var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Válassz hozzád illő tarifacsomagot!
 

 

Számlás tarifák

 

Számlás csomagok


Prime tarifák

Prime tarifák hűség nélkül

Korlátlan mobilnet tarifák

Yettel Mini és Track tarifa

Válaszd a gyerekórához a Yettel Mini tarifát, vagy nyomkövetőhöz a Yettel Track tarifát, hogy mindig biztonságban tudd szeretteidet!

Digitális Jólét tarifacsomag

Alacsony havidíjú tarifa, ha most kezded a mobilnetezést.

 

 

Feltöltőkártyás tarifák

 

Feltöltőkártyás csomagok


Yettel Kártyás tarifa

Válassz Kártyás tarifát:

 • 2in1 csomagban, vagy
 • havi megújuló nettel.

 

Mobil internet csomagok

 

Mobilinternet csomagok


Otthoni internet

Vezeték nélküli, korlátlan otthoni internet akár 150 Mbit/sec internet hozzáférés

Hordozható internet

Yettel hordozható internet csomagok, akár havi 250 GB-tal.

Hordozható internet a nyaralóba

Yettel Holiday fizess csak azért a napért, amikor tényleg használod!

Feltöltőkártyás mobilinternet

Yettel Net Praktikum, ha csak ritkán internetezel.

Digitális Jólét 3 GB adattarifa

Mobilinternet előfizetés kedvező havidíjjal.

Yettel SZIP Mobil tarifa

Mobilinternet előfizetés meghatározott jogosultaknak

Prime csoport

Alkossatok Prime csoportot az akár 15% havidíjkedvezményért!

Vonjátok össze tarifáitokat, két, azonos ügyfélszámon lévő Prime tarifával már Prime csoport lehettek, egymással korlátlanul beszélhettek és 10% havidíjkedvezményt kaptok! Még több Prime tarifával még nagyobb a havidíjkedvezmény és további előfizetések is bevonhatók a csoportba. 
 

Spórolj időt és kösd meg online!

A folyamatos elérhetőség és az azonnali tájékozódás kulcsfontosságú szerepet tölt be mindannyiunk életében. Napjainkban a magánélet, a tanulás és a munka szempontjából egyaránt gyors kommunikációs csatornákra van szükségünk, nem véletlen, hogy állandóan frissítjük a Yettel tarifakínálatát.

Tarifacsomagjaink széleskörű palettája mindenkinek megadja a lehetőséget arra, hogy személyre szabottan kiválaszthassa a saját életviteléhez leginkább alkalmas ajánlatot. A csomagok átláthatóak, a legtöbb fogyasztói igényre reagálnak és kedvező ár-érték arányban érhetők el.

Itt az idő, hogy megismerd a teljes kínálatot, ezért most lépésről lépésre megmutatjuk:

 • a számlás-, feltöltőkártyás- és mobilinternet-csomagok választékát,
 • a különböző tarifák legkiemelkedőbb ajánlatait,
 • hogy kinek és melyiket javasoljuk,

de sok más fontos részletre is kitérünk. Felkészültél? Tarts velünk!

Válaszd a Yettel Prime+ számlás csomagjait!

A Yettel Prime+ számlás csomagok kínálatunk legnépszerűbb ajánlatai, mert számos kedvező extra szolgáltatással is együtt járnak. Ha Prime tarifás előfizető vagy, nagyobb készülékkínálatot, több kedvezményes lehetőséget és exkluzívabb ügyfélkiszolgálást biztosítunk neked, ami mellett még olyan extrákban is részesülhetsz, mint a(z):

 • 0 Ft-os mobilvásárlás,
 • Prime csoport havidíjkedvezmény,
 • 10%-os tartozékkedvezmény,
 • Prime szülinapi meglepetés,
 • akciós HBO Max előfizetés.

A különleges ajánlatok sora azonban még itt sem ér véget, ugyanis Prime+ előfizetőként több készülékszolgáltatás is elérhető. Ilyen például az árbeszámítással történő telefoncsere, a kötbérmentes, 30 napos cseregarancia, illetve a díjmentes szervizfutár, aminek köszönhetően ki sem kell mozdulnod otthonról, hogyha az okosteledonod meghibásodik.

Kihagyhatatlan lehetőségre vágysz? Itt vannak a legjobb Prime+ tarifacsomagok

Korlátlan percdíjas és mobilnetes ajánlatok

A Yettel Prime+ előfizetések között több korlátlan percdíjas ajánlat is létezik, amiknek értékét a csomagba tartozó adatmennyiség és a további perc- és SMS-díj befolyásolja. Amíg a Yettel Prime Plus+ és a Yettel Prime Max+ mellé a mobilnet is korlátlan, addig a Yettel S Talk+ és a Yettel M Talk+ csomagokhoz már csak 5 GB és 25 GB net jár. Ezért a választáskor értelemszerűen a személyes igényeknek megfelelő csomag mellett érdemes dönteni. 

Ezeket az ajánlatokat elsősorban azoknak az ügyfeleinknek találtuk ki, akik még mindig a hagyományos telefonhívásokat részesítik előnyben a folyamatos pötyögéssel szemben. A korlátlan percdíjas + korlátlan mobilnetes lehetőségek viszont azoknak érik meg igazán, akiknek fontos, hogy folyamatosan elérhetők legyenek az ügyfeleik, vendégeik számára – üzletemberek, szépségipari szakemberek, futárok előnyben!

Magadra ismertél? Akkor itt nézelődj tovább!

Tarifacsomagok korlátlan mobilinternettel

Mindent az interneten keresztül intézel? Streaming szolgáltatókon keresztül hallgatsz zenét, az autóban netes navigációt használsz, a hívásokat is a social media platformjaidon keresztül indítod és még a csekkeket is online fizeted be? Neked egyértelműen korlátlan mobilnetes tarifacsomagra van szükséged!

A Yettel Prime Plus+ és a Yettel Prime Max+ előfizetések ebben az esetben is jó alternatívák, de kizárólag akkor, ha sokat telefonálsz. Ha a “szökőévente egyszer felhívom a nagyiékat” típus vagy, elég a Yettel Prime+ mellett döntened, aminek előfizetésével még így is 250 szabad perc áll rendelkezésedre.

Kedvező YES! tarifacsomagok 26 éven aluliaknak

A világ nem csak a 20 éveseké, de a YES! tarifacsomagok biztosan! Szerettünk volna kedvezni a fiatal, 26 év alatti ügyfeleinknek, ezért létrehoztunk két kiegészítő ajánlatot, amik ár-érték arányban nagyon kedvezőek:

 • a Yettel S Net+ YES! tarifához 50 GB mobilnetet + 50 perc beszédet,
 • a Yettel Prime+ YES! csomaghoz korlátlan mobilnetet + 250 perc beszédet biztosítunk. 

Mivel az előfizetés korhatárhoz kötött, ezért a tarifacsomagot 26 éves korig, évről évre újra aktiválni kell, viszont diákigazolványra nincs szükség. Ha még nem rendelkezel állandó keresettel - egyetemre jársz, diákmunkát végzel -, a YES! csomagok egyenesen Téged szólítanak!

Alkoss Prime csoportot az akár 15% havidíjkedvezményért!

A Prime+ tarifacsomag hatalmas előnye, hogy további exkluzív ajánlatban részesülsz, például extra havidíjkedvezményért Prime csoporttag lehetsz! Hogyan? Minimum kettő, azonos ügyfélszámon lévő, aktív hűségidős Prime+ tarifa összekapcsolásával.

A csoport létrehozásának előnye, hogy a tagjaiként, egymás között akár korlátlanul beszélhettek és minimum két Prime+ tarifa esetén 10% havidíjkedvezményt kaptok, 3 vagy több Prime+ típusú tarifával pedig 15% havidíjkedvezmény kapható. A csoport 9 előfizetés bevonásáig bővíthető.

Spórolj időt, és kösd meg online most!

Jó, ha tudod – a Prime+ előfizetések e-Komfort csomaggal vehetők igénybe

A Prime+ tarifacsomagok egytől egyig E-Komfort csomaggal vehetők igénybe, aminek részletei az előfizetői szerződésekben is megtalálhatók. Az E-Komfort csomag része, hogy kizárólag E-számlát igényelhetsz a szolgáltatások mellé, amit elektronikusan kell befizetned:

 • Yettel online ügyfélszolgálaton vagy ATM-automatán keresztül,
 • Yettel alkalmazásban,
 • csoportos beszedési megbízással,
 • vagy banki átutalással.

Tegyünk közösen egy újabb lépést a tudatos holnap felé!

Feltöltőkártyás ajánlatok a Yettelnél

Amennyiben szereted kordában tartani, pontosan lekövetni és minimalizálni a kiadásaidat - vagy kisebb gyermekeidnek keresel egy megfelelő csomagot -, neked a feltöltőkártyás ajánlatok között célszerű szétnézned. Havidíjuk igencsak csekély (még a legnagyobb csomag értéke sem haladja meg az 3300 Ft-ot), de ezzel egyetemben a hozzájuk tartozó szolgáltatások is minimálisak. 

Jelenleg a 2in1 Net csomaghoz tartozik a legnagyobb adatkeret és percdíj: 5 GB mobilnet + 25 perc beszéd. Azonban bármelyik feltöltőkártyás lehetőség mellett is döntesz, mindig tudsz extra perc- és adatszolgáltatást vásárolni.

Feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatások:

Számlás előfizetés vagy feltöltőkártya? Mérlegelj!

A legtöbb tapasztalat azt mutatja, hogy a feltöltőkártyás csomagok mellé gyakori a kiegészítő szolgáltatások igénylése. Amint azon kapod magad, hogy a kártyás csomagodhoz Te is rendszeresen vásárolsz extra keretet, vesd össze az így keletkező kiadást egy számlás előfizetés havidíjával! Közel sem biztos, hogy utólag nagy lesz köztük a differencia. Ráadásul Yettel előfizetőként sokkal több kedvezmény vár Rád, ezért különösen érdemes időről időre mérlegelni, hogy továbbra is feltöltőkártyás maradsz-e.

Ismerd meg a Yettel otthoni, hordozható és mobilinternet ajánlatait!

A Yettel mobilinternet ajánlatainak otthoni és hordozható kínálata is rendkívül sokszínű. Fontos hogy az otthonra szóló netes csomagtípusok lakóhelytől függően érhetők el  (ez befolyásolja a csomag árát is), ezért mindig ellenőrizd, hogy a te régiódban egyáltalán melyik jöhet szóba!

Mutatjuk az OtthonNet tarifacsomagok közötti különbségeket

OtthonNet Pro
OtthonNet
OtthonNet Basic
Adatkeret

korlátlan

korlátlan

korlátlan

Letöltési sebesség

akár 1000 Mbit/s

akár 150 Mbit/s

akár 50 Mbit/s

Mobilhálózat típusa

5G

4G

4G

Az OtthonNet Pro és az OtthonNet internetes csomagok Yettel TV-szolgáltatással is választhatók, amiket három hónapig díjmentesen tesztelhetsz. Egy ilyen ajánlatot az egész család imádni fog – a részleteket itt éred el! 

Mindig úton vagy? Itt vannak a Yettel hordozható internettarifái!

A Yettel hordozható internet-tarifacsomagok lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor netközelben legyél. Az ajánlatok a Prime+ tarifákhoz hasonlóan e-Komfort csomaggal vehetők igénybe, hűségidő nélkül. Amennyiben további adatkeretre van szükséged, csomagodhoz bármikor vásárolhatsz egyszeri vagy megújuló, havidíjas kiegészítő mobilnetet. 

Yettel hordozható internet 30 GB
Yettel hordozható internet 80 GB
Yettel hordozható internet 250 GB
Nappali mobilnet

30 GB

80 GB

250 GB

Éjszakai mobilnet

30 GB

80 GB

250 GB

Le- és feltöltési sebesség

akár 300/60 Mbit/s

akár 300/60 Mbit/s

akár 300/60 Mbit/s

EU roaming

17,5 GB

25,2 GB

29,2 GB

Havidíj

5990 Ft/hó

8590 Ft/hó

9990 Ft/hó

Tudtad? A hordozható internetcsomagokat 0 Ft-os kezdőrészlettel + WiFi-routerrel, de tablettel is igényelheted.

Yettel Holiday – a nyaralásod is bebiztosítjuk

Digitális nomádok figyelem: megérkezett a Yettel Holiday hordozható internetcsomag! De mi a pláne ebben az ajánlatban? Az, hogy a WiFi-det bárhová magaddal viheted, de a tarifa csekély havidíja mellett (1000 forint) semmit nem kell előre kifizetned. A fizetés ugyanis rendhagyó módon - naptári naponként - történik, aminek ára 490 Ft/nap. Ez az összeg  azonban mindig csak akkor kezd el pörögni, amikor használni kezded a rendelkezésre álló 100 gigás adatmennyiséget.

A tarifacsomag igénybe vételének egyetlen feltétele van, mégpedig hogy a Yettel lakossági ügyfele legyél és új előfizetést köss velünk. Vajon idén már Te is a Holiday hordozható internettel mész nyaralni?

Ha csak nagyon ritkán netezel, akkor Yettel Net Praktikum

A Yettel hordozható internetcsomagjai között minden igényre találsz egy lehetőséget válaszként, ezért a kínálatból feltöltőkártyás internetet is vásárolhatsz. A Net Praktikum pozitívuma, hogy semmilyen kötöttséggel nem jár: sem hűségszerződéssel, sem számlákkal nem kell bajlódnod. Viszont ezt az ajánlatot tényleg csak abban az esetben ajánljuk, hogyha nagyon-nagyon ritkán - csak a leglényegesebb teendőid intézése - miatt van szükséged állandó netes elérhetőségre. A Net Praktikum mobilnet 5,78 Ft/MB-os belföldi forgalmi díjjal jár.

Speciális ajánlatok: Digitális Jólét és SZIP Mobil tarifacsomag

A Digitális Jólét 3 GB és a SZIP (= Szupergyors Internet Program) mobilos tarifacsomag két nagyon speciális és kedvezményes ajánlat az arra jogosult ügyfeleink számára. Mindkét program egy jótékonysági kezdeményezés, ami új kapukat nyithat meg az arra érdemesek számára:

 • A Digitális Jólét tarifa Magyarország digitális fejlődését szolgálja. 3 820 forintos havidíjáron 3GB netet ad, amit egy jogosult kizárólag egy telefonszámhoz tud igényelni.
 • A SZIP Mobil tarifa egy modern, prémium minőségű, nagysebességű, vezeték nélküli internetszolgáltatás, ami szintén jutányos áron érhető el. Az ajánlatot 24 hónapos hűségidővel és a magyar kormány és a Yettel feltételeinek megfelelve vehető igénybe, 8 990 forintos havidíj fejében.

A SZIP-re való jogosultságodat itt tudod ellenőrizni. 

Megkönnyítjük a választást – keress minket!

Ahány igény, annyi tarifacsomag – nem csodáljuk, hogyha első olvasásra még rengeteg kérdés felmerült benned. Szerencsére több módon, az 1220-as vonalon és VideoChaten is könnyedén elérsz minket, ahol ügyfélszolgálatos kollégáink tippekkel, tanácsokkal ellátva segítenek kiválasztani a hozzád legjobban illő lehetőséget.
 

Kapcsolódó tartalmak