Truecam A6 full HD autós kamera, fekete

Professzionális kamerát keres az autójába, amely megvédené a gépjárműve elülső és hátsó részét is? Akkor most megtalálta. A TrueCam A6 új autókamera minőségi felvételeket készít, amellyel éjszaka is felismerheti a többi gépjármű rendszámát, vagy a személyek arcát is. Szintén a részét képezi a hátsó, parkoló kamera, amellyel tökéletes képet festhet arról, hogy mi történik a gépjárműve mögött. 

A hátsó kamera ezen modell legfőbb előnyei közé tartozik. A főkamerával történő összekapcsolás után, meglátja a parkoló kamera képét az LCD kijelzőn, tehát nem csak a parkolást könnyíti meg, hanem mindig tudja, hogy mi történik a gépjárműve mögött. Sőt a kamera, ugyanúgy ahogy az elülső kamera, videofelvételt is készíteni tud, tehát a gépjárműve hátsó ütközése esetén, fontos bizonyító anyagot nyújt az Ön számára. 

A TrueCam A6 kamera továbbá egyszerű telepítéssel és kezeléssel büszkélkedhet. A tartó elhelyezését a gépjárműve szélvédőjére, a töltés csatlakoztatását és a felvételi pozíció beállítását kizárólag egyszer kell elvégeznie. Minden további útnál a kamerát rápattintsa a tartóra és már indulhat is. Ráadásul a teljes menü magyar nyelven van, így a kezelését a dokumentáció hosszas vizsgálata nélkül is képes lesz elvégezni. 

Az autókamera szintén el van látva egy sor fejlett funkcióval. A GPS modulnak és a Google Maps-al együttműködő szoftveralkalmazásnak köszönhetően bármikor ellenőrizheti az útja folyamatát a térképen, beleértve a gyorsaságot is.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Felvétel FULL HD 1080p felbontásban

A TrueCam A6 autókamera FULL HD 1080p felbontásban készít felvételt. Az így létrehozott felvételek annyira minőségiek, hogy még a legapróbb részleteket is tartalmazzák – egyszerűen elolvasható általuk a többi gépjármű rendszáma, megismerhetőek rajta az emberek és a közlekedési táblák is. Nem lényeges, hogy nappal vagy éjszaka készíti a felvételt, jó vagy rossz fényviszonyok mellett. A kamera mindig a legmagasabb minőségű és maximális élességű felvételeket készíti.

Hátsó, parkoló kamera

A jelenlegi csomag, az elülső kamerán kívül szintén hátsó, parkoló kamerát tartalmaz, amelynek köszönhetően még nagyobb áttekintése lesz az útjáról. A hátsó kamera, jelentős módon segíti Önt nem csak a parkolásnál, hanem az elülső kamera LCD kijelzőjén láthatja a parkolási kamera képét, menet közben is. Mivel úgy, ahogy az elülső kamera, videofelvételt is készíteni tud, feljegyez mindent, ami a gépjárműve mögött történik. Ezt főleg azokban helyzetekben értékeli, amikor valaki hátulról Önbe ütközik- és egyértelmű bizonyítási anyaggal fog rendelkezni. A parkoló kamera, HD 720p felbontásban készít felvételt, amely az elülső kamerával, ill. a tartóval egyszerűen, kábel segítségével csatlakoztatható. A hátsó kamera felhasználása továbbá opcionális, az elülső kamera önállóan is használható.

Gyors és egyszerű mindennapi telepítés

A kamera a mindennapi felhasználáshoz van igazítva, épp ezért a telepítését mindössze néhány másodperc alatt el tudja végezni. A tartót a gépjárművébe, kizárólag az első felhasználáskor rögzíti fel, szintén ahogy a hátsó, parkoló kamerát is. Ezután már a töltés csatlakoztatásával és a felvétel megfelelő pozíciójának a beállításával már nem kell foglalkoznia. A kamerát egyszerűen rápattintsa a tartójára, és már indulhat is.

Timelapse videó

A gyorsított timelapse feljátszás vagy a gyorsított videó lehetővé teszi az Ön felvételeinek a gyorsított módú feljátszását. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően, egy perc alatt le tud játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudja, hogy mi történt a gépjárműve körül az érkezése előtt, vagy a járművel megtett út során. A gyorsított feljátszás kiterjeszti a memória kártya kapacitását és a gyakorlati felhasználáson kívül, szintén rengeteg szórakozást is magában rejt.

G-Szenzor a balesetek észlelésére

A G-Szenzor vagy terhelés érzékelő, gravitációs érzékelő egy olyan érzékelő, amely grafikon formájában, három térbeli tengely mentén rögzíti a menetirányt. Abban az esetben, ha valaki beleütközik a gépjárművébe, pontosan felismeri, honnan érkezett az adott ütközés. Ezen adatokat bármikor áttekintheti a GPS lejátszójában és bizonyító anyagként is felhasználhatja, amely tisztázza ezt a kellemetlen eseményt. A kamera, baleset esetén szintén lezárja az aktuális felvételeket a nem kívánt felülírással szemben, tehát az adott felvételeket nem veszti el.

Parkolási mód

A parkolási módnak köszönhetően, a TrueCam A6 kamerával, a gépjárművét akár 24 órára is leparkolhatja, a kamera feltöltése nélkül. A kamera eközben a gépjárművét folyamatosan védeni fogja, és ha valaki akár lágyan is hozzákoccan a gépjárművéhez, automatikusan elkezd feljátszani. Ennek köszönhetően fontos bizonyítóanyagot szerez a rendőrség és a biztosítók számára.

LCD kijelző magyar menüvel

A TrueCam A6 kamera fontos részét képezi az LCD kijelző, amelyen bármikor ellenőrizheti az aktuálisan elkészített felvételeket, elindíthatja a feljátszott felvételt, vagy beállíthatja a kamera fontos funkcióit. A fekete doboz menüje, teljesen magyar nyelven van, tehát a kezelésénél nem ütközik semmilyen korlátokba. Sőt, annyira áttekinthető, hogy megbirkózik vele a dokumentáció hosszas tanulmányozása nélkül is.

Végtelenített feljátszás

A TrueCam A6 autókamerával folyamatosan is feljátszhat. A memória betelte esetén, sor kerül a legrégebbi felvételek felülírására, akár a feljátszás félbeszakítása nélkül is. Önnek nem kell semmivel sem törődnie. Egyúttal biztos lehet abban, hogy nem veszít el egy fontos pillanatot sem. Ráadásul minden videót és fényképet zárolhat is a nem kívánt felülírással szemben.

Mozgásérzékelő, a távollétében történő védelemre

A mozgásérzékelőnek köszönhetően, a TrueCam A6 autókamera automatikusan elkezd feljátszani, amikor az érzékelő mozgást regisztrál. Így a távollétében is videofelvételt készít, és Ön a gépjármű károsítása esetén, egyértelmű bizonyítékot szerez a bűnösről. A felvétel annyira minőségi, hogy probléma nélkül felismerhető az elkövető arca és a gépjárművének a rendszáma is. Amint a mozgás abbamarad, a kamera feljátszása magától kikapcsol.

A videó zárolása

Ha meg szeretné őrizni a feljátszott felvételeket, elegendő megnyomni a zárolás nyomógombját, amellyel bebiztosítja a felvétel zárolását, a nem kívánt törléssel szemben. Így nem történhet meg, hogy elvesztene egy fontos videót, például a végtelenített feljátszás felülírása által. A zárolási nyomógomb használható már a feljátszás alatt is, de később az áttekintés üzemmódjában is. A videofelvételeket és a fényképeket később feloldhatja, és kézi törlés által, törölheti azokat.

GPS modul (kiegészítő)

A TrueCam A6 kamerához vásárolható egy GPS modul, amely a gépjárműve pozíciójának az érzékelésén kívül, szintén feljátssza a menetsebességet is. Így, már csak Öntől függ, hogy ezen adatokat hagyja feltüntetni a videofelvételen, vagy a GPS log-ba történő elmentésüket választja. Ha nem szeretné, hogy a gyorsaság és a pozíció a videofelvételen legyenek, elegendő ezen funkció kikapcsolása. Az összes adatot áttekintheti a szoftveralkalmazásban, ahol a térképen meglátja a teljes útvonalát beleértve a gyorsaságot, a G szenzor grafikonját, gyorsulást és további információkat is.

Sebességmérő radar érzékelő és TACHOMÉTER funkció (kiegészítő)

A GPS modul segítségével továbbá felhasználhatja a TACHOMÉTER funkciót, amelynek köszönhetőn a kamera kijelzőjén figyelheti az aktuális sebességet, és az irányt, amelyen halad. Ez iránytű formájában jelenik meg az Ön számára. A modul továbbá tartalmazza a sebességmérő radarok adatbázisát, tehát a képernyőn időben megjelenik az Ön számára a sebességhatár, és a radartól való távolsága. Az adatbázisban olyan helyek is fel vannak tüntetve, amelyeknél megnövelt elővigyázatosság szükséges. Az összes jelzés úgy a képernyőn, ahogy hangutasítások segítségével van kivitelezve és a kamera figyelmezteti Önt a maximális megengedett sebesség esetleges túllépésére is. Az adatbázis több mint 33 ezer helyet tartalmaz, Európa 36 országából, beleértve olyan országokat, mint Oroszország vagy Ukrajna. A frissítések, az oldalainkon ingyenesen rendelkezésre állnak. A GPS modullal továbbá 8 féle hangutasítást választhat, beleértve Karol Zima színész és műsorvezető vicces kommentárjait is.

Éjszakai üzemmód

Felvételt készíteni gyenge fényviszonyok között, alkonyatkor, vagy akár éjjel, nem jelent a TrueCam A7s autós kamera számára semmilyen problémát. A kiváló optika minőségi és tiszta felvételeket biztosít akár éjjel is. Nem kell tehát korlátozva éreznie magát, és teljesen biztos lehet benne, hogy az ezzel az autós kamerával készített felvételek mindig minőségiek lesznek.

Cserélhető polarizációs és UV szűrők (kiegészítő)

A TrueCam A7s autós kamerához vásárolhat speciális cserélhető szűrőket, konkrétan polarizációs CPL illetve UV szűrőt. Ezek a szűrők védik az objektívet és még jobb képminőséget biztosítanak. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a kellemetlen fényhatásokat, visszatükröződéseket és mentesíti az Ön felvételeit az elülső szélvédő zavaró tükröződésétől. Az UV szűrő pedig szükség esetén élénkít és teltebb színeket biztosít, aminek köszönhetően a kép természetesebbnek hat. A szűrők nem részei az alapcsomagnak!

HDR funkció

A HDR (high dynamic range) funkciónak köszönhetően az Ön kamerája megbirkózik a nagy kontrasztarányú helyzetekkel is. Tipikus példa az ilyen kiegyensúlyozatlan fényviszonyokra a fény és az árnyék kontrasztja, illetve az éjszakai úttest a szembejövő autók megvilágításában. A HDR funkció minőségi felvételt biztosít az ilyen helyzetekben is.

Technikai részletek

Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 250 mAh
Csatlakozó típusa USB
Kábel hosszúság 30 cm
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Bluetooth Nincs

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.