Okos autózás

0 találat a szűrt feltételek szerint

Okos autózás


Okosítsd fel céged flottáját, vagy magán gépjárműved a Yettel Drivey-val, hogy tudatosabban közlekedhess! Flottakövetés, autós GPS nyomkövető, diagnosztika és wifi az autóba: ez mind  elérhető áron a Yetteltől egy apró, egyszerűen csatlakoztatható eszközzel, melyet okostelefonod segítségével tudsz használni. 

A Drivey szinten minden, az elmúlt 20 évben gyártott gépkocsival kompatibilis, a jármű diagnosztikai rendszeréhez csatlakoztatva végre könnyedén leolvashatod mi is áll a hibaüzenetek mögött valójában. A Drivey készülék az autód diagnosztikai rendszernek segítségével bizonyos hibajelzéseket a telefonodra is továbbítani tud, így bármikor értesülhetsz az esetleges problémákról céges flotta esetén is, vagy ha éppen nem te vezeted az autót. 

Pontosan, térképen is nyomon követheted a telefonos alkalmazás segítségével, hogy éppen merre jár az autód, mennyivel megy, de a hűtőfolyadék hőmérsékletéről is tájékozódhatsz, ha úgy tartja kedved. Továbbá a használatról is kaphatsz extra információkat, mint például arról, hogy mekkora fordulatszámon üzemel az autó, milyen töltöttségi állapotban van, illetve azt, hogy pontosan mennyit fogyaszt. Kérhetsz értesítést arról is, hogy történt-e intenzív gyorsítás, vagy esetleg satufékezés, de megadhatsz egy maximum sebességet is, melyet ha átlép az autó az alkalmazás egyből jelezni fog. 

Rendkívül hasznos funkció a flottakövetés célból történő használathoz, hogy az alkalmazásban megadható egy terület, melyet ha elhagy a jármű a rendszer automatikusan értesítést küld a párosított telefonra. Bár a lopásoktól ez sajnos nem védi meg az autónkat, kisebb cégeknek hasznos lehet tudni, hogy melyik autó áll éppen rendelkezésre. Emellett már arról is kérhetünk értesítést, ha az autó motorja egyáltalán beindul, így tényleg a kezdetektől nyomon követhetjük autónk működését. 

A Drivey igazán okossá varázsolja az autódat, hiszen a benne található SIM kártya segítségével saját, vagy az utasaid részére internetet tud biztosítani a járműben utazás során. 

A Drive okosautó eszköz rendelkezik saját akkumulátorral is, ami felettébb hasznos azok számára, akik néha elfelejtik, hogy hol is parkolták le az autójukat. Továbbá a beépített akkumulátornak hála azonnal jelez, ha valaki eltávolítja a csatlakozóból, és ami kimondottan hasznos funkció, hogy ha 12V alá csökken a rendszer feszültsége, arról is azonnal tudomást szerezhetünk. 

Tudd biztonságban a céges, vagy akár saját autódat a Drivey segítségével!