Honor Choice Earbuds X3 lite 5504AAAL, gleccser fehér

 • Akár 28 órás hosszú akkumulátor-üzemidő
 • Kettős készülékcsatlakozás
 • Minőségi hangszóró erőteljes basszussal
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor-üzemidő
Az alacsony energiafogyasztás és a hosszú akkumulátor-üzemidő az Actions 3019E Bluetooth platform használatával érhető el. Egyetlen feltöltéssel körülbelül 6 órányi folyamatos zenelejátszást biztosít a felhasználóknak. A töltőtokkal együtt használva ez körülbelül 28 órányi zenelejátszást tesz lehetővé.

Zajszűrés hívás közben
Az exkluzív sugárformáló technológia az AI zajcsökkentési technológiával kombinálva még zsúfolt környezetben is pontosabban tudja felvenni a hangodat. Hallgass hangosan, legyél tisztán és jól hallható minden hívásnál.

Alacsony késleltetésű játékmód
Koppints a fülhallgatóra háromszor, lépj játékmódba, és a fülhallgató késleltetése mindösszesen 73 ms. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően kedvenc játékaid hang- és képanyaga mindig szinkronban marad, így versenyelőnyt biztosít a győzelemért.

Kettős készülékcsatlakozás
Az Earbuds X3 Lite két eszközhöz csatlakoztatható egyszerre. Az okostelefonokat, táblagépeket, PC-ket és egyéb okoseszközöket támogató kettős kapcsolatának köszönhetően egyszerre nézhetsz videót a táblagépen miközben telefonhívást is fogadhatsz, ha duplán koppintasz a fülhallgató bármelyik érintési területén. Nincs szükség csatlakozási kapcsolóra.

Automatikus fülhallgató-érzékelés és gyors párosítás
A MagicUI 6.0 vagy újabb verziót futtató telefonok automatikusan felismerik a fülhallgatót, gyors és könnyed párosítást hajtanak végre a töltőtok kinyitásakor. A telefon képes megjeleníteni a fülhallgatók akkumulátor töltöttségi szintjét is.

További funkciók
•    Bluetooth 5.3-as verziójú technológia használata a stabilabb kapcsolat érdekében.
•    Az Earbuds X3 Lite ergonomikus kialakítású a stabil és szoros illeszkedés érdekében.
•    A szuperkönnyű fülhallgatók radikálisan csökkentik a nyomást, amelyet hosszú órákon át tartó hallgatás után is érezhetsz. Viseld őket egész nap teljes kényelemben.
•    A fülhallgatók megfeleltek az IPx4 vízálló tanúsítványnak, nem félnek az izzadságtól és az esőtől, így edzés közben is élvezheted a zenét.
 

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
IPX Szabvány IPX4
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó típusa USB Type-C
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.