Yettel Wallet karkötő, fehér

Yettel Wallet karkötő - vigyél magaddal annyi pénzt, amennyit szeretnél, fizess úgy, mintha paypass kártyával fizetnél. Vízálló anyagból

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
Kis és nagy kalandokra

Kirándulásokon, fesztiválon, strandon és a nagy pesti éjszakában ezernyi veszély leselkedik a pénztárcádra: tolvajok, túlárazott szendvicsek, hirtelen jött nagylelkűség...

A Wallet karkötővel előre meghatározhatod, mennyi pénzt viszel magaddal, mindig nálad lehet, és ugyanúgy fizethetsz vele, mint a PayPass bankkártyáddal! 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.