba tartozó adatmennyiség és a további perc- és SMS-díj befolyásolja. Amíg a Yettel Prime Extra és a Yettel Prime Max mellé a mobilnet is korlátlan, addig a Yettel Start Net és a Yettel Prime Simple csomagokhoz 10 GB adat jár. Ezért a választáskor értelemszerűen a személyes igényeknek megfelelő csomag mellett érdemes dönteni. 

A Yettel Prime Extra és a Yettel Prime Max előfizetések ebben az esetben is jó alternatívák, de kizárólag akkor, ha sokat telefonálsz. Ha a “szökőévente egyszer felhívom a nagyiékat” típus vagy, elég a Yettel Prime Plus mellett döntened, aminek előfizetésével még így is 300 szabad perc áll rendelkezésedre.

Magadra ismertél? Akkor itt nézelődj tovább!

Tarifacsomagok korlátlan mobilinternettel

Mindent az interneten keresztül intézel? Streaming szolgáltatókon keresztül hallgatsz zenét, az autóban netes navigációt használsz, a hívásokat is a social media platformjaidon keresztül indítod és még a csekkeket is online fizeted be? Neked egyértelműen korlátlan mobilnetes tarifacsomagra van szükséged!

A Yettel Prime Plus+ és a Yettel Prime Max+ előfizetések ebben az esetben is jó alternatívák, de kizárólag akkor, ha sokat telefonálsz. Ha a “szökőévente egyszer felhívom a nagyiékat” típus vagy, elég a Yettel Prime+ mellett döntened, aminek előfizetésével még így is 250 szabad perc áll rendelkezésedre.

Alkoss Prime csoportot az akár 15% havidíjkedvezményért!

A megújult Yettel Prime tarifacsomag hatalmas előnye, hogy további exkluzív ajánlatban részesülsz, például extra havidíjkedvezményért Prime csoporttag lehetsz! Hogyan? Minimum kettő, azonos ügyfélszámon lévő, aktív hűségidős Prime tarifa összekapcsolásával.

A csoport létrehozásának előnye, hogy a tagjaiként, egymás között akár korlátlanul beszélhettek és minimum két Yettel Prime tarifa esetén 10% havidíjkedvezményt kaptok, 3 vagy több Yettel Prime típusú tarifával pedig 15% havidíjkedvezmény kapható. A csoport 9 előfizetés bevonásáig bővíthető.

Spórolj időt, és kösd meg online most!

Jó, ha tudod – a Prime+ előfizetések e-Komfort csomaggal vehetők igénybe

A Yettel Prime tarifacsomagok egytől egyig E-Komfort csomaggal vehetők igénybe, aminek részletei az előfizetői szerződésekben is megtalálhatók. Az E-Komfort csomag része, hogy kizárólag E-számlát igényelhetsz a szolgáltatások mellé, amit elektronikusan kell befizetned:

 • Yettel online ügyfélszolgálaton vagy ATM-automatán keresztül,
 • Yettel alkalmazásban,
 • csoportos beszedési megbízással,
 • vagy banki átutalással.

Tegyünk közösen egy újabb lépést a tudatos holnap felé!

Feltöltőkártyás ajánlatok a Yettelnél

Amennyiben szereted kordában tartani, pontosan lekövetni és minimalizálni kiadásaidat – vagy kisebb gyermekeidnek keresek egy megfelelő csomagot - , neked a Feltöltőkártyás ajánlatok között célszerű szétnézned. 
Ha sok adatra lenne szükséged, válaszd a 10 GB 5 napos mobilnet extra kiegészítő szolgáltatásunkat, ahol 10 GB adatot és 6000 Ft lebeszélhetőséget kapsz 5 napra.

Feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatások:

Számlás előfizetés vagy feltöltőkártya? Mérlegelj!

A legtöbb tapasztalat azt mutatja, hogy a feltöltőkártyás csomagok mellé gyakori a kiegészítő szolgáltatások igénylése. Amint azon kapod magad, hogy a kártyás csomagodhoz Te is rendszeresen vásárolsz extra keretet, vesd össze az így keletkező kiadást egy számlás előfizetés havidíjával! Közel sem biztos, hogy utólag nagy lesz köztük a differencia. Ráadásul Yettel előfizetőként sokkal több kedvezmény vár Rád, ezért különösen érdemes időről időre mérlegelni, hogy továbbra is feltöltőkártyás maradsz-e.

Ismerd meg a Yettel otthoni, hordozható és mobilinternet ajánlatait!

A Yettel mobilinternet ajánlatainak otthoni és hordozható kínálata is rendkívül sokszínű. Fontos hogy az otthonra szóló netes csomagtípusok lakóhelytől függően érhetők el  (ez befolyásolja a csomag árát is), ezért mindig ellenőrizd, hogy a te címeden egyáltalán melyik jöhet szóba!

Mutatjuk az OtthonNet tarifacsomagok közötti különbségeket

OtthonNet
OtthonNet Basic
Adatforgalom belföldön

korlátlan

korlátlan

Router

5G-képes router bérlet

4G-képes router bérlet

Beüzemelés

Gyors és egyszerű

Gyors és egyszerű

Az OtthonNet Pro és az OtthonNet internetes csomagok Yettel TV-szolgáltatással is választhatók, amiért az első 3 hónapban nem kell havidíjat fizetned, valamint ha mégsem lennél elégedett a szolgáltatással, kötbérmentesen visszahozhatod 90 napon belül. Egy ilyen ajánlatot az egész család imádni fog – a részleteket itt éred el! 

Mindig úton vagy? Itt vannak a Yettel hordozható internettarifái!

A Yettel hordozható internet-tarifacsomagok lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor netközelben legyél. Az ajánlatok a Prime+ tarifákhoz hasonlóan e-Komfort csomaggal vehetők igénybe, hűségidő nélkül. Amennyiben további adatkeretre van szükséged, csomagodhoz bármikor vásárolhatsz egyszeri vagy megújuló, havidíjas kiegészítő mobilnetet. 

Yettel hordozható internet 30 GB
Yettel hordozható internet 80 GB
Yettel hordozható internet 250 GB
Nappali mobilnet

30 GB

80 GB

250 GB

Éjszakai mobilnet

30 GB

80 GB

250 GB

Le- és feltöltési sebesség

akár 300/60 Mbit/s

akár 300/60 Mbit/s

akár 300/60 Mbit/s

EU roaming

17,5 GB

25,2 GB

29,2 GB

Havidíj

5990 Ft/hó

8590 Ft/hó

9990 Ft/hó

Tudtad? A hordozható internetcsomagokat 0 Ft-os kezdőrészlettel + WiFi-routerrel, de tablettel is igényelheted.

Yettel Holiday – a nyaralásod is bebiztosítjuk

Digitális nomádok figyelem: megérkezett a Yettel Holiday hordozható internetcsomag! De mi a pláne ebben az ajánlatban? Az, hogy a WiFi-det bárhová magaddal viheted, de a tarifa csekély havidíja mellett (1000 forint) semmit nem kell előre kifizetned. A fizetés ugyanis rendhagyó módon - naptári naponként - történik, aminek ára 490 Ft/nap. Ez az összeg  azonban mindig csak akkor kezd el pörögni, amikor használni kezded a rendelkezésre álló 100 gigás adatmennyiséget.

A tarifacsomag igénybe vételének egyetlen feltétele van, mégpedig hogy a Yettel lakossági ügyfele legyél és új előfizetést köss velünk. Vajon idén már Te is a Holiday hordozható internettel mész nyaralni?

Ha csak nagyon ritkán netezel, akkor Yettel Net Praktikum

A Yettel hordozható internetcsomagjai között minden igényre találsz egy lehetőséget válaszként, ezért a kínálatból feltöltőkártyás internetet is vásárolhatsz. A Net Praktikum pozitívuma, hogy semmilyen kötöttséggel nem jár: sem hűségszerződéssel, sem számlákkal nem kell bajlódnod. Viszont ezt az ajánlatot tényleg csak abban az esetben ajánljuk, hogyha nagyon-nagyon ritkán - csak a leglényegesebb teendőid intézése - miatt van szükséged állandó netes elérhetőségre. A Net Praktikum mobilnet 5,78 Ft/MB-os belföldi forgalmi díjjal jár.

Speciális ajánlatok: Digitális Jólét és SZIP Mobil tarifacsomag

A Digitális Jólét 3 GB és a SZIP (= Szupergyors Internet Program) mobilos tarifacsomag két nagyon speciális és kedvezményes ajánlat az arra jogosult ügyfeleink számára. Mindkét program egy jótékonysági kezdeményezés, ami új kapukat nyithat meg az arra érdemesek számára:

 • A Digitális Jólét tarifa Magyarország digitális fejlődését szolgálja. 3 820 forintos havidíjáron 3GB netet ad, amit egy jogosult kizárólag egy telefonszámhoz tud igényelni.
 • A SZIP Mobil tarifa egy modern, prémium minőségű, nagysebességű, vezeték nélküli internetszolgáltatás, ami szintén jutányos áron érhető el. Az ajánlatot 24 hónapos hűségidővel és a magyar kormány és a Yettel feltételeinek megfelelve vehető igénybe, 8 990 forintos havidíj fejében.

A SZIP-re való jogosultságodat itt tudod ellenőrizni. 

Megkönnyítjük a választást – keress minket!

Ahány igény, annyi tarifacsomag – nem csodáljuk, hogyha első olvasásra még rengeteg kérdés felmerült benned. Szerencsére több módon, az 1220-as vonalon és VideoChaten is könnyedén elérsz minket, ahol ügyfélszolgálatos kollégáink tippekkel, tanácsokkal ellátva segítenek kiválasztani a hozzád legjobban illő lehetőséget.
 

Kapcsolódó tartalmak