Nothing ear (2) A10600017, fehér

Az Ear (2) hangolásakor újításokat vezettünk be, hogy a zenészektől a füledig vezető utat tökéletesítsük. Az új, újragondolt fülhallgatónk segít, hogy a zene úgy szóljon benne, ahogy azt a stúdióban eltervezték, megalkották.

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
56 990 Ft
Online kedvezmény

-2 850 Ft

Kedvezményes tartozék ár
54 140 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Az új kétkamrás kialakítása, a 11,6mm-es dinamikus meghajtója gondoskodik arról, hogy a zene lejátszása minden részletet felfedjen, így bárhol is vagy pillanatok alatt a stúdióban érezheted magad. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, akár 1 Mbps lejátszási sebességi és 24bit/192 kHz-es frekvenciáig valamint támogatja az LHDC 5.0 kodeket nagy felbontású Bluetooth streamingen keresztül, ezekkel garantálja az erőteljes, tiszta hangzást minőségkárosodás nélkül.

Újratervezett kényelem
Engedd, hogy az Ear (2) teljesen rád hangolódjon. Személyes hangprofilokat állíthatsz be az alkalmazásban, így egy pillanat alatt állíthatod be a hangszínszabályzót, hogy a tartalom amit hallgatsz az teljesen rád legyen szabva.
Egyszerre több eszközzel is kapcsolatban maradhatsz, hisz a Dual connection segítségével pillanatok válthatsz a géped és telefonod közötti kapcsolat között.
Annak érdekében pedig, hogy a lehető legtisztábban hallgatnak telefonálás közben még intelligensebbé tettük Clear Voice technológiánkat.

Személyre szabott aktív zajszűrés
Szűrd ki a nem kívánt zajokat az ANC technológia segítségével akár 40dB-ig. Három különböző szint is elérhető a zajszűrésben amik között váltogathatsz, de akár hagyhatod, hogy az Ear (2) átvegye az irányítást.
Az adaptív mód még előtted érzékeli a zavaró hangokat, így nem szükséges a hangerőt módosítanod, automatikusan kiszűri a zajt, hogy Te ugyanolyan minőségben hallgathasd tovább a zenéd.

Fokozott teljesítmény
Mindig veled van. Az Ear (2) akkumulátorát optimalizáltuk, így akár 36 órányi zenelejátszásra képes. 10 perc töltéssel már rögtön 8 órán át hallgathatod.
Ellenállóbb mint valaha, hisz IP54-es izzadság és por állósággal van ellátva, hogy ne kelljen aggódnod érte.
Egyetlen gombnyomással válthatsz zenét, változtathatod a hangerőt vagy válthatsz a zajszűrési módok között. Mindezt személyre szabhatod az alkalmazásban.

Nothing X alkalmazás
Minden amire szükséged lehet egy helyen van.
Kapcsold be a füled formájára kialakított zajszűrést vagy állítsd be, hogy az Ear (2) automatikusan szűrje a környező zajokat helyetted adaptív módban. Testreszabhatod az összes beállítást, például az EQ-t vagy az irányításhoz szükséges kézmozdulatokat. Állítsd be tökéletesen a fülhallgatót az illeszkedési teszttel vagy hozz létre személyre szabott hangprofilokat.

Mi van a dobozban?

 • Egy pár fülhallgató
 • Három különböző méretű gumiharang (S,M,L)
 • Töltőtok
 • Type-C kábel
 • Használati útmutató

Méretek
Fülhallgató
Magasság: 29.4 mm
Szélesség: 21.5 mm
Mélység: 23.5 mm
Súly: 4.5 g

Töltőtok
Magasság: 55.5 mm
Szélesség: 55.5 mm
Mélység: 22 mm
Súly: 51.9 g

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.