Xiaomi Redmi Buds 4 Pro BHR5897GL, fehér

Hi-Res Audio vezeték nélküli támogatás
Támogatja a fejlett LDAC audiokodekket*
Akár 43dB aktív zajszűrés*
30-3000Hz-es széles frekvenciájú ANC*
Továbbfejlesztett technológia a szélzaj csökkentésére
Még tökéletesebb a szabadtéri sportoláshoz
Akár 36 órás ultrahosszú akkumulátor-üzemidő*
Akár 9 óra használat egyetlen feltöltéssel*

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
30 989 Ft
Online kedvezmény

-1 549 Ft

Kedvezményes tartozék ár
29 440 Ft
 
Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Yetteles vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Online kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Havonta fizetendő
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
, lemondásig, vagy maximum 5 évig
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Hi-Res Audio vezeték nélküli támogatás - Hihetetlen hangzás
Ünnep a füleknek - a Redmi Buds 4 Pro Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik, és támogatja az LDAC audiokodeket akár 990kbps átviteli sebességgel, valamint a 96kHz/24bit-es és akár még magasabb hangfelbontást.

Kettős dinamikus meghajtók
Hozd létre saját személyre szabott hangrendszered
A Redmi Buds 4 Pro egy teljesen új, kettős dinamikus meghajtórendszerrel rendelkezik, amely egy 10mm-es alumíniumötvözet membránból és egy 6mm-es titánium membránból áll a magas frekvenciákhoz. A két meghajtó együttesen kristálytiszta magas hangokat és gazdag basszusokat biztosít, bármilyen műfajt hallgatsz.

Magával ragadó hangzás, mintha élőben hallgatnád
A Redmi Buds 4 Pro egy teljesen új, magával ragadó hangrendszerrel rendelkezik, amely a Xiaomi saját HRTF hangalgoritmusát használja a valós hangzás szimulálásához, és igazán lenyűgöző élményt nyújt videónézés közben, kompatibilis a különböző hangforrásokkal és lejátszó eszközökkel.*

Akár 43dB aktív zajszűrés
Hatékonyan csökkenti a nem kívánt zajokat
A fülhallgató akár 43dB-lel is képes csökkenteni a zajt, és a külső zajok akár 99,3%-át* blokkolja, így nyugodtan élvezheted a zenét.

Kettős transzparens mód
Hallgasd a környezeted és a beszélgetéseket
A normál transzparens módban anélkül hallhatod a környezeted, hogy a fülhallgatót le kellene venned. Ha szemtől szembe beszélgetnél valakivel, átállíthatod a hangot feljavító módra is.

Innovatív szélzajcsökkentő technológia
Fuss kedvedre, gyorsabban, mint a szél
Minden fülhallgató beépített fém szélellenzővel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a szélzajt, valamint a saját fejlesztésű szélzajcsökkentő algoritmus automatikusan bekapcsol, ha a szél elér egy bizonyos sebességet, így zavartalanul élvezheted a szabadtéri tevékenységeket.

Akár 36 órás ultrahosszú akkumulátor-üzemidő
Fusd le a maratont kedvenc zenéiddel
Hallgass akár 9 órányi zenét egyetlen feltöltéssel, vagy akár 36 órányit, ha a töltőtokkal együtt használod. Ha pedig sietned kell, és elfelejtetted időben tölteni, akkor egy gyors 5 perces töltéssel a fülhallgató akár 2 órányi zenelejátszásra is képes.

Érintésvezérlés
Zenevezérlés és módváltás egy érintéssel
Minden fülhallgató érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi a zenelejátszás szüneteltetését és a módok váltását rövid vagy hosszú érintéssel.

Könnyen testreszabhatod fülhallgatóid
Töltsd le a Xiaomi Earbuds alkalmazást, hogy beállítsd az optimális zajszűrést és az érintésvezérlést a Redmi Buds 4 Pro vezeték nélküli fülhallgatókhoz. Te irányítasz - állítsd be az optimális hangzás érdekében, és telepítsd az online firmware-frissítéseket!

IP54 por- és vízállóság*
Ideális edzésekhez - izzadásálló kialakítás

*A gyártó által végzett zajszűrési teszt. A tényleges eredmények a használati körülményektől függően változhatnak. Bármelyik fülhallgató megérintése és lenyomva tartása alapértelmezés szerint csak az ANC és a Transzparens módok közötti váltást teszi lehetővé. Az ANC és a Transzparens mód beállításai csak a Xiaomi Earbuds alkalmazásban érhetőek el.
*A Hi-Res Audio és az LDAC 990kbps sebességgel történő használatához győződj meg arról, hogy az LDAC aktiválva van a kompatibilis Android™ OS okostelefonokon, a megfelelő bitráta kiválasztásával és az Magával ragadó hangzás kikapcsolásával.
*A Magával ragadó hangzás olyan alkalmazásokban található zenékre és videókra alkalmazható, amelyek támogatják ezt a funkciót. A Magával ragadó hangzás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, a beállítások csak a Xiaomi Earbuds alkalmazásban érhetőek el. Az LDAC audio codec és a Magával ragadó hangzás használata kizárja egymást.
*A fülhallgatót a Xiaomi Earbuds alkalmazásban található hang segítségével találod meg. A fülhallgató nem támogatja ezt a funkciót, ha a töltőtokban van. A Xiaomi belső laboratóriumi adatai szerint a fülhallgatók hangon keresztül történő keresése esetén a telefon és a fülhallgató közötti távolságnak 10 méteren belül kell lennie csendes, akadálymentes környezetben. A fülhallgatónak és a telefonnak Bluetooth-on keresztül kell kapcsolódnia. A tényleges távolságok a környezeti körülményektől függően változhatnak.
*IP54 por- és vízállósági teszt. A GB/T 4208-2017 szabvány szerint. Enclosure Protection Rating (IP-kód) szerint a készülék megfelelt a Suzhou Institute of Product Quality Supervision and Inspection által végzett teszten. A vizsgálati jelentés száma: WPHE220067. A vizsgálati eredmény azt mutatta, hogy megfelel a GB/T 4208-2017 szabványnak. Az IP54-es minősítés magára a fülhallgatóra vonatkozik, nem pedig a fülhallgató töltőtokjára. Kérjük, ne használd a fülhallgatót forró víz közelében, a fülhallgatót nem lehet használni fürdés vagy zuhanyzás közben. Kérjük, próbáld meg elkerülni a fülhallgatók használatát megerőltető testmozgás közben, mert az erős izzadás károsíthatja a készüléket. Ez a termék a vásárlás időpontjában fröccsenésálló, vízálló és porálló, azonban ezek a tulajdonságok nem állandóak, és a mindennapi használattal és igénybevétellel idővel csökkenhetnek. A garancia nem terjed ki a készülék folyadékba merítéséből eredő károkra.
*Az akkumulátor élettartama és a gyorstöltési tesztkörülmények: A fülhallgató akkumulátorának szintje 100%, a fülhallgató hangereje 50%-ra van állítva, a Bluetooth kódolási mód AAC, és az ANC funkció, a transzparens mód, a Magával ragadó hangzás és a kétkészülékes csatlakozás ki van kapcsolva a Xiaomi Earbuds alkalmazáson keresztül. Teszt: A Redmi Buds 4 Pro akkumulátorának teljes lemerülése hang lejátszása közben, amíg bármelyik fülhallgató le nem áll. Győződj meg róla, hogy a töltőport töltés előtt mentes a folyadéktól és egyéb darabos szennyeződésektől. A fülhallgató töltési és akkumulátor élettartamára vonatkozó adatokat a gyártó által végzett belső tesztből nyertük. A tényleges üzemidő a használati körülményektől, a töltési szinttől és a környezeti tényezőktől függően változhat.
*Az 5 perces gyorstöltéshez a töltőtok akkumulátorának 30%-os vagy annál magasabb töltöttségi szintje szükséges.
*A kétkészülékes kapcsolat alapértelmezés szerint be van kapcsolva, de a készüléktől függően változhat. Kérjük, töltsd le a Xiaomi Earbuds alkalmazást a kikapcsoláshoz. Harmadik féltől származó számítógépes alkalmazások szükségesek a szinkron szünetelés vagy folytatás támogatásához, amikor telefonhívásokat fogadsz vagy befejezel. A funkció neve eltérhet a tényleges beállításoktól.
*A gesztusbeállítások és a fülbe helyezés felismerés csak a Xiaomi Earbuds alkalmazásban érhető el.
*A Xiaomi Earbuds alkalmazás letölthető a Google Play áruházból. A Xiaomi Earbuds app nem érhető el iOS eszközökön.
*Kizárólag a legújabb MIUI verziókkal rendelkező Xiaomi, Redmi készülékek támogatják a MIUI Pop-up funkciót a gyors párosításhoz. Kompatibilis modellek: POCO F4 GT、Xiaomi 12 Pro、Xiaomi 12、Redmi Note 11 Pro、Redmi Note 11S、Redmi Note 11、Redmi Note 11、Redmi Note 11 Pro 5G.
*A Bluetooth® szóvédjegy és a logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és a Xiaomi inc. által történő felhasználásuk licenc alapján történik. Az egyéb védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik.
*A Bluetooth® szóvédjegy és a logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és a Xiaomi inc. által történő felhasználásuk licenc alapján történik. Az egyéb védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik.

Technikai részletek

Alapadatok
Gyártói termék azonosító BHR5897GL
Egyéb jellemzők
Csatlakozó típusa USB Type-C
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth verzió Bluetooth 5.3

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.